Női NB I
A Simple Női Ligából erősített a Csíkszereda
2021. február. 23., 15:55
A Simple Női Ligából erősített a Csíkszereda
Bartalis Barbara Szegedről igazolt Csíkszeredába
Fotó: fkcsikszereda.ro
Két, a magyar élvonalból, a Simple Női Ligából érkezett játékossal erősítette meg keretét a román másodosztályban a feljutást célzó FK Csíkszereda.

A 22 éves csíki születésű Bartalis Barbara svédországi és magyarországi kitérő után Albu László vezetőedző megkeresésére úgy döntött hazatér. A román korosztályos válogatottakban is pályára lépett védő a szegedi Szent Mihály FC együtteséből, kölcsönbe igazolt Csíkszeredába.

A piros-feketék másik erősítése az ősszel még a Kelen SC-ben szerepelt, szintén 22 esztendős Nyéki Anna. Nyéki Füredi Andrea irányításával, a berettyóújfalui MVFC-ben kezdett futballozni, majd a fővárosba költözött, ahol szerepelt a Ferencvárosban, a Kóka KSK-ban az Astrában, majd legutóbb a Kelen SC-ben is. A hazai élvonalban 19 évesen, a Kóka KSK csapatában mutatkozott be.

Nyéki Anna, a most folyó, 2020-2021-es bajnokságban hat mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor csereként.

Hírajánló

UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59
Kitett magáért a két kiesett csapat az utolsó előtti fordulóban

A Szekszárd majdnem meglepte a bajnoki döntős Ferencvárost, a már kiesett Budaörs idénybeli legfölényesebb bajnoki sikerét érte el az Astra legyőzésével a Simple Női Liga 21. utolsó előtti fordulójában.

2024. május. 06., 11:29

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS