Hírek

Hírek: Magyar Kupa

Szerdán rendezik a Női Magyar Kupa két elődöntőjét

Szerdán Szombathelyen két nyugat-magyarországi, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián két fővárosi gárda találkozik.

2024. március. 19., 14:29
Az FTC-Telekom elleni tizenegyes-párbajt megnyerő Puskás Akadémia bejutott a kupadöntőbe

Fantasztikusan izgalmas elődöntőket követően a Puskás Akadémia és a címvédő ETO FC jutott be a Simple Női Kupa április 26-i döntőjébe. A Puskás – szétlövésben – az FTC-Telekomnál, a győri csapat fordulatos összecsapáson a Haladás Viktóriánál bizonyult jobbnak.

2023. március. 14., 17:38
Kialakult a Simple Női Kupa elődöntőjének mezőnye

Teljes a Simple Női Kupa elődöntőjének mezőnye, negyeddöntő utolsó két játéknapján az FTC-Telekom és a Haladás-Viktória is bejutott a legjobb négy közé. Az elődöntőket március 14-én játsszák, Győrben az ETO a szombathelyieket, a kőbányai Kocsis Sándor Sportközpontban az FTC-Telekom a Puskás Akadémiát fogadja majd.

2023. március. 08., 19:05
A Puskás Akadémia jutott be a kupaelődöntőbe

Az ETO FC Győr után, másodikként a Puskás Akadémia csapata jutott be a Simple Női Kupa elődöntőjébe. Halászi Kinga gárdája a Kelen SC vendégeként győzött 3–0-ra.

2023. március. 05., 10:33
Elsőként az ETO FC Győr jutott be a kupasorozat elődöntőjébe

A Simple Női Kupa negyeddöntőjében – előrehozott mérkőzésen – az ETO FC Győr 4–0-ra győzött a Szekszárdi WFC ellen és bejutott a legjobb négy közé. A címvédő a március 14-i elődöntőben a Haladás Viktória–Astra HFC összecsapás továbbjutóját fogadja majd.

2023. február. 26., 09:43
Március elején játsszák a Simple Női Kupa negyed- és elődöntőjét

Női U17-es válogatottunk március 20-29-e között, Portugáliában játszik majd az Eb-selejtező A-divíziójának tavaszi fordulójában. A minitorna időpontja miatt az MLSZ Versenyigazgatósága módosította a Simple Női Kupa negyeddöntőjének és elődöntőjének időpontját, illetve két forduló új időpontra került a korosztályos bajnokságokban is.

2023. január. 10., 15:00
A címvédő ETO jutott be a Simple Női Kupa negyeddöntőjébe

Nyolcadik csapatként a címvédő ETO FC Győr jutott be a Simple Női Kupa negyeddöntőjébe, miután az október 22-ről elhalasztott mérkőzésen 4–2-re győzött az MTK Budapest vendégeként.

2022. december. 03., 16:58
A negyeddöntő a tét a Simple Női Kupában

A nemzeti ünnep hétvégéjének szombatján, hat párban lépnek pályára a csapatok a Simple Női Kupában, a legjobb nyolc közé jutásért. A St. Mihály FC ott van már a negyeddöntőben, míg az MTK Budapest–ETO FC Győr találkozót december 3-ra halasztották.

2022. október. 22., 08:44
MTK Budapest–ETO FC Győr összecsapás lesz a kupa 4. fordulójában

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a Simple Női Kupa 4. fordulójának sorsolását.

2022. szeptember. 15., 16:29
A kupában a Budaörs, az Azul Verde, a Soroksár és a Nyíregyháza Spartacus jutott a "főtáblára"

A Simple Női Kupa harmadik fordulójában kialakult az a kvartett, amely az élvonal csapataihoz csatlakozva alkotja az országos kupában a legjobb tizenhat mezőnyét. A másodosztály csapatai közül a Budaörs SC, az Azul Verde SC, a Soroksár SC és a Nyíregyháza Spartacus jutott a "főtáblára", várhatja a 4. forduló sorsolását.

2022. augusztus. 21., 20:25
A Nyíregyháza Spartacus kiütötte a Lokit

Ha meglepetések nem is, azért váratlan eredmények születtek a Simple Női Kupa 2. fordulójában. Az élre a Nyíregyháza Spartacus–DVSC-DEAC (8–0) találkozó kívánkozik, figyelemmel arra is, hogy az előzetes bajnoki esélylatolgatások ezt a két csapatot tartják a Keleti csoportban a Soroksár SC legfőbb vetélytársának.

2022. augusztus. 15., 09:34
Izgalmas mérkőzésekkel rajtolt a kupasorozat

Meglepetésekkel és nagy gólkülönbségű mérkőzésekkel rajtolt a Simple Női Magyar Kupa. A legváratlanabb eredmény talán a jánoshalmai Arany Bácska 8–1-es sikere a Szolnoki MÁV UP FC ellen, de ki kell emelni azt is, hogy a Kolorcity Kazincbarcikai SC a szünetben 3–0-ra vezetett a DVSC-DEAC ellen – innen fordítottak Pintye Vivienék és nyertek 5–3-ra.

2022. augusztus. 08., 09:08
Szombaton kezdődik a nagypályás női labdarúgó szezon

Szombaton, a Simple Női Kupa öt mérkőzésével megkezdődik a 2022–2023-as, nagypályás női labdarúgó szezon. Kecskeméten a Gyulai Amazonok, Pakson a Budaörs, Kazincbarcikán a DVSC-DEAC, Jánoshalmán a Szolnoki MÁV UFC, Nyúlon pedig a szomszédvár Pápai ELC vendégeskedik, majd vasárnap további három mérkőzésre kerül sor.

2022. augusztus. 05., 07:50
A Simple Női Kupa elődöntői, mozgóképen!

A hét közepén játszották a Simple Magyar Kupa, azaz az országos női kupasorozat elődöntőit. Mutatjuk az összefoglalókat!

2022. április. 02., 19:52
Simple Női Kupa: Haladás-Viktória–Győri ETO döntőt rendeznek

A Győri ETO meglepetésre legyőzte a Ferencvárost, míg a Haladás-Viktória büntetőkkel múlta felül a Soroksárt a Simple Női Kupa elődöntőjében.

2022. március. 30., 20:17
Mutatjuk, a Simple Női Kupa negyeddöntőit

Az mlsz.tv stábja elkészítette a Simple Női Kupa három negyeddöntőjének összefoglalóját.

2022. március. 21., 10:33
Háromgólos volt a legkisebb különbség

A címvédő Ferencváros, valamint az az ETO FC Győr, a Haladás Viktória és a Soroksár jutott a Simple Női Kupa elődöntőjébe.

2022. március. 16., 22:48
Sorsoltak a Simple Női Magyar Kupában

Már csak nyolc csapat, köztük hat NB I-es és két NB II-es klub van talpon a Simple Női Magyar Kupában. A negyedik fordulót március 16-án rendezik.

2022. február. 03., 17:15
A Simple Női Kupában azonos ágra került az FTC-Telekom és az ETO

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Simple Női Kupa 2021–2022-es kiírása 4. fordulójának sorsolását. Érdekesség, hogy a bajnokságban legjobban szereplő két csapat azonos ágra került a döntő felé vezető úton, mint ahogy az is, hogy a Haladás-Viktória és a DVTK (nem számítva a be nem fejezett sorozatot) egymás után a negyedik kiírásban találkozik.

2022. február. 03., 16:55
A Kazincbarcika is bejutott a Simple Női Kupa negyeddöntőjébe

Kialakult a Simple Női Kupa negyeddöntőjének mezőnye, vasárnap az Astra HFC és – második másodosztályúként – a Kazincbarcika BSC jutott be a legjobb nyolc közé.

2021. október. 10., 18:32
Négygólos győzelemmel jutott tovább az FTC-Telekom

A szombati játéknap végére hat szereplőt már ismerünk a Simple Női Kupa negyeddöntőinek résztvevői közül. A Haladás-Viktória FC és a Soroksár SC után, ma a címvédő FTC-Telekom, valamint az Újpest FC, az ETO FC Győr és a Diósgyőri VTK is bejutott a tavaszi folytatásba.

2021. október. 09., 18:33
A Soroksár és a Haladás-Viktória már bejutott a negyeddöntőbe

A Simple Női Ligában nincsen a hétvégén forduló, helyette a Simple Női Kupa 3. fordulójában lép pályára nyolc élvonalbeli és nyolc másodosztályú csapat. Két továbbjutó már ismert, a Haladás-Viktória FC mérkőzés nélkül lépett a negyeddöntőbe, a Soroksár SC pedig – a kettő közül az egyik olyan párbajban, amelyben NB I-esek találkoznak – a Puskást legyőzve jutott be a tavaszi folytatásba.

2021. október. 08., 19:22
Az élvonal klubjaival folytatódik a Simple Női Kupa

Október 9-10-én jön a Simple Női Kupa 3. fordulója – a 16 csapatos mezőnyt a második kör továbbjutói és az NB I együttesei alkotják. Rögtön rangadót is rendeznek: az MTK a Fradit fogadja.

2021. szeptember. 13., 10:26
Vendégcsapatok sikerei a Simple Női Kupában

A hétvégén a Simple Női Kupa 2. fordulójában léptek pályára a csapatok. Kialakult a másodosztályú bajnokság mezőnyéből az a nyolcas, amelyhez csatlakozik a női élvonal nyolc csapata. A kupahétvégén csak hét mérkőzés dőlt el a pályán, a Cigánd SE visszalépése miatt az FC Hatvan ezúttal is ellenfél nélkül maradt, és úgy jutott be a 3. fordulóba, hogy egyetlen percet sem kellett a pályán töltenie.

2021. augusztus. 23., 10:09
Hétvégén folytatódik a Simple Női Kupa

Tizenhat csapat küzdelmével jön a Simple Női Kupa második köre. Az együttesek két csoportban küzdenek majd egymással, a továbbjutó nyolc klub pedig már NB I-es ellenfelet is kaphat a harmadik körben.

2021. augusztus. 17., 14:52
Tizenegyes-párbaj döntött a Fehérvár FC–Kelen rangadón

A Simple Női Liga nyolc csapata mellett, az NB II mezőnye is pályára lépett a hosszú hétvégén. A másodosztály gárdái a Simple Női Kupában játszott mérkőzésekkel kezdték meg a szezont. Bár nagyon a kupaküzdelmek elején járunk még, akadtak izgalmas, jó színvonalú párharcok, és az első forduló talán arra is következtetni enged, mely csapatok várhatják majd dobogós helyezésben reménykedve a bajnokságot.

2021. augusztus. 16., 09:07
Nyolc csoportban indul a Simple Női Kupa

Kisorsolták az első forduló párosításait az új nevet viselő magyar kupában, azaz Simple Női Kupában.

2021. július. 29., 14:45
Tizedik születésnapjához közeledve lett csúcstartó az FTC

A hatodik Női Magyar Kupa-győzelmével csúcstartóvá vált Ferencváros éppen tíz éve kezdte meg szereplését az MLSZ valamely versenysorozatában. Azóta a kupasikerek és bajnoki aranyak mellett tehetséges, saját nevelésű fiatalokra, válogatott labdarúgóira is büszke lehet a klub.

2021. május. 06., 17:33
Az Astra elleni fölényes sikerrel hatodszor kupagyőztes a Ferencváros

Bár már a második percben vezetett az Astra, a Fradi történelmi sikert ért el a Női Magyar Kupa 5-1-re megnyert döntőjében: az FTC-Telekom lett az első női csapat, amely már hatszor meg tudta nyerni a kupasorozatot.

2021. május. 05., 20:33
Dörnyei Balázs és Dombó János egyaránt nagy csatára számít

Dörnyei Balázs, az FTC-Telekom szakágvezetője, vezetőedzője speciális kupadöntőre készül; de Dombó János, az Astra ügyvezetője is mer nagyot álmodni.

2021. május. 05., 09:13
Hazai rekordok dőlhetnek meg a szerdai kupadöntőben

Szerdán, 17.45-től az Új Hidegkuti Nándor Stadionban szurkolók, az M4 sporttelevízió közvetítésének köszönhetően pedig még nagyobb publikum előtt vívja majd a Női Magyar Kupa 2020-2021-es kiírásának döntőjét a címvédő FTC-Telekom, valamint az Astra-Thermik Plus-Üllő. A kupadöntő számos érdekességet kínál, ezek közül szemezgettünk.

2021. május. 04., 10:01
Nézők előtt játszanak kupadöntőt a hölgyek és az amatőrök is

Elindult a jegyértékesítés az Amatőr Kupa és Női Magyar Kupa szerdai fináléjára, 1000 forintért lehet belépőt váltani az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak vehetnek részt a találkozókon.

2021. május. 03., 18:30
Kupafinálék a Hidegkuti Stadionban

A Női Magyar Kupa és az Amatőr Kupa döntőjét a szokásokhoz híven idén egy napon és helyszínen játszák a csapatok: május 5-én, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2021. április. 15., 15:16
Női MK: Döntős az Astra és a Fradi

Egy mérkőzésen dőlt el, melyik két együttes találkozik a Magyar Kupa fináléjában május 5-én. Idegenben ejtette ki az Astra a DVTK-t, a Fradi négyólos győzelemmel jutott tovább az MTK ellen.

2021. március. 31., 20:08
Női MK: A döntőért megy a harc

Szerdán kiderül, melyik két női együttes mérkőzhet meg a Magyar Kupa fináléjában. Az elődöntő csapatai között van rekordtartó és olyan is, aki még sosem ért fel a csúcsra ebben a sorozatban.

2021. március. 30., 10:10
Fradi–MTK elődöntő a Női Magyar Kupában

Megvannak az elődöntő párosításai a női kupasorozatban is. Miután a 2020-as döntőt a koronavírus-járvány miatt nem lehetett lejátszani, a 2019-es győztes FTC-Telekom a címvédő.

2021. március. 16., 10:29
Női MK: Csak az NB I-es csapatok maradtak, a Fradi megállította a Puskást

Tizenegy gólt lőtt az MTK a Női Magyar Kupában, kiesett a Szent Mihály és a Kelen is a hétvégi negyeddöntőben.

2021. március. 08., 12:50
Bejelentette új játékosait a Diósgyőri VTK

A Simple Női Liga tabellájának harmadik helyén álló Diósgyőri VTK a Kelen SC elleni Női Magyar Kupa-mérkőzés előtt jelentette be új játékosainak érkezését.

2021. március. 03., 11:23
A Puskással játszik a címvédő FTC – Sorsoltak a Női Magyar Kupában

Erős ellenfelekkel folytatják a kupaszereplést a női NB II-es csapatok. A Puskás FC az FTC-Telekom, míg a Nyíregyháza az MTK együttesével mérkőzik meg az elődöntőért a Női Magyar Kupában.

2021. január. 18., 10:36
Kiütéssel győzött a Fradi és a Puskás FC, kiesett az ETO a Női Magyar Kupából

Nyolc párharcot rendeztek a hétégén a Női MK 3. fordulójában. Az első NB I-es kiesők az ETO és a Haladás-Viktória voltak. A másodosztályból a Nyíregyháza és a Puskás FC van még talpon.

2020. október. 12., 11:42
Női Magyar Kupa – első osztályú résztvevőkkel

Péntektől vasárnapig tart a Női MK 3. fordulójának versengése. A párharcokban már a Simple Női Liga csapatai is részt vesznek.

2020. október. 08., 12:09
Hatvan-Fradi, MTK-ETO a Női Magyar Kupában

A harmadik forduló párharcai is egy mérkőzésen dőlnek el, itt azonban már a Simple Női Liga csapatai is csatlakoznak a versengéshez. A címvédő FTC-Telekom az FC Hatvan vendége lesz, és az online sorsoláson az is eldőlt, hogy biztosan lesz NB II-es továbbjutója és NB I-es búcsúzója a fordulónak.

2020. szeptember. 29., 10:11
DVTK–MTK az első fordulóban – Sorsoltak a női mezőnyben

A Simple Női Liga, az NB II és a női Magyar Kupa párosításait is kihúzták az MLSZ székházában kedd délelőtt. A női NB I augusztus 15-én indul.

2020. július. 21., 12:31
Viktória-FTC és MTK-Astra a női kupában

A FÖRCH Női Magyar Kupa elődöntőjében elkerülte egymást a bajnokság két éllovasa.

2020. március. 12., 15:48
NB I-esek diadala a FÖRCH Női Magyar Kupában

A Ferencváros és az MTK is 8 gólt lőtt NB II-es riválisának a FÖRCH Női Magyar Kupa negyedik fordulójában. A Haladás-Viktória a Kelent győzte le 7-3-ra, míg az Astra tizenegyesekkel ment tovább az ETO-val szemben.

2020. február. 29., 20:33
A kevésbé szem előtt lévő sportágnak akart segíteni a cégvezető

Yurt Enver, a török származású üzletembernek korábban nem volt kapcsolata a női labdarúgással, öt éve mégis a sportág felkarolása, a női Magyar Kupa támogatása mellett döntött. Az éppen Törökországba tartó női válogatottaknak is adott tanácsot.

2020. február. 28., 10:29
Csepel-Fradi, ETO-Astra a női kupában

Sorsoltak a FÖRCH Női Magyar Kupában: a Fradi és az MTK is NB II-es ellenfelet kapott. A Kelen a Haladás-Viktóriát fogadja.

2019. november. 28., 13:17
A DVTK-t búcsúztatva jutott tovább a FÖRCH Női Magyar Kupában az MTK

Egy mérkőzésen kellett bizonyítaniuk a női kluboknak, hogy helyük van a legjobb nyolc között a kupában. A sorozathoz a harmadik körben csatlakoztak a Jet-Sol Liga együttesei, és ketten már ki is estek. A címvédő nyolc gólt lőtt, igaz, NB II-es riválisnak.

2019. október. 14., 14:13
NB I-es klubokkal folytatódik a FÖRCH Női Magyar Kupa

DVTK–MTK Hungária FC rangadó a harmadik kupafordulóban!

2019. szeptember. 27., 14:25
Női foci: folytatódik a kupaharc, tizenhat csapat a második körben

Nyolcan kiestek és nyolcan csatlakoztak a FÖRCH Női Magyar Kupa mezőnyéhez. Kisorsolták a második forduló párosításait.

2019. augusztus. 28., 17:19
Női foci: Elkészült az NBII menetrend, indul a kupaharc

Sorsoltak a női NB II-ben. A MOL Fehérvár FC a Sopronnal kezd. A Jet-Sol Ligából kieső MLE első ellenfele az Airnergy FC lesz. Elkészült a FÖRCH Női Magyar Kupa beosztása is. Az NB I csapatai a harmadik körben csatlakoznak a versengéshez.

2019. július. 24., 16:50
Parázs küzdelemben lett ötszörös kupagyőztes a Fradi

Fordulatos mérkőzést játszott egymással a Ferencvárosi TC és a Diósgyőri VTK a FÖRCH Női Magyar Kupa döntőjében. A finálé 4-3-as Fradi-győzelemmel ért véget. A címvédő fővárosiak történelmet írtak zsinórban ötödik kupagyőzelmükkel.

2019. május. 16., 21:51
A DVTK története első trófeájáért küzd meg a Ferencvárossal a női kupadöntőben

A Fradi női csapatának még a duplázásra is van esélye, a DVTK pedig revánsot venne a fővárosiakon a tavalyi döntőben elszenvedett vereségért. Dörnyei Balázs szerint a Fradi saját játékával készül a FÖRCH Női Magyar Kupa fináléjára, Fórizs Sándor pedig elmondta, csapatának plusz erőt ad, hogy történelmet írhat. A csapatok játékosait kabalájukról, az ellenfélről és az eddigi legfontosabb találkozóikról kérdezte az mlsz.hu. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti május 16-án, 20.00 órától.

2019. május. 14., 23:34
Ingyenes lesz a Fradi-DVTK női MK-döntő

Két mérkőzést is láthatnak az Új Hidegkuti Stadionban vagy az M4 Sporton, május 16-án, két nappal a budapesti női BL-döntő előtt: előbb az Amatőr Kupa, majd a FÖRCH Női Magyar Kupa döntőjében szurkolhatnak a csapatoknak. Izgalmas küzdelmek várhatóak a fináléban. Vajon revánsot vesz a DVTK a Fradi tavalyi győzelméért?

2019. április. 30., 14:21
Tizenegyesek döntöttek: a DVTK jutott a FÖRCH Női Magyar Kupa döntőjébe

Két válogatott labdarúgó találatával 1–1-es döntetlennel ért véget a DVTK–Haladás-Viktória FC Magyar Kupa-elődöntő mérkőzés. A tizenegyesek a hazai csapatnak kedveztek (5–3), így a Diósgyőr jutott a döntőbe.

2019. február. 24., 22:22
Förch Női Magyar Kupa: A Ferencváros jutott a fináléba

Hét góllal legyőzte a Győri ETO FC-t a Fradi, így már biztos, hogy újra ott lesz a Förch Női Magyar Kupa döntőjében. Ellenfele a holnapi DVTK–Haladás-Viktória találkozón dől el.

2019. február. 23., 19:48
Női Kupa: A döntőért harcolnak a csapatok a hétvégén

A címvédő ETO elleni párharcával és a tavalyi döntős Haladás elleni összecsapásával folytatódik a FÖRCH Női Magyar Kupa. Szombaton és vasárnap eldől, melyik két együttes jut a döntőbe.

2019. február. 22., 12:11
A DVTK a Viktóriát, a címvédő az ETO-t fogadja a női kupa elődöntőjében

A döntőbe jutásért megy a harc a Förch Női Magyar Kupában. Az ötödik körig csak a Jet-Sol Liga klubjai jutottak el. Meglepetésre a negyeddöntőben kiesett az MTK, a csapatot búcsúztató ETO a Fradival néz most szembe.

2018. december. 03., 10:29
Hattal győzött a Fradi, kilenccel a Viktória a női kupában

Kialakult az elődöntő mezőnye a Förch Női Magyar Kupában. Az élvonal csapatai játszhatnak majd a döntőbejutásért. A legszorosabb találkozón az ETO győzte le 1–0-ra az MTK-t, a legtöbb gólt a Haladás-Viktória szerezte a legjobb nyolc között.

2018. november. 25., 17:57
MOL Vidi FC–Ferencváros a női kupa negyeddöntőjében

Izgalmas párharcokat láthatunk a FÖRCH Női Magyar Kupa negyeddöntőjében! A Fradi a MOL Vidi FC, az MTK újra az ETO ellen lép pályára.

2018. október. 26., 11:13
Förch Női Magyar Kupa: sorozatban negyedszer a Ferencvárosé a trófea

A Ferencváros nyerte a Förch Női Magyar Kupát, miután a színvonalas, remek hangulatú döntőben 3-1-re legyőzte a DVTK-t a Hidegkuti-stadionban.

2018. április. 26., 21:38
A női foci méltó ünnepe lesz a Förch Női Magyar Kupa-döntő

A címvédő Ferencváros és a Diósgyőr csap össze április 26-án a Förch Női Magyar Kupa döntőjében az esemény rangjának megfelelő esti mérkőzésen, 20 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2018. április. 23., 20:16
Növekszik az érdeklődés a női labdarúgás iránt

Miután a magyar válogatott legutóbbi hazai vb-selejtezőjét, a Svédország elleni összecsapást közel 50 ezer néző követte élőben az M4Sport csatornán, a televízió a Förch Női Magyar Kupa-döntőjét, és a Jet-Sol Liga bajnoki döntőinek összecsapásait is élőben tűzi műsorára.

2018. április. 16., 09:28
Förch Női Magyar Kupa: A Fradi a DVTK-val csap össze a döntőben

Szombat délután, a DVTK és a Haladás, illetve a Ferencváros és az MTK párharca után kialakult a Förch Női Magyar Kupa döntőjének párosítása.

2018. március. 24., 17:49

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS