Hírek

Hírek: Női NB II

Rekordgyőzelem az NB II-ben

Emberemlékezet óta nem végződött ilyen nagy gólkülönbséggel másodosztályú labdarúgó-mérkőzés Magyarországon, ha volt már egyáltalán. A női NB II Nyugati csoportjában a listavezető Pécsi MFC 42-0-ra ütötte ki a Kriston SE-t.

2024. április. 23., 13:16
Megszenvedett az UTE a Nyíregyháza ellen

A női NB II Keleti csoportjában az első három helyen álló csapat közül a Bp. Honvéd és az Eger könnyen, az Újpesti TE nagyon nehezen győzött.

2024. április. 23., 13:16
Női NB II: tapad az éllovasra a Csepel

Az NB II Nyugati csoportjában a Kizotti Csepel TC befogta pontszámban az éllovas PMFC-t, igaz, a pécsiek két mérkőzéssel is kevesebbet játszottak. A forduló legfölényesebb győzelmét épen a fővárosiak aratták, a Paks ellen tizenegy gólt szerezve.

2024. április. 17., 16:29
Tízes gólátlag az NB II Keleti csoportjában

Rekordbeállítást hozott a 16. forduló az NB II Keleti csoportjában: a hat mérkőzésen 60 gól esett, ami mérkőzésenkénti tízes átlagot jelent. Ilyenre a 2023–2024-es idényben eddig csupán az ötödik fordulóban volt példa. A hat meccsből ötön (!) a győztes legalább kilenc gólig jutott.

2024. április. 17., 16:29
Kardosi Blanka vitte a hátán a Kizotti Csepelt

Az NB II Nyugati csoportjában négy meccset rendeztek, újabb fölényes győzelmével a Kizotti Csepel TC fellépett a második helyre. Hátránya hat pont a vesztett pontokat tekintve a PMFC-vel szemben.

2024. április. 11., 13:56
Tőzsér Virág az utolsó percben döntött

Az Eger 13-0, az Újpest 12-0-ra nyert az NB II Keleti csoportjának hétvégi fordulójában.

2024. április. 11., 13:54
Ismét nyolcig jutott idegenben a Csepel

Mind a három mérkőzésen az első gól döntött az NB II Nyugati csoportjának találkozóin. Mindez, ugyebár azt jelenti, hogy a győztesek kapott gól nélkül nyertek.

2024. április. 02., 14:13
Negyvenhét gól, öt meccsen

Potyogtak a gólok húsvét hétvégéjén a női NB II Keleti csoportjában. Az öt mérkőzésen – a Gyulai Amazonok és az UTE mérkőzését szerdára halasztották – 47 gól esett. Korábban mindössze két teljes fordulóban született ennél több gól.

2024. április. 02., 14:09
Turcsányi Vanda kilenc gólt szerzett

A Bp. Honvéd fölényes győzelmet aratott legnagyobb riválisa, az Újpest ellen a női NB II Keleti csoportjának rangadóján. Ezzel az élre állt. A Nyugati csoportban megerősítette első helyét a PMFC.

2024. március. 27., 13:37
Tart a versenyfutás a PMFC és a Pápa között

A női NB II-ben a hétvégén még csak a Nyugati csoportban játszottak mérkőzéseket. Az első és a második is győzött, így az élmezőnyben a helyzet semmit sem változott.

2024. március. 04., 14:55
A PMFC az őszi első a Nyugati csoportban

Egy kivétel nagy különbségű győzelmek születtek a női NB II Nyugati csoportjának utolsó 2023-as fordulójában.

2023. december. 19., 17:55
A PMFC nyert és az élre állt

Négy mérkőzést játszottak a hétvégén a Női NB II Nyugati csoportjában. A 12. forduló ötödik találkozóját már szeptember végén lejátszotta a ZTE és a Paks, a házigazda zalaegerszegiek 10-0-ra nyertek.

2023. november. 27., 20:51
Az Újpest és a Honvéd azonos pontszámmal zárta az őszt

Három játékos, az újpesti Katona Vanda, a kispesti Kovács Alexandra és a nyíregyházi Urai Bianka egyaránt 20 góllal áll a Női NB II Keleti csoportjában a góllövőlista élén. Az utolsó őszi fordulóban Kovács és Urai egy-egy gólt szereztek, Katona nem játszott.

2023. november. 22., 10:29
A zalaegerszegi Vitusz Nikoletta öt gólt szerzett

Eddigi talán legkeményebb mérkőzését vívta a hétvégét még listavezetőként váró Budapest Honvéd a női NB II 10. fordulójában. Kilencgólos mérkőzésen, 5-4-re győztek a kispestiek az Eger SE ellen.

2023. november. 13., 14:03
A 15 éves Jakab Zsófia ezúttal három gólig jutott

Ismét rengeteg gól esett a női NB II mérkőzésein. A Keleti csoport hat találkozóján negyvenhat, a Nyugati csoport öt mérkőzésén huszonöt.

2023. november. 06., 11:45
Huszonegy gólt szerzett a Airnergy, rangadót nyert az Újpest

Az Újpest és az Eger játszott csak szoros mérkőzést a női NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában. A további öt mérkőzés legalább háromgólos különbséggel zárult. A Somoskőújfalun 8-0-ra nyerő Bp. Honvéd továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát a lila-fehérek előtt.

2023. október. 23., 13:13
Kovács Alexandra öt, Turcsányi Vanda négy gólt szerzett

A hatodik forduló után is százszázalékos a Bp. Honvéd a női NB II Keleti csoportjában. Martin Masaryk együttese 9-0-ra kiütötte a jánoshalmai Arany Bácska Egyesület csapatát.

2023. október. 19., 11:52
A Budapest Honvéd ismét legyőzte a tavasszal még NB I-es Újpestet

A Női NB II második fordulójának rangadóját Újpesten játszotta a tavasszal még NB I-es lila-fehér gárda és a feljutást határozott célként megfogalmazó Budapest Honvéd. A magyar labdarúgásban erős brandnek számító két alakulat augusztusban, a Simple Női Kupa 2. fordulójában találkozott már, akkor 3–2-re győzött Martin Masaryk együttese – ahogy most is.

2023. szeptember. 12., 09:42
A Vasas és a Budapest Honvéd „kupaformában” kezdte a bajnokságot

A Vasas és az Airnergy pénteki, fővárosi derbijével megkezdődött a nagypályás Női NB II 2023-2024-es szezonja. A mezőny ezúttal is két csoportban viaskodik, összesen 25 csapattal. A szezon végén a Keleti- és a Nyugati csoport bajnoka jut majd fel a Simple Női Ligába.

2023. szeptember. 04., 10:03
Elkészült a Női NB II csoportbeosztása

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybiztosa elkészítette a nagypályás Női NB II-es bajnokság csoportbeosztását. A másodosztály 2023-2024-es küzdelmeire 26 csapat nyújtott be szabályos nevezést, a DVSC-DEAC azonban később bejelentette, mégsem kíván indulni.

2023. július. 18., 11:41
Célba ért a Soroksár SC is!

A Női NB II 21. – utolsó előtt – fordulójában a Keleti csoportra összpontosult a figyelem. Nyíregyházán vendégeskedett a Soroksár SC – a tabella élén azonos pontszámmal álló két gárda mérkőzése eldönthette, melyikük rajtolhat augusztusban a Simple Női Ligában.

2023. május. 23., 16:17
A Budaörsi SC megérkezett a Simple Női Ligába

A Női NB II hétvégi fordulójában a Nyugati csoport első három helyezettje közül kettő, az Azul Verde és a Csepel SC egymás ellen mérkőzött, de mégsem túlzás, hogy a legnagyobb figyelem a listavezető Budaörsi SC meccsét kísérte, amelyen a papírforma sokgólos hazai sikert ígért. Az ok egyszerű, ez volt az a 90 perc, amelyben a másodosztály roppant tudatosan építkező nagyágyúja matematikailag is kiharcolta az élvonalba jutást. A Keleti csoportban a feljutásért küzdő két csapat, a Soroksár SC és a Nyíregyháza Spartacus egyaránt nyert – megkockáztatható azonban, hogy minden ilyen „kettős győzelemmel” a fővárosiak lépnek egyre közelebb a Simple Női Ligához.

2023. május. 09., 17:54
Gyakorlatilag célba ért a Budaörsi SC

A Női NB II Nyugati csoportjában újabb győzelmet aratott a Budaörsi SC, ezzel három fordulóval a „kicsöngetés” előtt Horváth Ferenc csapatának kilenc pont az előnye a közvetlen rivális Azul Verde (Metis) gárdájával szemben, a gólkülönbsége pedig több mint 45 góllal jobb, mint Vojnity Nóráéké. Aligha kell túl nagy bátorság ahhoz, hogy gratuláljunk a Simple Női Liga újoncának! A Keleti csoportban a budaörsiekhez hasonlóan százszázalékos Soroksár SC, valamint a Nyíregyháza Spartacus egyaránt idegenben, 3–0-ra nyert – tovább tart a két rivális versenyfutása a feljutásért.

2023. május. 01., 09:38
Látványos erődemonstrációt tartott a Soroksár SC

A Női NB II 17. fordulójában látványos erődemonstrációt tartott a Keleti csoport élén álló Soroksár SC. Dukon Béla csapata 15–0-ra győzött a Kolorcity Kazincbarcikai SC ellen – ekkora különbséggel korábban egyetlen mérkőzésüket sem nyerték meg Váradi Ráhelék.

2023. április. 24., 12:45
Keleten folytatódik a Sori és a Szpari versenyfutása

A Női NB II 16. fordulójában a Keleti csoportban tovább folyik a harc a feljutásért. A hétvégén a Soroksár SC és a Nyíregyháza Spartacus is győzött, így a helyzet tulajdonképpen változatlan: a két vetélytárs azonos pontszámmal masírozik, de a Sori egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

2023. április. 17., 11:57
Kilencpontos előnnyel vezeti a Budaörsi SC a Nyugati csoportot

A női NB II húsvéti, 15. fordulójában a Budaörsi SC sima győzelmet aratott a Nyugati csoport második helyén álló Azul Verde (Metis) ellen. Horváth Ferenc csapata hat mérkőzéssel a zárás előtt kilencpontos előnnyel áll a tabella élén – ha a világ addig nem fordul ki a négy sarkából, a Simple Női Liga augusztusban újoncot fogad.

2023. április. 09., 14:46
Mind a hat dobogós győzött a 14. fordulóban

A Női NB II 14. fordulójában a Keleti és a Nyugati csoportban is nyert a három-három dobogós, azaz akár azt is mondhatnánk, tulajdonképpen nem történt semmi. Érdemes azonban hozzátenni, a Budaörsi SC Zalaegerszegen nyert, a Soroksár SC tavaszi gólkülönbsége 20–0 – mint ahogy az sem maradhat ki a rövid összefoglalóból, hogy ismét megfogyatkozott a női másodosztály mezőnye, az LBW Nyúl SC visszalépett.

2023. április. 03., 13:48
A Szpari és a Vasas kitartóan üldözi a Soroksár SC-t

A listavezető Soroksár SC ezen a hétvégén nem lépett pályára, így a Női NB II Keleti csoportjában a figyelem a két üldözőre, a Nyíregyháza Spartacusra és a Vasas KA-ra összpontosult. Benkő Balázs és Hámori Ferenc csapata egyaránt nyert, sőt a Szpari – egy mérkőzéssel többet játszva – pontszámban befogta a soroksáriakat. A Nyugati csoportban „csoda történt”: gólt kapott a Budaörs SC! Az FC Ajka 1–0-ra vezetett Kajdy Jankáék ellen, de a bajnokjelölt a folytatásban fordított és 8–1-re győzött.

2023. március. 26., 19:02
Rangadót nyerve menetel tovább a Budaörsi SC

A Női NB II tavaszi nyitófordulójában a két csoport listavezetője – a feljutásra legesélyesebb csapata – közül a „keleti” Soroksár SC az MFA-n, a Honvédnál vendégeskedett és nyert éppen egy tucat gólt lőve, a Budaörs SC pedig magabiztos, fölényes győzelmet aratott a Nyugati csoport egyik dobogósa, a Csepel FC ellen.

2023. március. 19., 19:19
A Budaörs mérlege féltávnál: 11 mérkőzés, 33 pont, 65–0-s gólkülönbség

Az utolsó őszi fordulót játszották a csapatok a Női NB II-ben. Rendeznek még (elmaradt) mérkőzéseket idén, de a mezőny többsége legközelebb március 18-án lép majd pályára. A Nyugati csoportban a bajnokság első felében a Budaörs hatpontos előnyt szerzett, a Keleti csoportban a Soroksár SC hibátlan, de az FC Hatvan elleni mérkőzése elhalasztása miatt a Nyíregyháza Spartacusszal azonos pontszámmal áll a tabella élén.

2022. november. 14., 11:36
Lépéselőnybe került a Soroksár SC a Szparival szemben

A Női NB II hétvégi fordulójában játszották a Keleti csoport két legerősebb alakulatának rangadóját – a Soroksár legyőzte a Nyíregyháza Spartacust és lépéselőnybe került a feljutásért vívott harcban. A Nyugati csoportban a Budaörsi SC úgy szerzett újabb három pontot, hogy pályára sem lépett – a zalai rangadón a nagykanizsaiak győztek és továbbra is jól szerepel az Azul Verde (Metis).

2022. november. 08., 08:57
Duplán nyert a hétvégén a Budaörsi SC

A Nyugati csoport listavezetője, a Budaörsi SC a Női NB II 9. fordulójának elsőszámú nyertese. Nem feltétlenül azért, mert a zöld-feketék újabb fölényes győzelmet aratva legyűrték a PVSK-t – számukra ideálisan alakult a csoport hétvégi rangadója is: a Zalaegerszegi TE legyőzte az Azul Verdét (Metist). Horváth Ferenc gárdájának esélye van arra, hogy ötpontos előnnyel várja majd a szezonzárásnál a tavaszi folytatást.

2022. november. 01., 13:32
A Szpari magabiztos győzelemmel hangolt az FTC-Telekom elleni kupamérkőzésre

A Női NB II 8. fordulójában a Keleti csoport két nagyágyúja, a Soroksár SC és a Nyíregyháza Spartacus is megszerezte a három pontot, megszilárdítva helyét a mezőny élén. Az ország nyugati felén a Budaörs Almásfüzitőn nyert, az Azul Verde (Metis) pedig a Csepel legyőzésével folytatja a listavezető üldözését. Jó szériában gyűjtögeti a pontokat a ZTE, amely az Ajka elleni sikerrel igyekszik tapadni az előtte álló két csapatra.

2022. október. 17., 09:00
Nyugaton a helyzet változatlan

A Női Labdarúgó NB II hétvégi, 7. fordulójában a Nyugati csoport tabellájának első öt helyezettje nyert, így bátran mondhatjuk, „Nyugaton a helyzet változatlan”. A Keleti csoportban a Soroksár SC mérkőzését az U19-es válogatott Eb-selejtezői miatt el kellett halasztani, így a Vasas Akadémiát legyőző Nyíregyháza Spartacus ugrott az élre.

2022. október. 10., 18:35
Továbbra is kapott gól nélkül menetel a Budaörs SC

Mindhárom csapat – a Soroksár SC, a Nyíregyháza Spartacus és a Budaörsi SC – amely százszázalékos mérleggel várta a Női NB II hétvégi fordulóját, megőrizte hibátlan mérlegét. Hazai győzelemmel tartja a lépést a Keleti csoport élmezőnyével az FC Hatvan, míg Nyugaton az Azul Verde (Metis) halad a legkisebb követési távolsággal a budaörsiek mögött.

2022. október. 03., 07:50
A Nyíregyháza Spartacus tartja a lépést a listavezető Soroksárral

A Női NB II hétvégi fordulójában a két listavezető, a Soroksár SC és a Budaörs egyaránt kétszámjegyű győzelmet aratott. Nyert a Nyíregyháza Spartacus és Nagykanizsán az Azul Verde (Metis) – már csak három "hibátlan" gárda van a másodosztály huszonkét csapatos mezőnyében.

2022. szeptember. 26., 11:51
Már csak öt csapat hibátlan a másodosztályban

A női NB II Keleti csoportjában újabb fölényes, nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a Soroksár SC és nyert – megőrizve hibátlan mérlegét – a Vasas Akadémia is. Ebben a csoportban százszázalékos még az ezúttal szabadnapos Nyíregyháza Spartacus is, viszont a Nyugati csoportban már csak két gárda nem veszített pontot: az FC Nagykanizsa és a hibátlanok mérkőzését megnyerő Budaörs SC.

2022. szeptember. 19., 09:52
Az FC Hatvan nyerte meg a Heves megyei derbit

A Keleti csoportban a papírformát igazoló győzelmet aratott a két legerősebbnek ítélt csapat, a Soroksár SC és a Nyíregyháza Spartacus. Remekül rajtolva harmadik győzelmét aratta a Vasas Akadémia és hibátlan még a megyei derbit nyerő FC Hatvan is. Nyugaton három csapat nem veszített még pontot: a Budaörs, az FC Nagykanizsa és az Azul Verde (Metis).

2022. szeptember. 12., 08:13
Nem bírt egymással a Zalaegerszeg és a Csepel

A Nyugati csoportban, a forduló nyitányán két olyan csapat találkozott, amelyet a dobogóra esélyesek között emlegethetünk. A zalaegerszegi Ifjúsági Sportcentrumban sem a ZTE, sem a Csepel nem szerzett gólt, a pontosztozkodásnak pedig főként a Budaörs, valamint a jól rajtoló Azul Verde (Metis) és Nagykanizsa örülhet.

2022. szeptember. 05., 08:21
Tizennégy góllal kezdte a Sori a szezont

A hétvégén megkezdődött Női NB II első fordulójában a Soroksár SC lőtte a legtöbb gólt, tizennégyet. Dukon Béla csapata az újonc Budapest Honvéd elleni mérkőzéssel kezdte meg menetelését a feljutás felé. Szoros találkozón, idegenben tudott nyerni a DVSC-DEAC. A Nyugati csoportban a Budaörs nyerte a „forduló rangadóját”, a Zalaegerszeg pedig Nyúlon nyújtotta be igényét a dobogóra, a majdani NB I-es tagságért folyó harcra.

2022. augusztus. 29., 09:18
Rajtol a Női NB II két csoportja

A kupaküzdelmek jelentette „bemelegítés” után a hétvégén rajtol a Női NB II 2022-2023-as szezonja. Huszonkét csapat térdel a rajtvonalon, közülük kerül ki az a kettő, amely a következő kiírásban már a Simple Női Ligában szerepelhet.

2022. augusztus. 26., 21:58
Íme, az NB II és az első kupaforduló sorsolása

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága – a Simple Női Liga után – elkészítette a Női NB II két csoportja, valamint a Simple Női Kupa 1. fordulójának sorsolását is.

2022. július. 26., 11:52
Íme, a Női NB II csoportbeosztása!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a Női NB II 2022-2023-as szezonjának csoportbeosztását.

2022. július. 18., 12:57
Huszonhárom sportszervezet nevezett a Női NB II-re

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága 23 sportszervezet nevezését fogadta el a Női NB II augusztusban rajtoló, 2022–2023-as szezonjára.

2022. július. 12., 12:31
A Soroksár nem fellebbezett, NB I-es a Kelen SC

A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes testülete alaposnak ítélte a Kelen SC sportszervezet óvását, amelyben a fővárosi, budai csapat azt kifogásolta, hogy a Simple Női Liga 2022-2023-es szezonjának indulási jogáért rendezett NB I-NB II-es osztályozón a Soroksár SC labdarúgója jogosulatlanul szerepelt.

2022. június. 21., 12:53
A Kelen SC-é a másik osztályozós hely

A hétvégén befejeződtek a küzdelmek a Női NB II-ben is. Az már korábban eldőlt, hogy a St. Mihály FC, az Újpest FC, a MOL Fehérvár és a Szekszárd UFC feljut a kibővített létszámú Simple Női Ligába, a DVSC-DEAC pedig osztályozót játszhat. Szombaton biztossá vált, hogy a másik osztályozós hely a Kelen SC-é, amelynek így – a szegediekhez hasonlóan – lehetősége nyílik egyből visszajutni az élvonalba.

2022. május. 23., 12:21
Íme, a bajnoki hajrá minden fontos időpontja!
Frissült
Női NB I
Íme, a bajnoki hajrá minden fontos időpontja!

Következik a bajnoki hajrá, csupa érdekes, fontos mérkőzéssel. Az előttünk álló hétvégén még az utolsó fordulót játsszák a két női NB-s osztály csapatai, de érdemes máris előrepillantani. Annál is inkább, mert miután szombaton eldől, hogy az MTK Budapest, vagy az ETO FC Győr lesz az FTC-Telekom ellenfele az aranycsatában, csütörtökön már a bajnoki döntőt nézve szurkolhatunk, izgulhatunk!

2022. május. 20., 11:04
A Szekszárd UFC is feljutott a Simple Női Ligába!

A Szekszárd UFC szerezte meg a Női NB II Nyugati csoportjának ezüstérmét.

2022. május. 19., 10:27
A Loki biztosan, a Kelen valószínűleg osztályozót játszhat

A Női NB II Keleti csoportjában az Újpest FC – már csütörtökön – bebiztosította feljutását, míg a hétvége rangadóján a DVSC-DEAC nyerni tudott Hatvanban és kiharcolta az osztályozó jogát. Nyugaton a MOL Fehérvár a Csepel elleni győzelemmel szerezte meg a bajnoki címet – ebben a csoportban a Szekszárd robog még az NB I felé, de a célszalag átszakítása (vagy éppen a Kelen előzése) az utolsó fordulóra maradt. Az élmezőnyből a Kelen SC van a legérdekesebb helyzetben: lehet akár közvetlen feljutó is, van olyan forgatókönyv, hogy az osztályozóról is lemarad, a legvalószínűbb azonban az, hogy jelenlegi harmadik helyét megtartva, párbajozhat az NB I-es tagságért.

2022. május. 16., 11:02
A szegediek után, a MOL Fehérvár is NB I-es!

A női NB II 28. fordulójában célba ért a MOL Fehérvár, Gajdóczi Tibor csapata a Zala megyei Nován aratott győzelmével kiharcolta a feljutást. Szintén a Nyugati csoportban, a Szekszárd váratlan vereséget szenvedett Zalaegerszegen, de továbbra is a legesélyesebbnek számít a Simple Női Liga felé tartók közül. A Kelen SC óriási lépést tett az osztályozó felé – miközben a fővárosiaknak matematikailag még a 2. helyre is van esélye. A Keleti csoportban az Újpest magabiztosan győzte le a legutóbbi három mérkőzését elveszítő FC Hatvant – a Földnek ki kell fordulnia a négy sarkából ahhoz, hogy a lila-fehéreknek ne legyen újra élvonalbeli női csapata is.

2022. május. 09., 10:34
Bajnoki címét ünnepelte a St. Mihály FC

Az NB II Keleti csoportjában a St. Mihály FC az Újpest elleni magabiztos győzelemmel megnyerte a bajnokságot. Az FC Hatvan reményei – a Monoron elszenvedett vereség után – minimálisra csökkentek, lépéselőnybe került a Cigánd ellen gólcunamival nyerő DVSC-DEAC. Nyugaton a MOL Fehérvár biztosan a Szekszárd valószínűleg célba ért, a harmadik helyért folyó versenyben a Budaörs áll valamivel jobban.

2022. május. 03., 11:20
Az FC Hatvan és a Debrecen is vereséget szenvedett

A Női NB II Keleti csoportjában „fokozódik a helyzet”. A listavezető St. Mihály FC 3–0-ra győzött Monoron, így már nem csak a biztos feljutást, de a bajnoki címet is ünnepelheti. Major László csapatát ezzel ki is vonhatjuk a képletből, a maradék 1+1 helyért harcol három gárda: a közülük a legjobb pozícióban levő Újpest, valamint az FC Hatvan és a DVSC-DEAC.

2022. április. 25., 12:35
A St. Mihály FC visszajutott a Simple Női Ligába!

A női NB II legutóbbi fordulójának legfontosabb híre, hogy célba ért, visszajutott az élvonalba a St. Mihály FC. A hétvégén a szegediek sikere mellett is főként a Keleti csoportra kellen fókuszálni (A nyugati éllovas kvartettből nem lépett pályára a Kelen SC, a Szekszárd és a Budaörs sem), a csoportban rangadót nyerő FC Hatvan továbbra is második, jelezve, hogy komolyan gondolja – a bajnoki hajrában számolni kell majd vele.

2022. április. 18., 10:39
Fej-fej mellett a DEAC-DLA és az FC Hatvan

A női NB II 24. fordulójában a Nyugati csoport nagy rangadóját, a MOL Fehérvár és a Szekszárdi UFC összecsapását április 27-re (a Simple Női Kupa döntőjének napjára) halasztották, a Kelen SC pedig szabadnapos volt, így a feljutásra esélyes kvartettből csak a Budaörs lépett pályára – idegenben, Zalaegerszegen.

2022. április. 18., 10:39
Minden, a feljutásra esélyes csapat nyert a hétvégén

A női NB II hétvégi fordulójának legfontosabb jellemzője, hogy – természetesen a pályára nem lépett DVSC-DLA kivételével – valamennyi, a közvetlen feljutásra és az osztályozóra esélyes csapat győzni tudott. Sőt, akár azt is hozzátehetjük, szinte valamennyien nagy gólkülönbséggel nyertek.

2022. április. 04., 09:22
A Szpari győzelme szorossá tette a Keleti csoport élmezőnyét

A női NB II-ben ezen a hétvégén a Keleti csoportban kuszálódtak a szálak. A St. Mihály FC magabiztos győzelmet aratva szerzett szinte már behozhatatlannak tűnő előnyt a Simple Női Liga felé vezető úton, az Újpest viszont vereséget szenvedett Nyíregyházán – élesedett a második közvetlen feljutó helyért folyó csata.

2022. március. 21., 12:13
A Budaörsnek ezen a hétvégén minden sikerült

A hétvégét felidézve, – a női NB II 20. fordulója kapcsán – nem számolhatunk be komplett fordulóról. Több mérkőzést elhalasztottak, igaz van olyan, amelyet csak szerdára, de az éllovasok találkozóin eldőlt a pontok sorsa. A körképet ezúttal a Nyugati csoporttal érdemes kezdeni, amelyben még jobban összekuszálódtak a szálak…

2022. március. 14., 10:59
Az FC Hatvan lett a hétvégi forduló nyertese

A női NB II hétvégi fordulójából elhalasztották a Nyugati csoport rangadóját, a Kelen SC–MOL Fehérvár SC mérkőzést, így elsősorban a keleti küzdelmek kerültek fókuszba. A Monor az Újpest után a DVSC-DLA-tól is elvett két pontot, az FC Hatvan pedig kihasználva a vetélytárs botlását, (a vesztett pontokat figyelembe véve) feltornázta magát az „osztályozós” harmadik helyre.

2022. március. 07., 11:06
Növelte előnyét a St. Mihály, tömör a Nyugati csoport élmezőnye

A női NB II hétvégi fordulójának kétségtelenül legérdekesebb eredménye az Újpesti TE „csak” döntetlene Monoron. Miután a szegedi és a debreceni lányok is nyertek (az FC Hatvan nem lépett pályára), a jelenlegi pontszámok eltolják a hangsúlyt a második és a harmadik közötti vetélkedés felé.

2022. március. 01., 09:40
A Kelen SC győzelme újra nyílttá tette a feljutásért folyó harcot

A női NB II hétvégi, 17. fordulójában a Kelen SC legyőzte a veresége ellenére, továbbra is feljutó helyen álló Szekszárdi UFC-t. Az élcsoport három csapata között csak négy pont a különbség, és gyűjtögeti a pontokat a Budaörs is.

2022. február. 21., 08:31
Megkezdődött a női NB II tavaszi szezonja!

Ebben az évben is az NB II csapatai a „frissebbek”, a hétvégén a másodosztály 16. fordulójában léptek pályára a csapatok. Pontosabb lenne azért úgy fogalmazni, hogy „léptek pályára csapatok”, mert a Keleti csoportban mindössze két mérkőzést játszottak le.

2022. február. 15., 09:39
Az FC Hatvan benyújtotta igényét a bronzéremre

A hétvégén lejátszották a csapatok a női NB II őszi szezonjának utolsó fordulóját – igaz, ez nem jelenti azt, hogy az utolsó mérkőzéseket. Lesz még a héten néhány „pótvizsga”, de a tavaszra is érvényes, nagy kérdésekre választ kaptunk.

2021. december. 13., 14:41
A Keleti csoportban eldőlt a közvetlen feljutás?

Bár egyetlen forduló maradt csak előttünk a 2021–2022-es Női NB II őszi szezonjából, egyik csoportban sem tudjuk, melyik csapat várhatja majd a tabella élén a tavaszi folytatást. Keleten az Újpest FC a szolnokiak ellen aratott győzelemmel zárkózott pontszámban közelebb a megszerzett az idényt már befejező St. Mihály FC-hez, míg a Nyugati csoportban a MOL Fehérvár pontvesztését kihasználva, a Szekszárdi UFC állt az élre. Persze, ebben az NB II-es bajnokságban igazából nem is az első és a második, hanem a második és a harmadik, sőt a harmadik és a negyedik közötti „vonalat” érdemes nézni.

2021. december. 06., 09:43
Hatpontos mérkőzést nyert a St. Mihály a Debrecen ellen

Két héttel az őszi szezon befejezése előtt, a Női NB II 13. fordulójában az az öt csapat, amelyeket a mögöttünk álló hónapok eredményei alapján a legesélyesebbeknek tarthatunk arra, hogy 2022 nyarától a Simple Női Ligában szerepeljen, győzelemmel szilárdította meg pozícióját. A Keleti csoportban a St. Mihály rangadót nyert meg, és az Újpest is az élcsoportba tartozó ellenfelet győzött le, míg Nyugaton a MOL Fehérvár és a Szekszárd is magabiztos győzelemmel tett újabb lépést a Simple Női Liga felé. Tartja a lépést ezzel a kettőssel a Budaörs, amely a Kelen SC elleni győzelemmel jelezte, nem csak az egyelőre a legkevesebb pontot veszített duóra lesz érdemes figyelni tavasszal.

2021. november. 29., 10:16
Tömör élcsoportok várják az őszi hajrát a női NB II-ben

A női NB II-ben „fokozódik a helyzet”… A szezon hajrájára tömörebb lett az élcsoport a Keleti és a Nyugati csoportban is. Érdemes egy pillanatra elmerengeni azon, micsoda harc dúlna idén, ha csak 1+1 feljutó lehetne.

2021. november. 22., 17:48
A hibátlan St. Mihály számára, most jön a java

A Női NB II Keleti csoportjában a feljutásra leginkább esélyes csapatok mindegyike pályára lépett, sőt nyert is, így a St. Mihály, Újpest, DVSC-DEAC hármas között nem változott a helyzet. A hétvégén a Nyugati csoportban született meg a forduló meglepetése, a lelkes novai csapat pontot szerzett Szekszárdon, kinyitva a kaput a sokáig százszázalékos Tolna megyeiek üldözői előtt.

2021. november. 15., 09:07
Az FC Hatvan bejelentkezett a dobogós helyezések egyikére

Hétről hétre kiderül, mennyit ártanak a Női NB II-nek a visszalépések, a csonka fordulók. Nincs olyan hétvége, amelyen minden, a feljutást célzó csapat pályára lépne, így viszont – az eltérő mérkőzésszámok miatt – nehezen áttekinthető az állás, a tabella. Ezen a hétvégén a Keleti csoportban az Újpest és a DVSC-DEAC, Nyugaton a Szekszárd nem lépett pályára, a Fehérvár FC pedig jövő szombatra halasztotta a Vasas elleni mérkőzését. A forduló egyik nagy nyertese az FC Hatvan, amely a Nyíregyháza Spartacus elleni idegenbeli győzelemmel mutatta meg, hogy számolni kell vele a feljutás szempontjából fontos első három hely valamelyikére kandidálók között.

2021. november. 08., 10:44
A MOL Fehérvár nyerte meg a Nyugati csoport rangadóját

A női NB II Nyugati csoportjában nincs már százszázalékos, de van még veretlen, viszont ez a veretlen nem az a csapat, amely a forduló előtt még százszázalékos volt. A kissé bonyolultan felírt képlet úgy fordítható le, hogy az ősz nyugati rangadóján a MOL Fehérvár FC legyőzte az eddig hibátlan Szekszárdot.

2021. november. 01., 18:07
Robog a Simple Női Liga felé a továbbra is hibátlan St. Mihály és Szekszárd

A női NB II 8. fordulójában a Keleti csoport legerősebbnek tippelhető két csapata, a továbbra is hibátlan St. Mihály FC, valamint az Újpest FC egyaránt kétszámjegyű eredménnyel aratott győzelmet. Nyugaton, ha nem is ilyen nagy különbséggel, de biztosan tette a pipát a maga mérkőzése mellé a Szekszárd, a Fehérvár, a Kelen és a Budaörs is.

2021. október. 25., 10:56
A Kelen SC megállította a korábban veretlen Csepelt

Meglepetések nélküli forduló zajlott a hétvégén a Női NB II-ben. A feljutásra legesélyesebbnek tartott csapatok közül a Keleti csoportban az Újpest FC és a Debrecen, a Nyugati csoportban pedig a Szekszárd nem lépett pályára, így a „hír” leginkább az, hogy a Nyírbátor kizárása után már csak 27 versenyzőt számlál a nevezések beadásakor még 33 csapatos mezőny.

2021. október. 18., 16:36
Már csak két százszázalékos csapat van a Női NB II-ben

Már csak két csapat százszázalékos a Női NB II-ben: a St. Mihály FC és a Szekszárdi UFC. A hibátlanok mögött viszont tömör a mezőny, bár még csak az 5. fordulót hagytuk magunk mögött, az látszik, hogy a Simple Női Ligához hasonlóan, a másodosztályban nagy harc árán lehet csak a legjobbak közé kerülni.

2021. szeptember. 27., 12:16
Fej-fej mellett halad a St. Mihály és az Újpest a Keleti csoportban

A Női NB II 4. fordulójában történteket, talán úgy lehet egy mondatban összefoglalni, hogy megtorpant – „csak” döntetlent játszott – néhány, eddig száguldó csapat, míg a St. Mihály FC, az Újpest, valamint a Szekszárdi UFC és a Csepel FC folytatta jó szereplését.

2021. szeptember. 20., 10:06
Újabb rangadót nyert meg a Szekszárdi UFC

A Női NB II 3. fordulójában a Keleti csoportban újabb győzelemmel menetel célja felé a DVSC-DEAC és a St. Mihály FC, a csoport erősségei közül az Újpest és a Nyíregyháza Spartacus viszont nem lépett pályára. Nyugaton újabb rangadót nyert meg a Szekszárdi UFC, a MOL Fehérvár FC pedig ismét győzelme különbségével tűnt ki. Győzött a Kelen SC és a Csepel SC is, utóbbi egyelőre százszázalékos.

2021. szeptember. 13., 13:02
A 91. percben lőtt góllal nyert rangadót a DVSC-DEAC

A Női NB II mezőnye a bajnokság legelején jár még, mindössze kétszer léptek pályára a csapatok – és azt sem mindenki – ennek ellenére úgy tűnik, egyre erősebb kontúrral kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok, melyek lehetnek azok a csapatok, amelyek a szezon végén feljuthatnak a megemelt létszámú Simple Női Ligába. Mindkét csoportban játszottak rangadót, a Keleti Csoportban a DEAC győzött Nyíregyházán, Nyugaton a Szekszárd megnyerte a Kelen SC elleni mérkőzését.

2021. szeptember. 06., 10:32
Esélyesek erődemonstrációjával kezdődött az NB II-es szezon

A hétvégén megkezdődtek a Női NB II 2021-2022-es szezonjának küzdelmei. Különleges bajnokság elé nézünk, amelyben a csapatok soha nem látott esélyt kapnak a majdani élvonalbeli tagságra. Amíg ugyanis a korábbi NB II-es szezonok végén, csak egy-, vagy két csapat juthatott fel az NB I-be, most, az idény végén négy biztosan, de akár hat gárda is a Simple Női Liga következő szezonjának szereplője lehet.

2021. augusztus. 30., 10:28
Két forduló után, két százszázalékos van a Simple Női Ligában: a DVTK és az MTK

A Simple Női Liga 2. fordulójának eddig lejátszott három mérkőzésén – az FTC-Telekom–Soroksár összecsapást szeptember 7-re, szerdára kellett halasztani – tulajdonképpen papírforma-eredmények születtek és a győzelmek gólkülönbsége is nagyobb volt, mint a liga első hétvégéjén. A „trend” azonban nem változott, a győzteseknek meg kellett küzdenie a sikerért, izgalmas mérkőzéseket láttak a nézők.

2021. augusztus. 22., 12:53
Nyolc csoportban indul a Simple Női Kupa

Kisorsolták az első forduló párosításait az új nevet viselő magyar kupában, azaz Simple Női Kupában.

2021. július. 29., 14:45
Elkészült a Női NB II csoportbeosztása

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenyigazgatósága elkészítette a Női NB II 2021-2022-es szezonjának csoportbeosztását. A határidőre benevezett 33 csapat közül végül 30 vállalta az indulást, így alakult ki a 15 csapatos Keleti. és a 15 csapatos Nyugati csoport.

2021. július. 27., 16:11
Harminchárom klub nevezett a Női NB II-re

A Magyar Labdarúgó Szövetség Női Bizottságától kapott tájékoztatás szerint, a Versenyigazgatóság 33 sportszervezet nevezését fogadta el a 2021-2022-es évad női nagypályás másodosztályú bajnokságára.

2021. július. 09., 16:54
Vasárnap teljes lesz a Simple Női Liga következő szezonjának mezőnye

Vasárnap 17.30-kor, a mórahalmi sportcentrumban kerül sor a női NB I-NB II-es osztályozó második mérkőzésére, amelyen eldől, hogy a házigazda St. Mihály FC, vagy az első mérkőzésen előnyt szerzett Puskás Akadémia szerepel majd a 2021-2022-es szezonban a Simple Női Ligában.

2021. június. 05., 09:13
Vasárnap kezdődik a Puskás Akadémia–St. Mihály párbaj, az NB I-ért

Vasárnap, 13 órakor, a felcsúti Pancho Arénában csap össze a Simple Női Liga tagságáért vívott párharc első mérkőzésén a St. Mihály FC és a Puskás Akadémia.

2021. május. 30., 08:28
A Soroksár SC már készülhet az NB I-es premierre!

Az NB II két bajnokcsapatának, a Keleti- és a Nyugati csoport legjobbjának párviadalát a Soroksár SC nyerte meg és „egyeneságon” feljutott a Simple Női Ligába, az NB I-be. A Puskás Akadémia csapata az élvonal 7. helyezettje, a St. Mihály FC elleni osztályozón pótvizsgázhat.

2021. május. 26., 20:16
Vágó Fanni elárulta sikeres pályafutása titkát

Az M4 sportcsatorna női labdarúgó magazinjának stábja Vágó Fannival forgatott anyagot. Az interjú apropóját az adta, hogy a 125-szörös válogatott támadó két fronton is érdekelt az ezekben a napokban folyó rájátszásokban: játékosként a Simple Női Liga aranyérmének megszerzése a célja, míg edzőként az általa irányított Soroksár feljutásáért, élvonalbeli tagságáért tesz meg mindent.

2021. május. 25., 19:11
Nem bírt egymással a Soroksár SC és a Puskás Akadémia

Az NB II két csoportjának bajnoka által vívott rájátszás első mérkőzésén, 2–2-es döntetlent játszott a Soroksár SC és a vendég Puskás Akadémia.

2021. május. 22., 20:32
Hatodik alkalommal csap össze bajnoki döntőben az MTK Hungária és a Ferencváros

Az NB-s női labdarúgó-bajnokságok alapszakaszainak befejezése után, három mérkőzést játszanak a hétvégén a Simple Női Liga, valamint a Női NB II legjobb csapatai. Mindhárom párharc bőven kínál érdekességeket.

2021. május. 22., 10:12
Elkészült a rájátszás és az osztályozó menetrendje

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyigazgatósága elkészítette a női NB II rájátszásának, illetve a női NB I 7. helyezettje, valamint az NB II-es rájátszás vesztese osztályozónak menetrendjét.

2021. május. 14., 10:01
A Kelet bajnoka Vágó Fanni csapata, a Soroksár SC

A Vágó Fanni által irányított Soroksár SC szezonbéli utolsó mérkőzésén 4–0-ra legyőzte az FC Hatvant és ezzel megnyerte a női NB II Keleti csoportját. A sárga-feketék készülhetnek a Puskás Akadémia elleni rájátszásra, amelyben eldől, melyik csapat jut fel egyeneságon a Simple Női Ligába.

2021. május. 12., 19:11
Váratlanul nagy különbséggel győzött a bronzérmes ellen a Soroksár SC

A Simple Női Ligához hasonlóan, a másodosztály is az utolsó előtti fordulót játszotta a hétvégén. A Nyugati csoportban a Puskás Akadémia már korábban megnyerte a bajnoki címet, a Keleti csoportban pedig a listavezető Soroksár SC kétszámjegyű sikerével az egyik lábát már betette a győzelem kapuján.

2021. május. 10., 09:34
A Soroksár SC nyerte meg a tavasz rangadóját

A női NB II Keleti csoportjában, a Soroksár SC, a tavasz rangadójának megnyerésével óriási lépést tett az aranyérem és a feljutásért vívandó párbaj felé, míg a Nyugati csoportban a Puskás Akadémia célba ért, bajnoknak tekinthető.

2021. május. 02., 20:05
Szabados György lett az FC Hatvan edzője

Bombaigazolás Hatvanban! Méghozzá, nem is a játékoskeretben történt változás: a korábban az MTK Hungária irányítójaként két bajnoki címet nyert Szabados György lett a másodosztály Keleti csoportjában szereplő hatvani lányok edzője.

2021. április. 27., 12:06
Az Újpest nyerte Nyíregyházán a forduló rangadóját

A női NB II 23. fordulójában a legtöbb figyelem a Keleti csoport listavezetője, az Újpest FC és a tavasszal eddig csak a Soroksár ellen vereséget szenvedő Nyíregyháza Spartacus mérkőzésére irányult.

2021. április. 25., 18:29
Visszalépett a Nagymágocs SE az NB II-ből

Megfogyatkozott a női NB II mezőnye, a Keleti csoportban szerepelt Nagymágocs SE bejelentette, visszalép, nem folytatja a küzdelmet. Ez alapján az MLSZ Versenybizottsága, a Csongrád-Csanád megyei csapatot kizárja a bajnokságból.

2021. február. 22., 18:46
Kemények a lányok…

Soha korábban nem játszottak a női csapatok az évnek ilyen korai szakaszában NB-s bajnoki mérkőzést, mint 2021-ben.

2021. február. 12., 09:53
Az ország hőse, női labdarúgó

Decemberben egy ország aggódott értük és egy ország volt büszke rájuk. A fiúra, aki életét kockáztatva, súlyosan megsérült és a lányra, aki hősiesen védte társát és esküjéhez híven, az állampolgárok életét.

2021. február. 05., 10:40
DVTK–MTK az első fordulóban – Sorsoltak a női mezőnyben

A Simple Női Liga, az NB II és a női Magyar Kupa párosításait is kihúzták az MLSZ székházában kedd délelőtt. A női NB I augusztus 15-én indul.

2020. július. 21., 12:31
Tájékoztató a Női Futsal NB II-es szereplés lehetőségéről

Az MLSZ Futsal Bizottságának célja, hogy a női futsal tömegbázisát szélesítse, és ennek érdekében az NB II felnőtt női futsal bajnokságot, mint országos szintű futsal versenyzési lehetőséget megismertesse a csapatokkal.

2020. július. 06., 08:26
Rekordnevezés a női NB II-ben

Lezárult a női bajnokságok nevezési időszaka, rekordot jelentő 29 együttes jelezte részvételi szándékát a másodosztály küzdelmeiben.

2020. július. 03., 16:42

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS