Hírek

Hírek: Női NB I

Az első és a második csatája következik a Simple Női Ligában

Alighanem az alapszakasz sorrendjét is eldönti az első és a második helyezett vasárnapi rangadója a női NB I-ben. Az FTC-Telekom egy ponttal jobban áll, mint ellenfele, a csütörtökön kupagyőzelmet ünneplő ETO FC Győr, ezért a döntetlennel is megőrzi a pozícióját.

2024. április. 26., 13:22
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

A Simple Női Liga 19. fordulójában eldőlt, hogy a táblázat 11. és 12. helyezettje, a Budaörs és a Fehérvár FC kiesik az élvonalból, hátrányuk behozhatatlan a most a tizedik helyen álló Soroksárral szemben is. Az élcsapatok közül az FTC-Telekom és az ETO FC is nagy gólkülönbséggel nyert.

2024. április. 22., 13:29
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában

A szokásostól kicsit eltérően már péntek délután megkezdődik a Simple Női Liga újabb fordulója, ráadásul rangadóval: a listavezető FTC-Telekom Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen játszik.

2024. április. 19., 11:53
Kiütéssel nyert az ETO és a Ferencváros, szoros meccsen győzött az MTK

A Női Simple Liga 18. fordulójának rangadóján az MTK legyőzte a Puskás Akadémiát. Az ETO és a Ferencváros is kiütötte ellenfelét. A KÉSZ-St. Mihály-Szeged a bennmaradás szempontjából nagyon-nagyon fontos győzelmet aratott a Szekszárdot fogadva.

2024. április. 15., 12:57
Zöld-fehér rangadó a Simple Női Ligában

Négy mérkőzést szombaton, kettőt pedig vasárnap rendeznek a Simple Női Liga 18. fordulójában. Az FTC-Telekom a Haladás Viktóriát fogadja, a tavasszal még hibátlan ETO FC Székesfehérváron lép pályára.

2024. április. 12., 19:25
Nem hibáztak a dobogósok

Az első három helyezett fölényes győzelmet aratott a Simple Női Liga 17. fordulójában. Így nem változott köztük a helyzet.

2024. április. 02., 14:14
Sokat nyerhet a Soroksár a Budaörs ellen

Szombaton rendezik a 17. forduló mind a hat mérkőzését a Simple Női Ligában. A listavezető FTC-Telekom a Fehérvár FC-t, a tavasszal még százszázalékos ETO FC a KÉSZ-St. Mihály-Szegedet fogadja.

2024. március. 29., 13:32
Hat gólt szerzett az ETO a második félidőben

Öt mérkőzést játszottak le a Simple Női Liga 15. fordulójában a hétvégén, a Haladás Viktória–KÉSZ-St. Mihály-Szeged-mérkőzést elhalasztották.

2024. március. 19., 14:33
Elhúzott a Fradi és az ETO

A Simple Női Liga 14. fordulójában az FTC-Telekom és az ETO FC Győr ellépett az MTK-tól. A kék-fehérek az első tíz percet elrontották a győriek ellen.

2024. március. 11., 14:29
Ismét rangadót játszik az MTK

Erre a fordulóra is jut rangadó a Simple Női Ligában: az MTK – egy héttel a Ferencváros elleni döntetlen után – ezúttal az ETO-val mérkőzik. A hétvégén csak öt mérkőzést rendeznek az élvonalban, a Soroksár és a Puskás Akadémia találkozóját március 20-ra halasztották.

2024. március. 08., 11:41
Döntetlen a rangadón, zárkózott az ETO

Az FTC-Telekom az MTK elleni rangadón pontokat veszített, így az ETO két ponttal közelebb lépett a címvédőhöz a bajnoki tabellán. A Budaörs elmozdult az utolsó helyről, miután pontot szerzett Szombathelyen.

2024. március. 04., 10:04
Szombaton indul a tavaszi szezon a Simple Női Ligában

Három hónapos szünet után hat mérkőzéssel folytatódik szombaton a Simple Női Liga – minden csapat pályára lép, teljes fordulót bonyolítanak le. A rangadó az első helyen álló, címvédő FTC-Telekom és a harmadik MTK Budapest találkozója a Kocsis Sándor Sportközpontban.

2024. március. 01., 13:37
Téli Teremtornán találkoznak a Simple Női Liga csapatai

Női NB I-es csapataink négy év kihagyás után ismét összecsapnak a Téli Teremtornán, két nap alatt összesen 32 mérkőzést játszanak le.

2024. január. 15., 09:55
Győzelemmel zárta a félévet az első négy

Három hazai és két vendéggyőzelmet, zárásként pedig egy döntetlent hozott a Simple Női Liga utolsó 2023-as fordulója. Az első négy helyezett kivétel nélkül győzelemmel fejezte be az évet.

2023. november. 27., 21:23
Diósgyőrben zárja az őszt az FTC-Telekom

A hétvégén rendezik a Simple Női Liga utolsó 2023-as fordulóját. A 12. „körben” a bajnoki címvédő és listavezető FTC-Telekom Diósgyőrbe látogat.

2023. november. 24., 14:00
Buzás Emma duplájával született meg a Budaörs első győzelme

Első győzelmét ünnepelte a Budaörs a Simple Női Liga 2023–2024-es idényében, több gólt szerzett, mint az első tíz fordulóban összesen.

2023. november. 20., 13:04
Előbb Taylor lőtt gólt, aztán Szabó

Négy mérkőzést játszottak a Simple Női Liga 10. fordulójában a hétvégén. Az egyik „meglepetés”, hogy az idény során először gólt kapott az FTC-Telekom. Megszerezte első pontját a Budaörs.

2023. november. 13., 14:27
Az FTC-Telekomhoz látogat a két hónapja veretlen Szekszárd

Négy mérkőzést a hétvégén rendeznek meg a Simple Női Liga 10. fordulójába kiírt találkozók közül, egyet jövő szerdára (ETO FC Győr–Puskás Akadémia), egyet pedig november 22-re (Haladás Viktória–Soroksár) halasztottak.

2023. november. 10., 13:03
Nem esett gól a győri rangadón

Továbbra is veretlen a két élcsapat a Simple Női Ligában, továbbra sem kapott gólt az FTC-Telekom. Nem született gól az ETO és a címvédő rangadóján.

2023. november. 05., 11:23
Szombaton játsszák a Simple Női Liga csúcsrangadóját

Az ősz legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését szombaton rendezik a Simple Női Ligában. A két, még százszázalékos csapat, az első nyolc forduló után egyaránt 24 ponttal álló FTC-Telekom és ETO találkozik egymással Győrben.

2023. november. 03., 10:40
Siklér Kinga négy gólt szerzett

Nem hozott meglepetést a Simple Női Liga 8. fordulója. A két még százszázalékos csapat egyaránt magabiztosan győzött. Mindazonáltal a szoros mérkőzések fordulója volt ez, a 2023–2024-es idényben eddig ez a hat mérkőzés hozta a legalacsonyabb gólátlagot.

2023. október. 23., 13:14
A Puskás Akadémiát fogadja az FTC-Telekom

Péntektől vasárnapig rendezik a Simple Női Liga 8. fordulóját. A listavezető FTC-Telekom a Puskás Akadémiát fogadja a Kocsis Sándorról elnevezett sportközpontban.

2023. október. 19., 11:43
Továbbra is kapott gól nélkül menetel a Fradi, nyomában az ETO

Az FTC Telekom vezeti a SImple Női Ligát, miután hétközi sikere után bepótolta a szeptemberi Bajnokok Ligája-selejtező miatt elmaradt mérkőzését.

2023. október. 16., 11:17
Televíziós rangadó a Pancho Arénában

Két mérkőzést már korábban lejátszottak a Simple Női Liga hetedik fordulójából, a további négyet szombaton rendezik.

2023. október. 13., 15:12
Továbbra is hibátlan teljesítménnyel száguld az ősz rangadója felé az FTC-Telekom és az ETO FC Győr

A női élvonal 6. fordulójában nagy gólkülönbségű győzelmet aratott az eddig hibátlan címvédő és a győri csapat is, de magabiztosan tudott nyerni az MTK Budapest és a Puskás Akadémia is. A forduló meglepetést a Szekszárd WFA üllői pontszerzése jelentette, váratlanul nagy különbségű győzelemmel szerezte meg a három pontot Budaörsön a Soroksár.

2023. október. 09., 12:24
Ismét találkozik az Astra és a Szekszárd

Pénteken egy, szombaton három, vasárnap két mérkőzést rendeznek a Simple Női Liga 9. fordulójában.

2023. október. 05., 22:27
Csonka forduló után hosszú hétvége a Simple Női Ligában

A szombathelyi, Haladás Viktória–Fehérvár FC mérkőzéssel már péntek délután megkezdődik a női élvonal 5. fordulója. Ezúttal is számíthatunk izgalmas, kiélezett mérkőzésekre – ezek közül talán a Budaörsi SC szekszárdi találkozóját érdemes kiemelni. Új edző, Albert Flórián irányítja majd a címvédő FTC-Telekomot, és a magára talált DVTK is megnehezítheti a Puskás Akadémia dolgát.

2023. szeptember. 15., 10:18
Már nem Vágó Fanny az FTC-Telekom vezetőedzője

Szerdán este, az FTC-Telekom közleményben jelentette be, már nem Vágó Fanny a felnőtt női labdarúgó-csapat vezetőedzője. Utóda ifj. Albert Flórián lesz.

2023. szeptember. 13., 22:15
A Simple Női Liga 4., "csonka" fordulójának góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a hétvégi öt mérkőzés összefoglalóját.

2023. szeptember. 13., 10:08
Gólzáporos győzelmével a tabella élére állt az ETO

Vachter Fanni és Siklér Kinga tulajdonképpen „helyet cserélt” nyáron. Előbbi az MTK Budapesttől Győrbe igazolt, utóbbi a zöld-fehérektől szerződött a fővárosba. A hétvégi fordulóban mindkét támadó eredményesen futballozott új klubjában, gólokkal vállalt főszerepet csapata győzelmében.

2023. szeptember. 11., 09:51
Öt mérkőzéssel érkezik a Simple Női Liga 4. fordulója

Csonka fordulóra, öt mérkőzésre kerül sor a hétvégén a Simple Női Ligában, miután az FTC-Telekom és az Astra HFC összecsapását a bajnokcsapat BL-mérkőzései miatt el kellett halasztani. Izgalmasnak ígérkezik a Soroksár SC miskolci túrája, láthatjuk a Fejér vármegyei derbit, ám ha egy találkozót kell ajánlani az ötből, az vasárnap, a St. Mihály FC és a Haladás-Viktória mérkőzése a szegedi Szent Gellért Fórumban.

2023. szeptember. 09., 08:34
A Simple Női Liga 3. fordulójának góljai

Az MLSZ TV stábja jóvoltából, mutatjuk a hazai élvonal harmadik fordulójának valamennyi gólját.

2023. szeptember. 06., 10:06
Az FTC, az ETO és a Puskás három forduló után is hibátlan

A Simple Női Liga 3. fordulójának szerdai nyitánya után, szombaton a Haladás-Viktória, az ETO FC Győr és a Puskás Akadémia hazai pályán, míg a St. Mihály FC idegenben szerezte meg a három pontot. A Szekszárd és a DVTK remizett. A 3. fordulóban Pusztai Sára (FTC-Telekom), Krisztin Sára (DVTK), Maya Ladhani (ETO FC), Szarvas Sára és Palakovics Laura (mindkettő Puskás Akadémia) tudott duplázni. A hétvége „MVP-je" címen ezúttal két fiatal osztozik. Szabó Fanni, a Haladás-Viktória 17 éves, NB I-es újonca nyolc percet töltött még csak a pályán, amikor fejesével eldöntötte csapata és a remekül rajtolt Astra HFC mérkőzését. A még nála is fiatalabb, puskásos Szarvas Sára is első NB I-es gólját lőtte – illetve, mindjárt kettőt.

2023. szeptember. 03., 10:30
Folytatódik a Simple Női Liga 3. fordulója

A forduló nyitómérkőzése, az FTC-Telekom és a Budaörsi SC szerdai találkozója után a további öt összecsapásra egyaránt szombaton kerül sor. Győrben két dobogós találkozik, Szekszárdon a legutóbbi bajnokság utolsó fordulójának szenzációját jelentő, DVTK elleni meccs "visszavágóját" játsszák a csapatok, de izgalmasnak, kiélezettnek ígérkezik a remekül rajtolt Astra HFC szombathelyi találkozója is. Jó mérkőzések várnak ránk, érdemes követni valamennyit!

2023. szeptember. 02., 08:58
Ötgólos főpróbát tartott az FTC-Telekom

A címvédő FTC-Telekom előrehozott mérkőzésen fogadta az újonc Budaörsi SC-t. A szünetben, Gödér Brigitta szöglet nyomán fejelt góljával vezettek a zöld-fehérek. Vágó Fanny a fordulás után azonnal növelte a Fradi előnyét, de a vendégcsapat egészen a hajráig jól tartotta magát – akkor viszont Csányi Diána, és a duplázó Pusztai Sára góljai állították be az 5–0-s végeredményt. A Budaörsi SC az utolsó szűk húsz percben előbb emberhátrányban, majd a kiállítás és Terdik Ivett súlyos sérülés miatt kettős emberhátrányban játszott.

2023. augusztus. 30., 13:22
Kocsán Petra mesterhármasa és a 2. forduló többi gólja, egyben

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 2. fordulójának gólösszefoglalóit. A legutóbbi hétvége legjobbja a Diósgyőrben mesterhármast szerző Kocsán Petra volt.

2023. augusztus. 30., 12:43
Az MTK legyőzésével hangolt a Bajnokok Ligájára az FTC-Telekom
Frissült
Női NB I
Az MTK legyőzésével hangolt a Bajnokok Ligájára az FTC-Telekom

Jó formában van a bajnok FTC-Telekom és ez remek hír a szeptember 6-i, gyulafehérvári Női Bajnokok Ligája selejtező előtt. A címvédő magabiztosan nyert a legutóbbi szezon bronzérmese, az MTK Budapest ellen. Otthon tartotta a három pontot a Puskás akadémia és a Soroksár SC, idegenben tudott nyerni az ETO FC Győr. Vasárnap az Astra és a Haladás Viktória is kapott gól nélkül győzött.

2023. augusztus. 26., 23:23
Rangadóval érkezik a Simple Női Liga második fordulója

Szombaton négy, vasárnap két találkozóra kerül sor a női NB I-ben. A Sándor Károly Akadémia centerpályáján a legutóbbi tíz év legeredményesebb két csapata, az MTK Budapest és a címvédő FTC-Telekom csap össze, de izgalmasnak ígérkezik az Astra HFC és a Fehérvár FC találkozója is, amelyen két, az első fordulóban győzelmet arató gárda csap össze.

2023. augusztus. 25., 18:09
Az új szezon első fordulójának valamennyi gólja, egyben

Az MLSZ TV stábja a Simple Női Liga 2023-2024-es szezonjában is elkészíti a mérkőzések gólösszefoglalóit. Íme, az első forduló "termése".

2023. augusztus. 23., 21:50
Egy hetessel nyitott az FTC, öttel nyert az ETO

A Simple Női Liga 1. fordulójában nem okoztak meglepetést az esélytelenebb csapatok. A Haladás és az MTK rangadója vendégsikert hozott.

2023. augusztus. 20., 11:21
Földvári Fanni volt a nyitóforduló legjobbja

A legutóbbi bajnokság első négy helyezettje győzelemmel, gólt sem kapva kezdte meg a Simple Női Liga 2023-2024-es szezonját. A további két találkozó közül Székesfehérváron – az újonc Budaörsi SC ellen – a Fehérvár FC, Szegeden az Astra HFC tudott nyerni.

2023. augusztus. 19., 21:44
Szombaton rajtol a Simple Női Liga új szezonja
Frissült
Női NB I
Szombaton rajtol a Simple Női Liga új szezonja

Szombaton délelőtt tizenegy órakor három mérkőzéssel, az FTC-Telekom és a Diósgyőri VTK, a Fehérvár FC és az újonc Budaörsi SC, valamint a Szekszárdi WFC és a Puskás Akadémia összecsapásával kezdődik meg a Simple Női Liga 2023–2024-es szezonja. Délután lesz még három további találkozó is, a nemzeti ünnep miatt az első forduló egészére szombaton kerül sor. A női NB I lebonyolítási rendje nem változott, az élvonal 12 csapata ligarendszerben, 22 fordulót játszik, majd az aranycsata és a bronzpárbaj dönt az érmesekről.

2023. augusztus. 18., 14:15
Elkészült a Simple Női Liga új szezonjának sorsolása

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyigazgatósága elkészítette a Simple Női Liga 2023-2024-es szezonjának sorsolását. Az első fordulóban a címvédő FTC-Telekom a Diósgyőri VTK-t fogadja, míg az újoncok közül a Budaörsi SC Székesfehérvárra, a Soroksár SC pedig az ezüstérmes ETO FC Győrhöz látogat.

2023. július. 21., 17:14
A női futballban is dübörög az átigazolási piac!

A magyar futballnyelv holtszezonnak hívja a bajnokságok közötti időszakot – pedig egyáltalán nem az… A női futballban is egyre több izgalmas átigazolási átigazolási hírt jelentenek be a sportszervezetek, vagy maguk az érintett játékosok. Már most több mint tucatnyi válogatott, illetve válogatott szintű játékos transzferéről készíthetünk összefoglalót – és annak jóslásához sem kell különösebb bátorság, hogy lesz majd még legalább egy ekkora adag.

2023. június. 28., 11:42
Kedden, 21 órától női RangAdó-díjátadó az M4 Sporton!

Kedden 21 órától, az M4 sportcsatornán láthatjuk a Magyar Labdarúgó Szövetség 2023-as női RangAdó-díjátadó gáláját. Az MLSZ a 2012-2013-as szezon óta jutalmazza a női élvonal legjobb játékosát, gólkirálynőjét és az „Év felfedezettjét”.

2023. június. 05., 08:45
A Simple Női Ligában is bajnok a Ferencváros

A Ferencváros 3-0-ra nyerni tudott az ETO otthonában, és ezzel megnyerte a két nyert meccsig tartó párharcot.

2023. június. 01., 20:09
Győrben folytatódik a Simple Női Liga bajnoki döntője

A Pünkösdhétfőn, az FTC-Telekom 1–0-s győzelmével végződött első felvonás után, ma 17.45-től Győrben, illetve az M4 sportcsatorna által kínált nyilvánosság előtt folytatódik a Simple Női Liga 2022–2023-as kiírásának döntője. Amennyiben a második találkozót is megnyeri a címvédő, ezzel megszerzi a klub női szakágának hatodik bajnoki címét, ha pedig az ETO bizonyul jobbnak, vasárnap harmadik mérkőzésre kerül sor, Budapesten.

2023. június. 01., 08:00
Az MTK Budapest a Simple Női Liga bronzérmese

Az előző kiíráshoz hasonlóan az MTK Budapest szerezte meg a Simple Női Liga bronzérmét. Makrai László csapata a párharc második mérkőzésén, Felcsúton is győzni tudott – ezúttal már a rendes játékidőben, 2–1-re.

2023. május. 31., 20:21
Simple Női Liga: Előnyben a Ferencváros

Szoros mérkőzést hozott a Ferencváros és az ETO FC párharcának első mérkőzése, a fővárosiak egy góllal bizonyultak jobbnak riválisuknál.

2023. május. 29., 20:13
Bajnoki döntő, a Groupama Arénában

Pünkösd hétfőn, 18 órakor kezdődik a Simple Női Liga két, vagy három felvonásos bajnoki döntője. A párosítás ugyanaz, mint a legutóbbi kiírásban, a bajnoki szakaszt megnyerő FTC-Telekom ellenfele a kupagyőztes ETO FC Győr lesz. Az ismétlődés arra bátorított, idézzük fel a korábbi nyolc párharc eredményeit is.

2023. május. 29., 08:47
Zöld-fehér csapatok döntőznek a Simple Női Ligában

Május 29-én, hétfőn, 18 órakor, a Groupama Arénában kezdődik a  Simple Női Liga döntője a Ferencváros és az ETO FC csapatai között. A bajnoki döntő valamelyik csapat második győzelméig tart.

2023. május. 28., 22:01
A bronzpárbaj nyitánya után, előny az MTK Budapestnél

A pályaválasztó – a bajnoki szakaszban a 3. helyen végzett – MTK Budapest szerzett előnyt a Simple Női Liga bronzpárbaja első felvonásában.

2023. május. 28., 11:33
A Fradi több gólt lőtt, mint tíz másik csapat együtt

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 22. fordulójának gólösszefoglalóit. A bajnoki szakasz utolsó hétvégéjén összesen 18 gól született, ez 3 gólos mérkőzésenkénti átlag. Ha viszont kivesszük belőle az FTC-Telekom 8 gólját, az átlag mérkőzésenként két gól – és abba is erősen besegít az ETO FC Győr.

2023. május. 23., 16:32
Hétfőn, a Groupama Arénában kezdődik a bajnoki döntő

Az MLSZ Versenyigazgatósága, a televíziós közvetítés jogtulajdonosa, az MTVA és a két érintett sportszervezet egyeztetései után eldőlt, május 29-én, hétfőn, 18 órakor, a Groupama Arénában kezdődik a valamely csapat második győzelméig tartó bajnoki döntő.

2023. május. 22., 10:41
A vasárnap nyertese a 6. helyre fellépő Haladás Viktória

Három mérkőzés maradt vasárnapra a Simple Női Liga 22. fordulójából. Közös bennük, hogy lemérhető rajtuk az az infrastrukturális fejlődés, amely a magyar női labdarúgás legutóbbi tíz évét jellemzi: mindhárom találkozót remek pályákon, nagyszerű kulisszák között játszották a lányok. A nap nyertese a MOL Aréna Sóstóban 1–0-ra nyerő Haladás Viktória, amely megelőzte a Puskás Akadémián „csak” döntetlent játszó Astrát és maga mögött tartotta a Győrben vereséget szenvedő St. Mihály FC-t.

2023. május. 21., 21:40
A Szekszárdi WFC őrizte meg élvonalbeli tagságát

Nem mindennapi izgalmakat hozott a Simple Női Liga 22. fordulójának szombati játéknapja! A bajnoki szakaszt megnyerő FTC-Telekom ugyan hamar az MTK Budapest fölé kerekedett – eldöntve ezzel, hogy az ETO FC Győr játszhat a címvédő ellen a bajnoki döntőben – az egyaránt 16 órakor kezdődött, másik két találkozón viszont egészen a 89. percig kérdéses volt, hogy a Kelen SC, vagy a Szekszárdi WFC játszhat-e a következő szezonban is a Simple Női Ligában.

2023. május. 20., 23:31
A nagy stadionokban búcsúzik a Simple Női Liga 2022-2023-as kiírása

A Simple Női Liga 22. fordulójában szombaton és vasárnap is három-három mérkőzésre kerül sor. A kiesés elkerüléséért vívott harc "főnapja" a szombat lesz - nem mehetünk el szó nélkül a Kelen SC, Andreas van den Aker elnök ritka sportszerű döntése mellett: saját mérkőzésük időpontját megváltoztatva teremtett azonos feltételeket a vetélytárs Szekszárdi WFC számára. Szombaton kerül sor az FTC-Telekom és az MTK Budapest rangadójára is. Ezen eldőlhet, hogy mely csapat lesz a címvédő ellenfele a bajnoki döntőben, mint ahogy az is, Vágó Fanny csapata pontveszteség nélkül zárja-e a bajnoki szakaszt. Vasárnap három találkozót játszanak: mindhármat stadionban, a férfi élvonalban megszokott körülmények között.

2023. május. 19., 15:01
A bajnoki szakasz utolsó előtti fordulójának gólösszefoglalói

A Simple Női Liga bajnoki szakasza utolsó előtti fordulójának különlegessége, hogy minden csapat szerzett gólt. Összesen 31 találat született a hat mérkőzésen, ez több mint ötgólos mérkőzésenkénti átlag.

2023. május. 17., 09:19
Az utolsó fordulóra maradt a kiesés eldöntése

Nézzük először, mi az, ami már eldőlt a Simple Női Liga bajnoki szakaszának utolsó előtti, 21. fordulójának mérkőzései után! Az FTC-Telekom – a vasárnap koraesti mérkőzésétől függetlenül – a bajnoki szakasz győztese, Vágó Fanni csapata kezdi majd hazai pályán a bajnoki döntőt. A papírforma azt ígéri, zöld-fehér párbajt látunk majd, az ETO lesz a Fradi ellenfele – de ez „csak” valószínű. Ha az utolsó játéknapon az MTK Budapest nem előzi meg a győrieket, Vajda Orsolyáék mérkőznek a bronzéremért, ellenfelük a Puskás Akadémia lesz. Az Újpest FC kiesett a másodosztályba – az is eldőlt, hogy a lila-fehérek zárják majd a 12. helyen a szezont. A jelenleg kiesőhelyen álló Szekszárd WFC viszont bennmaradhat, ha egy hét múlva nyer a DVTK ellen, a Kelen SC pedig nem szerez pontot az Újpestet fogadva.

2023. május. 14., 12:40
Ma este a célegyenesre fordul a Simple Női Liga

Már csak két forduló van hátra a Simple Női Liga 2022-2023-as kiírásának bajnoki szakaszából. A 21. fordulóban pénteken és vasárnap egy-egy, szombaton négy mérkőzésre kerül sor: eldőlhet a kiesés kérdése, mint ahogy az is, hogy mely gárda csaphat össze az FTC-Telekommal a bajnoki döntőben, mely két csapat mérkőzik a bronzpárbajban.

2023. május. 12., 13:19
A Simple Női Liga 20. fordulójának gólösszefoglalói
Frissült
Női NB I
A Simple Női Liga 20. fordulójának gólösszefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 20. fordulójának gólösszefoglalóit. A hosszú hétvégén 20 gólt láttak a nézők, ez 3,34-es mérkőzésenkénti átlag. Három játékos tudott duplázni, Papp Luca (FTC-Telekom) és két szekszárdi, Ezer Anna, valamint Nagy-Cseke Vivien.

2023. május. 09., 19:55
A hét meglepetése a szekszárdi hetes

Pénteken izgalmas mérkőzésen osztozott meg a pontokon a Haladás Viktória és a DVTK, nem bírt egymással a MOL Fehérvár és a St. Mihály, minimális különbséggel nyert csak az MTK Kelenföldön, de a forduló meglepetése kétségtelenül az, hogy a kiesőhelyen álló csapatok csatájában a Szekszárdi WFC hét gólt lőve hagyta állva az Újpest FC-t.

2023. május. 07., 09:55
Következik a Simple Női Liga 20. fordulója

A Haladás Viktória hazai mérkőzése miatt ezúttal is már pénteken megkezdődik a Simple Női Liga következő fordulója. Szombaton azután négy találkozóra kerül majd sor, vasárnapra pedig egy meccs marad, az M4-en élőben is látható FTC-Telekom–Puskás Akadémia rangadó.

2023. május. 05., 16:03
A Simple Női Liga 19. fordulójának góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 19. fordulójának gólösszefoglalóit.

2023. május. 04., 10:36
Az FTC-Telekom kezdheti majd otthon a bajnoki döntőt

A Simple Női Liga tavaszi fordulóiban korábban egyetlen döntetlen sem született, a 18. forduló első, szombati játéknapjának négy mérkőzésén viszont csak a címvédő FTC-Telekom tudott győzni – a másik három párban a csapatok megosztoztak a pontokon. Vasárnap mindkét találkozót a hazai csapat nyerte meg, az Újpest FC a Haladás Viktóriát, az Astra HFC pedig a Kelen SC-t győzte le, egyaránt 2–1-re.

2023. április. 30., 19:29
Három nappal a kupadöntő után, ismét Puskás–ETO

Szombaton négy, vasárnap két mérkőzést rendeznek a Simple Női Ligában. Izgalmakra számíthatunk, már csak négy-négy összecsapás vár a csapatokra, miközben sok a kérdőjel, amelyeknek többsége a következő két napban kiegyenesedhet.

2023. április. 28., 13:52
A Simple Női Liga 18. fordulójának góljai

Íme, a Simple Női Liga 18. fordulójának góljai. Ezúttal sem láttunk döntetlent és valamennyi mérkőzésen csak az egyik csapat szerzett gólt. A fordulóban tizenöt gól született, ez a bajnokságban alacsonynak számító kettő és feles átlag.

2023. április. 27., 12:53
A Fradi nyert Győrben, az MTK befogta az ETO-t

Négy forduló van még hátra a Simple Női Liga 2022–2023-as kiírásának bajnoki szakaszából. Ha a tabellára nézünk, úgy gondolhatjuk, a fontos kérdésekre (a bajnoki döntő és a bronzpárbaj szereplői, a kiesők) tudunk válaszolni – de még semmi sem dőlt el. Az FTC-Telekom győri győzelmének köszönhetően az MTK Budapest például befogta az ETO-t, de a kék-fehérek számára a hajrára maradtak a legnehezebb mérkőzések, az első két helyen álló csapatok elleni találkozók.

2023. április. 23., 11:34
Már pénteken megkezdődik a tavasz rangadóját is kínáló 18. forduló

A Simple Női Liga 18. fordulója is pénteken kezdődik, 17 órakor fogadja a Haladás Viktória a tavasszal roppant gólerős St. Mihály FC-t. Nem csak a helyszínen, az M4 sportcsatorna jóvoltából élő televíziós közvetítésben is láthatjuk szombaton 12.30-tól az ETO FC Győr és az FTC-Telekom rangadóját – majd ugyanaznap kerül sor a hétvége további négy mérkőzésére. A következő hét szerdáján rendezi a szövetség az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Simple Női Kupa döntőjét, az ETO FC Győr–Puskás Akadémia összecsapást, de előtte még – kedden – a Kelen SC és az FTC-Telekom befejezi félbeszakadt bajnokiját.

2023. április. 21., 13:26
A Simple Női Liga 17. fordulójának érdekességei, góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a női élvonal 17. fordulójának gólösszefoglalóit. A gólok mellé, néhány érdekességet is kínálunk a bajnokság ötödik tavaszi fordulójának mérkőzéseiről.

2023. április. 19., 06:42
Továbbra is hibátlan tavasszal az FTC-Telekom, az ETO és az MTK Budapest
Frissült
Női NB I
Továbbra is hibátlan tavasszal az FTC-Telekom, az ETO és az MTK Budapest

Okkal idézhetjük fel az ismert mesét Mátyásról és a királynak galambot vivő lányról: a Simple Női Liga 17. fordulójának nyitányaként a Kelen SC és a címvédő FTC-Telekom játszott is mérkőzést, meg nem is.

2023. április. 16., 10:38
Péntektől vasárnapig tart a Simple Női Liga 17. fordulója

A két válogatott csapatunkat is érintő szünet után, újra a klubcsapatok kerülnek fókuszba – következik a Simple Női Liga 17. fordulója. A hétvégén pénteken ebédidőben a Kelen SC és az FTC-Telekom összecsapása nyitja, majd szombaton négy, vasárnap pedig egy mérkőzésre kerül sor.

2023. április. 13., 20:20
A Simple Női Liga 16. fordulójának érdekességei, góljai
Frissült
Női NB I
A Simple Női Liga 16. fordulójának érdekességei, góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a női élvonal 16. fordulójának gólösszefoglalóit. A gólok mellé, néhány érdekességet is kínálunk a bajnokság negyedik tavaszi fordulójának mérkőzéseiről.

2023. április. 06., 08:47
Két helyet rakétázott felfelé a Haladás Viktória

A Simple Női Liga mind a hat, szombaton játszott mérkőzésén a papírformát igazoló eredmény született. Bár Szombathelyen és Szegeden is az előzetesen esélyesebbnek ítélt csapat nyert, a Haladás Viktória és a Diósgyőri VTK is szoros, izgalmas mérkőzésen csikarta ki a győzelmet.

2023. április. 01., 19:54
Szombati fordulót tart a Simple Női Liga

A legutóbbi két forduló háromnapos hétvégéi után, ezúttal mind a hat találkozóra szombaton kerül sor. Ha egy mérkőzést kellene ajánlani a féltucatból, az a DVTK szegedi összecsapása lenne, de izgalmasnak, szorosnak ígérkezik a Haladás Viktória és az Astra HFC küzdelme is. A két gárda a tél végén, a kupában már összecsapott idén: akkor Markó Edina csapata nyert.

2023. március. 31., 09:01
A Simple Női Liga 15. fordulójának érdekességei, góljai
Frissült
Női NB I
A Simple Női Liga 15. fordulójának érdekességei, góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a női élvonal 15. fordulójának gólösszefoglalóit. A gólok mellé, néhány érdekességet is kínálunk a bajnokság harmadik tavaszi fordulójának mérkőzéseiről.

2023. március. 28., 18:43
Rangadót nyert Szegeden az MTK Budapest
Frissült
Női NB I
Rangadót nyert Szegeden az MTK Budapest

Pénteken és szombaton négy mérkőzésre került sor a Simple Női Ligában. A 15. forduló nyitányán a DVTK magabiztosan győzött a Kelen SC ellen, mint ahogy a tabellán előrébb álló gárda nyert az ETO FC Győr–MOL Fehérvár (2–0), az FTC-Telekom–Szekszárdi WFC (7–0) és Szegeden a St. Mihály FC–MTK Budapest (0–1) találkozón.

2023. március. 25., 18:40
Rangadókkal csábít minket a hétvége a Simple Női Liga mérkőzéseire

A 15. fordulóban is hosszú hétvégét tart a Simple Női Liga. Pénteken Diósgyőrben a DVTK és a Kelen összecsapása nyitja a sort, szombaton három mérkőzést játszanak, közte a forduló rangadóját, a St. Mihály FC és az MTK Budapest szegedi összecsapását, vasárnapra pedig két mérkőzés marad – itt az M4 Sport által élőben közvetített Puskás Akadémia–Haladás Viktória találkozót kell kiemelni.

2023. március. 24., 09:41
A Simple Női Liga 14. fordulójának érdekességei, góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a női élvonal 14. fordulójának gólösszefoglalóit. A gólok mellé, néhány érdekességet is kínálunk a bajnokság második tavaszi fordulójának mérkőzéseiről.

2023. március. 22., 10:09
A St. Mihály FC az Astra ellen is
Frissült
Női NB I
A St. Mihály FC az Astra ellen is "pókerezett"

A 14 forduló első két játéknapján négy párban léptek pályára a női élvonal csapatai. Pénteken Szombathelyen az FTC-Telekom csak a második félidőben tudta legyűrni a Haladás-Viktóriát, szombaton pedig az MTK Budapest (a DVTK ellen) és a St. Mihály FC (az Astrát fogadva) hazai pályán aratott háromgólos, magabiztos győzelmet, míg a MOL Fehérvár a Kelen SC vendégeként nyert. Vasárnap két idegenbeli győzelem született: az ETO Szekszárdról, a Puskás Újpestről vitt haza három pontot.

2023. március. 18., 21:10
Izgalmas mérkőzéseket kínál a Simple Női Liga háromnapos fordulója

Hosszú fordulót tart a hétvégén a Simple Női Liga – pénteken, szombaton és vasárnap is láthatnak a nézők mérkőzést.

2023. március. 17., 07:54
A Simple Női Liga 13. fordulójának érdekességei, góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a női élvonal 13. fordulójának gólösszefoglalóit. A gólok mellé, néhány érdekességet is kínálunk a bajnokság első tavaszi fordulójának hat mérkőzéséről.

2023. március. 16., 07:27
A DVTK benyújtotta igényét a bronzpárbajra!
Frissült
Női NB I
A DVTK benyújtotta igényét a bronzpárbajra!

Nem akármilyen fordulóval kezdődött a Simple Női Liga tavaszi idénye. A tabella élén álló két csapat – az FTC-Telekom és az ETO FC Győr – egyaránt magabiztos, ötgólos győzelmet aratott, de a szombati játéknap további három mérkőzése a DVTK, a Szekszárdi WFC és a KÉSZ-St. Mihály FC sikerével, meglepetést hozott.

2023. március. 11., 18:51
Tavaszi rajt a Simple Női Ligában

Szombaton, a bajnokság 13. fordulójával folytatódik a Simple Női Liga 2022-2023-as kiírása. A női élmezőny tizenkét csapatából öt pár lép pályára az első játéknapon, míg az Astra HFC és az MTK Budapest összecsapására vasárnap kerül sor.

2023. március. 10., 15:33
Februári kaleidoszkóp

December végén készítettünk először „kaleidoszkópot” a mögöttünk maradó hónap legfontosabb eseményeit lajstromozva. A rendszeresnek szánt összefoglalóban 2023 februárja következik – íme, a legutóbbi egy hónap legfontosabb hírei, néhány friss információval kiegészítve.

2023. március. 01., 11:16
Szakmai napot tartott a női szakág, bemutatkozott az új szakágvezető

Több mint hetven résztvevővel rendezett Telkiben szakmai napot az MLSZ női szakága. Megnyitóként Dr. Barczi Róbert sportigazgató köszöntötte a női akadémiák, a Kiemelt Képzési Központok, valamint a Simple Női Liga csapatainak képviselőit, majd bemutatta az új szakágvezetőt, Dénes Dorkát. Barczi Róbert és Dénes Dorka együtt mondott köszönetet az elődnek, Kiss Lászlónak, aki a váltástól függetlenül marad a női labdarúgás kötelékében – a jövőben az UEFA-MLSZ leány U14-es fejlesztési programot és a Disney-programot felügyeli majd.

2023. február. 01., 21:23
Januári kaleidoszkóp

December végén készítettünk először „kaleidoszkópot” a mögöttünk maradó hónap legfontosabb eseményeit lajstromozva. A rendszeresnek szánt összefoglalóban 2023 januárja következik – íme, a legutóbbi egy hónap legfontosabb hírei, néhány friss információval kiegészítve.

2023. január. 31., 09:16
Megkezdődött a felkészülés a Simple Női Liga tavaszi szezonjára

Az új esztendő második hetéhez érve a Simple Női Liga tizenkét csapata is megkezdte a felkészülést a bajnokság tavaszi folytatására. A liga következő fordulóját a március 11-12-i hétvégén játsszák majd, előtte az A-válogatott külföldi tornára utazik, illetve a két korosztályos válogatottra is nemzetközi program vár. A Simple Női Kupa negyeddöntője is megelőzi majd a bajnoki rajtot.

2023. január. 11., 15:03
Decemberi kaleidoszkóp

November utolsó hétvégéjén játszották a csapatok a Simple Női Liga utolsó őszi fordulóját (majd az MTK Budapest és a Szekszárdi WFC november 30-án pótolta elmaradt mérkőzését), decemberre egyetlen tétmérkőzés jutott a magyar női futballban: az MTK és az ETO FC Győr találkozója. Mindezek alapján, a lassan mögöttünk maradó december akár „holtszezonnak” is tekinthető – ennek ellenére, egyáltalán nem maradtunk események, érdekességek nélkül.

2022. december. 28., 10:19
Pinczi Anita az MTK Budapest női szakágának új vezetője

Váltott az MTK Budapest: a menesztett Csopaki István helyett a klub hétszeres bajnoka, Pinczi Anita lett a legutóbbi évtized egyik legeredményesebb klubja női szakágának vezetője. A magyar válogatottban 17 mérkőzésen pályára lépett – egyébként pszichológus mesterdiplomával és sportszakmai végzettséggel is rendelkező – védő komplex feladatot lát majd el: a felnőtt csapat mellett az utánpótlásért is ő felel. Az MTK-hoz 2009-ben a Grund 1986 FC-től igazolt, 29 éves Pinczi Anita új megbízatása miatt befejezi aktív labdarúgó-pályafutását.

2022. december. 09., 15:34
Állandóság és tervezhetőség: az elnökség elfogadta a jövő évi versenykiírásokat

Hétfőn ülésezett az MLSZ elnöksége: nincs változás a férfi és női NB I, illetve a kupák lebonyolításában. A korábbi döntésnek megfelelően a Merkantil Bank Liga küzdelmei jövőre 18, 2024-ben pedig 16 csapattal folytatódnak.

2022. december. 05., 16:49
Íme, a 2022-es év utolsó gólösszefoglalója

Az első "tavaszi" forduló gólösszefoglalója a Simple Női Ligából.

2022. november. 30., 23:12
A második félidőben kerekedett a szekszárdiak fölé az MTK

2022 utolsó Simple Női Liga-mérkőzésén az MTK Budapest 4–0-ra legyőzte a Szekszárd WFC-t és a bajnoki tabellán három pontra megközelítette a második helyen álló ETO FC Győrt.

2022. november. 30., 22:49
Az FTC-Telekom őszi mérlege: 12 győztes mérkőzés, 102-4-es gólkülönbség

A címvédő FTC-Telekom ötpontos előnnyel „telel” a Simple Női Liga tabelláján. Az idei utolsó fordulóban a két listavezető – a Ferencváros és az ETO FC Győr – egyaránt gólzáporos győzelmet aratott. Arra viszont, hogy megtudjuk, a szombaton a Puskás Akadémia ellen nyerő milyen „követési távolságot” tart a győriektől, várni kell még néhány napot: Pinczi Anitáék szerdán játsszák a 2022-es év utolsó találkozóját, a vasárnap rangadót veszítő Szekszárd WFC ellen.

2022. november. 27., 14:51
Háromesélyes mérkőzésekkel búcsúzik 2022-től a Simple Női Liga

A hétvégén a 2022-es esztendő utolsó bajnoki fordulójára kerül sor a Simple Női Ligában. Izgalmas találkozókra számítunk – talán két kivétellel, háromesélyes összecsapások szerepelnek a kínálatban.

2022. november. 25., 22:53
A Simple Női Liga első felét lezáró 11. forduló góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 11. fordulójának gólösszefoglalóit. Ezúttal is remek találatokat láthatunk!

2022. november. 24., 08:38
Tapad az MTK-ra a Puskás Akadémia

Jó mérkőzésekkel, erős fordulóval zárta a Simple Női Liga a 2022–2023-as bajnokság őszi szezonját. Volt a derbinek olyan szakasza, amelyben az MTK Budapest megfricskázta az FTC-Telekom orrát, fordulatos találkozón, kétszeri hátrányból felállva nyert a Puskás Akadémia Üllőn, valamint olyan mérkőzést nyert meg a Kelen SC Újpesten, amely – akár már féltávnál – az „életben maradását” jelentheti. 2022-ben egy hétvégén lépnek még pályára a csapatok, de azok már a tavaszról előrehozott 12. forduló találkozói lesznek.

2022. november. 21., 11:38
A derbivel zárul a Simple Női Liga őszi szezonja
Frissült
Női NB I
A derbivel zárul a Simple Női Liga őszi szezonja

A magyar női labdarúgás történetében az utóbbi tíz év elsőszámú rangadójának számító MTK Budapest–FTC-Telekom derbivel búcsúzik a hétvégén a Simple Női Liga 2022-2023-as kiírásának őszi szezonja, első fele. Ebben a naptári évben egy fordulóra kerül még sor – de az már a tavaszról előrehozott 12. forduló lesz.

2022. november. 18., 11:27
Íme, a Simple Női Liga 10. fordulójának góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a női élvonal 10. fordulójának összefoglalóit.

2022. november. 10., 13:37
A váratlan eredmények fordulója

A Simple Női Liga 10. hétvégéje a „váratlan eredmények fordulójaként” marad meg az emlékezetünkben. Élre kívánkozik az ETO FC Győr 7–1-es győzelme közvetlen vetélytársa, az MTK Budapest ellen, valamint ebbe a sorba illeszkedik a Szekszárdi WFC sikere a Haladás-Viktória, illetve a Kelen SC győzelme a St. Mihály FC ellen.

2022. november. 06., 11:12
A 10. forduló rangadója: ETO FC Győr–MTK Budapest

„Egynapos” hétvége következik a Simple Női Ligában. A 10. forduló valamennyi mérkőzését szombaton játsszák. Lesznek izgalmas párosítások, de ezek közül is kiemelkedik a ETO és az MTK Budapest győri összecsapása, amely akár a bajnokság végkimenetelét is nagymértékben befolyásolhatja.

2022. november. 05., 08:00
A Simple Női Liga 9. fordulójának összefoglalói

Az MLSZ Tv stábja elkészítette a Simple Női Liga 9. fordulójának gólösszefoglalóit. A hétvége hat összecsapása közül hármon győztek a hazai és hármon az idegenben pályára lépő csapatok.

2022. november. 02., 19:54
Hatpontos mérkőzések a Simple Női Liga 9. fordulójában

Három őszi és egy tavaszról előrehozott forduló vár még ránk a Simple Női Liga 2022-es menüjében. Az ezen a hétvégére kiírt 9. fordulóban a Puskás Akadémia és az FTC-Telekom, a tabella jelenlegi negyedik helyezettje és listavezetője játssza a forduló rangadóját, illetve „hatpontos” találkozóra kerül sor Újpesten, Szegeden és Diósgyőrben.

2022. október. 29., 09:15
A Simple Női Liga 8. fordulójának gólösszefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a "váratlan eredmények fordulójának" összefoglalóit.

2022. október. 19., 10:21
Hosszú hétvége következik a Simple Női Ligában
Frissült
Női NB I
Hosszú hétvége következik a Simple Női Ligában

A Simple Női Liga 8. fordulója már pénteken megkezdődik, 17 órakor a Haladás-Viktória az Újpest FC-t fogadja a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban. Szombaton három, vasárnap két mérkőzésre kerül sor és ezen a hétvégén is lesz „képernyős” összecsapás: a vasárnap délelőtti, FTC-Telekom–DVTK találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

2022. október. 14., 10:52
A Simple Női Liga 7. fordulójának gólösszefoglalói

Az öt lejátszott mérkőzés közül négyen, négy gólt láttak a nézők a Simple Női Liga 7. fordulójában.

2022. október. 05., 16:56
Az FTC-Telekom maradt százszázalékos az ősz rangadója után

A Simple Női Liga 7. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén, a rangadót egyaránt hibátlan mérleggel váró FTC-Telekom és az ETO FC Győr összecsapásán a bajnok egy félidőnyi jó játékkal is igazolta, hogy továbbra is Magyarország legjobb női labdarúgó-csapata.

2022. október. 02., 17:20
A Simple Női Liga 6. fordulójának gólösszefoglalói

A két "hibátlan" listavezető sikere mellett, vendéggyőzelmek születtek a Simple Női Liga 6. fordulójában.

2022. szeptember. 29., 08:05
Két hibátlan csapat várhatja az ősz jövőheti rangadóját

A Simple Női Liga 6. fordulójában a két hibátlan listavezető, az FTC-Telekom és az ETO FC Győr otthon tartotta a három pontot, a további négy találkozón viszont vendéggyőzelmek születtek.

2022. szeptember. 25., 19:56
Szombaton és vasárnap is képernyőn a női labdarúgás!

A Simple Női Liga 6. fordulójának hat találkozója közül kettőt is láthatnak a sportcsatorna nézői. Szombaton este (20 órakor) képernyőre kerül az ETO FC Győr és a Diósgyőri VTK összecsapása, majd vasárnap a Haladás-Viktória és az MTK Budapest (15.45) találkozó is a legszélesebb nyilvánosság előtt zárja a fordulót.

2022. szeptember. 23., 10:54
A Simple Női Liga 5. fordulójának gólösszefoglalói

Hat mérkőzés, 30 gól, 45 percben.

2022. szeptember. 22., 08:59
FTC-Telekom: kilenc gól, kilenc gólszerző

Öt mérkőzésre került sor a Simple Női Liga 5. fordulójának szombati játéknapján és valamennyi találkozón nagy gólkülönbséggel győzött a hazai csapat. Sipos Lilla, az MTK Budapest támadója négy gólt szerzett az Újpest elleni mérkőzésen és felzárkózott a góllövőlistát vezető két győrihez, Cameronhoz és Himicshez.

2022. szeptember. 18., 11:21
A Simple Női Liga 4. fordulójának gólösszefoglalói

Az MLTSZ TV stábjának jóvoltából, ezúttal is láthatjuk a hétvégi bajnoki forduló valamennyi gólját.

2022. szeptember. 14., 08:39
Ezúttal sem bírt egymással a Haladás-Viktória és a Puskás Akadémia
Frissült
Női NB I
Ezúttal sem bírt egymással a Haladás-Viktória és a Puskás Akadémia

A Simple Női Liga 4. hétvégéjét a „forduló rangadója”, a Haladás-Viktória és a Puskás Akadémia szombathelyi találkozója nyitotta. A pénteki, gólgazdag mérkőzésen született döntetlen után a szombat a papírformát igazoló eredményeké lett: győzött az ETO FC Győr, az FTC-Telekom, az MTK Budapest és a Diósgyőri VTK is.

2022. szeptember. 11., 12:13
Következik a Simple Női Liga 4. fordulója!

Pénteken egy, szombaton négy, vasárnap pedig egy mérkőzésre kerül sor a Simple Női Ligában.

2022. szeptember. 09., 13:42
A Simple Női Liga 3. fordulójának gólösszefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga, augusztus utolsó hétvégéjén játszott 3. fordulójának gólösszefoglalóit.

2022. augusztus. 31., 07:18
Az MTK a Diósgyőr, az Astra a St. Mihály ellen veszített pontokat
Frissült
Női NB I
Az MTK a Diósgyőr, az Astra a St. Mihály ellen veszített pontokat

A Simple Női Liga 3. fordulójának szombati játéknapján Diósgyőrben és Üllőn is döntetlenre végeztek a csapatok. Közös a két mérkőzésben, hogy az eredetileg talán kevésbé esélyesnek ítélt csapat úgy érezheti, akár meg is nyerhette volna a találkozót: Bém Gábor, a DVTK mestere egy-egy elmaradt tizenegyest és kiállítást emlegetett, Üllőn pedig a 92. perc elején még vezetett a St. Mihály FC.

2022. augusztus. 28., 10:37
Következik, a Simple Női Liga 3. fordulója

A 3. fordulóval folytatódik a hétvégén a Simple Női Liga. A válogatott két, idegenbeli mérkőzése előtt ez az utolsó forduló, legközelebb majd szeptember 9-11-én lépnek pályára a csapatok. A hazai élvonalban szombaton öt, vasárnap pedig egy mérkőzést rendeznek.

2022. augusztus. 27., 12:34
A Simple Női Liga 2. fordulójának góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a 2. forduló eddig lejátszott öt mérkőzésének összefoglalóját.

2022. augusztus. 24., 11:20
Pontot szerzett Felcsúton a St. Mihály FC

A 2. forduló nyitómérkőzését az egyik tavalyi újonc játszotta, az egyik idei újonccal. Mindkét csapat, a Puskás FC és a KÉSZ-Szent Mihály FC is vereséggel rajtolt, ennek ellenére az valószínűsíthető, hogy a bajnokság két középcsapata találkozott Felcsúton.

2022. augusztus. 20., 09:54
Simple Női Liga: következik a 2. forduló

A szombati nemzeti ünnep és az FTC-Telekom Női Bajnokok Ligája kötelezettsége miatt hosszú, de csonka forduló vár ránk a Simple Női Ligában. Pénteken három találkozóra kerül sor, Felcsútra látogat a St. Mihály FC, a DVTK a MOL Fehérvárt fogadja, míg Szombathelyen 17 órakor kezdődik majd a „nyugati rangadó”. Vasárnap további két párban lépnek pályára élvonalbeli csapatok.

2022. augusztus. 19., 12:16
Az MTK győzött az első forduló rangadóján

A legutóbbi szezon két bajnoki döntőse, az FTC-Telekom és az ETO FC Győr nagy gólkülönbségű győzelmével kezdődött meg a Simple Női Liga 2022-2023-as kiírása. Az első fordulóban rangadót nyert az MTK Budapest, az újoncok csatájában a hazai pályán futballozó MOL Fehérvár bizonyult jobbnak, otthon tartotta a három pontot a Haladás-Viktória. Az Astra és a DVTK megosztozott a pontokon.

2022. augusztus. 14., 20:30
Ha lassan is, de azért van változás a női labdarúgás megítélésében

A Simple Női Liga pénteken rajtoló, új szezonja előtt, dr. Török Gábort, az MLSZ elnökségi tagját, a Női Bizottság elnökét kérdeztük, hogyan látja a női labdarúgás helyzetét, tíz évvel a 77 pontos fejlesztési program elkészülte után.

2022. augusztus. 11., 11:50
Kapuskeringő a Simple Női Ligában

A magyar női labdarúgásban talán soha nem volt olyan élénk a nyári átigazolási piac, mint most, 2022-ben. A forgatagban különleges helyet foglalnak el a kapusok – a Simple Női Liga tizenkét csapata közül csak az Újpest és félig-meddig az MTK Budapest nem érintett a változásokban.

2022. július. 24., 12:59
Simple Női Liga: Egymás ellen kezd a két abszolút újonc

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette az immár 12 csapatos Simple Női Liga 2022–2023-as szezonjának sorsolását. A címvédő FTC-Telekom az élvonalba visszajutott St. Mihály FC-t fogadja, míg a két abszolút újonc, a MOL Fehérvár és a Szekszárd UFC egymás ellen mérkőzik a bajnokság első fordulójában.

2022. július. 22., 16:36
A Soroksár nem fellebbezett, NB I-es a Kelen SC

A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes testülete alaposnak ítélte a Kelen SC sportszervezet óvását, amelyben a fővárosi, budai csapat azt kifogásolta, hogy a Simple Női Liga 2022-2023-es szezonjának indulási jogáért rendezett NB I-NB II-es osztályozón a Soroksár SC labdarúgója jogosulatlanul szerepelt.

2022. június. 21., 12:53
Kialakult a Simple Női Liga új szezonjának mezőnye

A két szombati NB I-NB II-es osztályozóval eldőlt, hogy a Soroksár SC és az Astra HFC is megőrzi élvonalbeli tagságát, készülhet a Simple Női Liga 2022-2023-as szezonjára.

2022. június. 05., 11:14
Ma este, az M4-en, női RangAdó Díjátadó!

A szurkolók, az érdeklődők és persze az érintettek, ma 19.21-től, az M4 Sporton láthatják a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonjának RangAdó Díjátadó Gáláját.

2022. június. 05., 09:55
A Ferencváros a Simple Női Liga bajnoka

Története ötödik bajnoki címét szerezte meg a Ferencváros női csapata, miután a két nyert meccsig tartó döntő második meccsén 3-1-re legyőzte az ETO FC-t.

2022. május. 31., 21:56
Fradi-siker a bajnoki döntő első felvonásán

Az első félidőben vezetéshez jutott a hazai pályán szereplő és címvédő Fradi, amely a második félidőben aztán háromszor is bevette az ETO kapuját a Simple Női Liga elsőségéért vívott párharc első mérkőzésén. A végeredmény 4-1 lett.

2022. május. 26., 19:53
Következik, a 2022-es bajnoki döntő!

Csütörtökön 18 órakor – a kőbányai Kocsis Sándor sportközpontban, valamint a közszolgálati sportcsatorna nyilvánossága előtt – összecsap az FTC-Telekom és az ETO FC Győr, megkezdődik a valamelyik fél második győzelméig tartó aranycsata.

2022. május. 25., 11:50
Íme, a bajnoki szakasz utolsó fordulójának gólösszefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette az utolsó a 21. forduló gólösszefoglalóit. Csütörtöktől már a rájátszás, a bajnoki döntő következik!

2022. május. 25., 11:05
Az ETO játszhat az arany-, az MTK a bronzéremért

A vasárnapi Soroksár SC–Astra HFC mérkőzéssel befejeződött a Simple Női Liga 2021–2022-es szezonjának bajnoki szakasza. Az idény előtti várakozások a korábbiaknál szorosabb pontvadászatot reméltek – ez tulajdonképpen realizálódott, csak az utolsó fordulóban derült ki, mely csapatok lesznek az arany- és a bronzpárbaj résztvevői, illetve a végül hátrébb szoruló DVTK-nak és Puskás Akadémiának is sokáig esélye volt arra, hogy küzdhessen a harmadik helyért.

2022. május. 23., 10:57
Hajrá a Simple Női Ligában – Ellenfélre vár az FTC-Telekom

Május 21-én és 22-én rendezik meg a Simple Női Liga alapszakaszának utolsó fordulóját. A záró játéknap előtt már biztos, hogy a döntő egyik résztvevője az FTC-Telekom lesz, ellenfelének kilétéről az MTK Budapest-ETO FC Győr találkozó dönt majd.

2022. május. 20., 12:17
Íme, a bajnoki hajrá minden fontos időpontja!
Frissült
Női NB I
Íme, a bajnoki hajrá minden fontos időpontja!

Következik a bajnoki hajrá, csupa érdekes, fontos mérkőzéssel. Az előttünk álló hétvégén még az utolsó fordulót játsszák a két női NB-s osztály csapatai, de érdemes máris előrepillantani. Annál is inkább, mert miután szombaton eldől, hogy az MTK Budapest, vagy az ETO FC Győr lesz az FTC-Telekom ellenfele az aranycsatában, csütörtökön már a bajnoki döntőt nézve szurkolhatunk, izgulhatunk!

2022. május. 20., 11:04
A Simple Női Liga 20. fordulójának gólösszefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a bajnoki szakasz utolsó előtti fordulójának gólösszefoglalóit.

2022. május. 18., 16:46
Az utolsó forduló dönt az FTC-Telekom "kihívójáról"

A Simple Női Liga bajnoki szakaszának utolsó előtti fordulójában nem kaptunk választ a hajrá legizgalmasabb kérdésére: arra, hogy az ETO FC Győr, vagy az MTK Budapest lesz-e az FTC-Telekom ellenfele a bajnoki döntőben. Mindkét „jelölt” fölényes győzelmet aratott, de ez egyben azt is jelenti, hogy az utolsó forduló előtt a győriek állnak jobban.

2022. május. 16., 09:16
A Simple Női Liga 19. fordulójának gólösszefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 19. fordulójának összefoglalóit.

2022. május. 11., 06:59
Az MTK döntetlenjével az ETO került lépéselőnybe

Két forduló van még előttünk a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonjának alapszakaszából, de a legfontosabb kérdés – az, hogy melyik csapat lesz a címvédő FTC-Telekom ellenfele a bajnoki döntőben – továbbra is nyílt. A két, korábban azonos pontszámmal álló csapat közül az ETO sima mérkőzésen nyert a Soroksár vendégeként, az MTK Budapest viszont – hazai pályán, a BKV Előre stadionjában – nem tudta legyőzni a Puskást. A győriek előnye most két pont.

2022. május. 08., 09:29
A Simple Női Liga 18. fordulójának góljai

Az MLSZ TV stábja elkészítette a 18. forduló gólösszefoglalóit.

2022. május. 04., 19:03
A Simple Női Liga 17. fordulójának összefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga legutóbbi fordulójának összefoglalóit.

2022. április. 26., 09:58
Döntetlennel melegített a szerdai fináléra a két kupadöntős

A szerdai kupadöntő két csapata, az ETO és a Haladás-Viktória szinte egyforma mérkőzést játszott a Simple Női Liga 17. fordulójában. Diósgyőrben és Üllőn is a hazaiak vezettek először, de a „kupás” csapat fordítani tudott, végül azonban pontosztozkodással végződött a találkozó. Az FTC-Telekom és az MTK Budapest ellenfele a két újonc volt, a tavalyi bajnoki döntő mindkét szereplője nagy gólkülönbségű győzelmet aratott.

2022. április. 25., 11:05
A Simple Női Liga húsvéti fordulójának összefoglalói

Az MLSZ TV stábja elkészítette a Simple Női Liga 16. fordulójának gólösszefoglalóit.

2022. április. 19., 09:20
A Haladás-Viktória a 16. forduló nyertese

A Simple Női Liga 16. fordulójában a listavezető FTC-Telekom, valamint az ETO FC Győr és a Haladás-Viktória is győzni tudott. Ha viszont a „forduló nyertesét” keressük, az a tavasszal még veretlen szombathelyi csapat – bár kétségtelen, hogy a húsvéti hétvége után a győriek az egyik lábukat betették már a bajnoki döntőre nyíló ajtón.

2022. április. 18., 10:40
Íme, a Simple Női Liga hétvégi összefoglalói!

Erdős László és az mlsztv stábja rekordgyorsasággal készítette el a Simple Női Liga 15. fordulójának összefoglalóit.

2022. április. 04., 19:24
A Haladás-Viktória ismét legyőzte az ETO-t

A hétvégi, 15. fordulójával megkezdődött a Simple Női Liga bajnoki szakaszának utolsó köre, a szezon alapszakaszát záró hét forduló. Mind a négy mérkőzésre szombaton került sor és a játéknap bőven kínált nem csak izgalmat, szép gólokat és remek megmozdulásokat, de váratlan eredményeket is.

2022. április. 03., 11:21
Íme, a Simple Női Liga 14. fordulójának összefoglalói

Az mlsz.tv stábja elkészítette a Simple Női Liga bajnoki szakaszának második körét záró forduló összefoglalóit.

2022. március. 30., 06:14
Az MTK elleni győzelmével, előzött az ETO

A Simple Női Liga hétvégi fordulójával zárult a második szakasz, a szerdai kupaelődöntők után a bajnoki hajrá következik. Vasárnapi, győri győzelmével az ETO pontelőnybe került az MTK Budapesttel szemben, de a harc továbbra is kiélezett a bajnoki döntőhöz szükséges második hely eléréséért.

2022. március. 27., 20:35
Két tévés mérkőzés vár ránk a hétvégén!

Különleges fordulóra kerül sor a hétvégén a Simple Női Ligában. A szakág történetében most először fordul elő, hogy a mérkőzések felét, két találkozót élőben láthatunk a televízióban. Szombaton a DVTK–FTC-Telekom összecsapást, vasárnap az ETO FC Győr–MTK Budapest mérkőzést közvetíti az M4 Sport Plusz, de a további két találkozó (Haladás-Viktória–Puskás Akadémia és Astra HFC–Soroksár) is rengeteg izgalmas pillanatot ígér.

2022. március. 25., 11:51
A Simple Női Liga 13. fordulója, mozgóképeken

Az mlsz.tv stábja elkészítette a Simple Női Liga 13., azaz első tavaszi fordulóinak gólösszefoglalóit. Új év, új főcímzene!

2022. március. 22., 08:12
Az FTC-Telekom, növelte előnyét a tabella élén

A Simple Női Liga tavaszi első fordulójában az MTK Budapest FC és az ETO FC Győr helyet cserélt a dobogó második, illetve harmadik helyén. A kék-fehérek 2022 első televíziós női mérkőzésén, a DVTK ellen fölényes sikert aratva előztek, mert az ETO Felcsúton csak döntetlenre tudta menteni kétgólos hátrányát.

2022. március. 20., 16:21
Kezdődik a Simple Női Liga tavaszi szezonja!

Szombaton, a 13. fordulóval folytatódik a Simple Női Liga 2021–2022-es kiírása. A csapatokra a bajnoki szakaszban kilenc forduló vár még, ezt követően dönt az érmekről (és a Női Bajnokok Ligája indulási jogáról) az arany-, valamint a bronzpárbaj. Ebben a kiírásban nincsen közvetlen kieső az élvonalból, a liga 7. és 8. helyezettjének viszont osztályozón kell megvédenie tagságát.

2022. március. 18., 18:43
Nyolc nap alatt, három televíziós női mérkőzés!

Információnk szerint, az MTVA sportcsatornája, az M4 Sport, három mérkőzést közvetít élőben a Simple Női Liga első két, tavaszi fordulójából.

2022. február. 23., 11:54
Dörnyei Balázs lett az ETO női szakágának vezetője

Horváth Cs. Attila, a klub igazgatója, a győriek közösségi média oldalán jelentette be, hogy az FTC-Telekomtól szeptemberben távozott szakember lesz a női szakág vezetője.

2022. február. 16., 12:05
A csapatok száma mellett a támogatás összege is nő a Simple Női Ligában

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége múlt héten elfogadta a 2022–2023-as bajnoki év felnőtt versenykiírásait, közte a Simple Női Liga és a Női NB II következő kiírására vonatkozó dokumentumot. A változásokról, valamint azok indokáról Török Gábort, a szövetség Női Bizottságának elnökét, az MLSZ elnökségi tagját kérdeztük.

2022. január. 14., 07:36
Egységesen 12 csapat az első osztályokban

Az MLSZ elnöksége keddi online ülésén elfogadta a 2022-2023-as bajnoki és kupa-versenykiírásokat, illetve meghatározta a versenynaptárat. Az OTP Bank Liga lebonyolításában nincs jelentős változás, továbbra is 12 csapattal, három forduló lejátszásával július utolsó hétvégéjén rajtol, egy időben a másodosztállyal, amely két lépcsőben előbb 18, majd 16 csapatos formában folytatódik. A szezont az őszi katari világbajnokság mellett az az örömteli helyzet is befolyásolja, hogy jövő tavasszal több magyarországi pályán U17-es Európa-bajnokságot, a Puskás Arénában pedig Európa-liga-döntőt rendez a szövetség.

2022. január. 11., 20:34
Rengeteg ügyes játékost köszönhet a Simple Női Liga az U14-es projektnek

Az UEFA 2018 őszén, négy közép-európai ország, Magyarország, Szerbia, Szlovákia és Csehország részvételével indította el leány U14-es fejlesztési projektjét. Már a pilot projektnek számító első év is – a szerb szövetség sportigazgatójának sajnálatos halála miatt – három szereplősre fogyatkozott, de az, hogy hány országban folyt, folyik a program, az eredményességet nem befolyásolja.

2022. január. 08., 10:42
Magyarics Zoé ismét az MTK Budapest játékosa

Bár még nem kezdődött meg a téli átigazolási időszak, az MTK Budapest bejelentette, Magyarics Zoé visszatér a kék-fehér csapathoz.

2022. január. 05., 10:59
Dukon Béla lett a Soroksár SC női csapatának vezetőedzője

Az új év két edzőváltást már hozott a Simple Női Ligában.

2022. január. 05., 10:37
A Simple Női Liga 12. fordulója mozgóképeken és számokban

Mindössze tizenegy gól született a Simple Női Liga idei utolsó, 12. fordulójában. AZ ETO támadói voltak a legszorgalmasabbak, ők több gólt szereztek a hétvégén, mint a további hét csapat játékosai összesen. Persze, ezen kívül is akadt még, számos érdekesség szombaton, illetve vasárnap.

2021. november. 22., 21:26
Szoros mérkőzésekkel, kevés góllal búcsúzott az őszi szezon

Szoros mérkőzéseket és kevés gólt hozott a Simple Női Liga 2021–2022-es szezonjának utolsó fordulója. A kakukktojás az ETO FC Győr és a Soroksár összecsapása, ahol a 90 perc során több gólt láttak a nézők, mint a másik három pályán összesen.

2021. november. 22., 01:30
2021 utolsó Simple Női Liga-fordulója következik

Hétvégén ebben az évben utolsó alkalommal lépnek pályára a Simple Női Liga csapatai. A 12. játékhét műsorát böngészve, ki-ki eldöntheti, számára melyik mérkőzés lesz a "forduló rangadója". A kínálatból, elsősorban az MTK Budapest felcsúti mérkőzése, valamint az Astra HFC és a DVTK üllői összecsapása kerülhet fókuszba.

2021. november. 19., 18:28
Négy mérkőzés, tizenöt gól – a Simple Női Liga 11. fordulójának találatai

Az MTK Budapest és az Astra mérkőzése rontotta le az átlagot, különben majd' mindegyik találkozó öt gólt hozott a Simple Női Liga 11. fordulójában. Mutajuk az összefoglalókat!

2021. november. 15., 18:51
Az FTC-Telekom lett a forduló nyertese is

Tekintélyes előnyt szerzett a Simple Női Liga tabelláján, a legutóbbi hét mérkőzésén – éppen a súlyos, győri vereség óta – 21 pontot szerzett FTC-Telekom. A szombaton az ETO-t legyőző bajnokcsapat, az MTK Budapest vereségének is köszönhetően, hat, illetve hét ponttal vezet a bajnoki döntőre legesélyesebb két üldözője előtt.

2021. november. 14., 11:45
Visszavágásra készül a bajnokcsapat, az ETO ellen

Televíziós mérkőzést, az „ősz rangadóját” kínálja a Simple Női Liga 11. – utolsó előtti 2011-es – fordulója. Szombaton, ebédidőben az ETO FC Győr lesz a listavezető FTC-Telekom vendége, de a hétvége további mérkőzései – a Haladás Viktória FC diósgyőri vendégszereplése, az MTK Budapest és az Astra HFC összecsapása, valamint az újoncok csatája, a vasárnapi Soroksár SC–Puskás Akadémia találkozó is bőven kínál izgalmat.

2021. november. 12., 21:39
Íme, a Simple Női Liga 10. fordulójának valamennyi gólja, egyben

Ezen a héten nagyon gyorsan elkészültek az összefoglalók, a hírben látható a forduló mind a tizenhárom gólja, valamennyi fontos momentuma.

2021. november. 08., 12:33
Az élmezőny csapatainak győzelmét hozta a Simple Női Liga 10. fordulója

A Simple Női Liga 10. fordulójában mind a három, szombati mérkőzés nagy csatát, szoros küzdelmet hozott, és így volt ez a hétvége egyetlen vasárnapi találkozóján is, egészen a szünetig. A tabella első három helyén álló csapatok nyerni tudtak, ezzel növelték előnyüket az üldözőbollyal szemben.

2021. november. 07., 18:50
Az FTC a Puskás, az ETO a DVTK ellen folytatná jó sorozatát

Szombaton három, vasárnap pedig egy mérkőzést játszanak a Simple Női Liga 10. fordulójában. Ma a jó szériában levő FTC-Telekom Felcsútra, a DVTK Győrbe, az Astra HFC pedig Szombathelyre látogat, vasárnap pedig az MTK Budapestet fogadja a Soroksár, a Kocsis Sándor sportközpontban.

2021. november. 06., 09:30
Mutatjuk, a Simple Női Liga 9. fordulójának eddigi, hat gólját

Az eddigi legalacsonyabb gólátlagot, mindössze találkozónként két találatot láthattak a nézők a Simple Női Liga 9. fordulójának eddig lejátszott három találkozóján. Most, az összefoglalóknak köszönhetően, azok is megnézhetik a gólokat, akik nem tudtak kilátogatni a pályákra.

2021. november. 02., 10:33
Ismét tömörebb az élcsoport a Simple Női Ligában

A Soroksár SC–FTC-Telekom mérkőzést a két csapat keddre, november 2-ra halasztotta a Simple Női Liga 9. fordulójában, így a hétvége csonka fordulót hozott. Szombathelyi győzelmével az MTK a korábbi rossz szériát megtörve tudott nyerni és – ha nem is szerzett három pontot – eddigi legjobb eredményét érte el az Astra. A Puskás Miskolcról vitte haza a sok hiányzó miatt a vendégekhez hasonlóan fiatal játékosokkal felálló DVTK ellen megszerzett pontokat.

2021. november. 01., 11:56
Négynapos forduló vár ránk a Simple Női Ligában

Négynapos fordulót rendez a hétvégén a Simple Női Liga. A két szombati és a szokásos, vasárnapi, üllői mérkőzés mellett, a listavezető FTC-Telekom és a Soroksár SC az eredetileg péntekre tervezett találkozóját keddre halasztotta.

2021. október. 29., 09:33
Csak az FTC-Telekom győzött kétszer a legutóbbi két fordulóban

A Simple Női Liga 8. fordulója is kínált érdekességeket, amelyek miatt érdemes a számok mögé nézni. Mutatjuk, a már elkészült gólösszefoglalókat is.

2021. október. 20., 08:15
Az FTC-Telekom félóra alatt megnyerte a rangadót

A Simple Női Liga 8. fordulójának legváratlanabb eredménye az FTC-Telekom 7–1-es győzelme az MTK Budapest ellen. Ahogy sokan fogalmaztak, a címvédő győzelmének ténye nem, de annak különbsége óriási meglepetés. A zöld-fehér klub saját női csapatának alapítása óta, négygólos különbségnél nagyobb még soha nem volt a két csapat között. A forduló további mérkőzései közül Győrben és Soroksáron tulajdonképpen a papírformát igazoló eredmény született, bár ezen a két találkozón is a vártnál nagyobb különbséggel győzött a három pontot begyűjtő csapat. Az Astra HFC második győzelmét aratta a szezonban – az üllőiek mindkétszer a Puskás Akadémiát győzték le.

2021. október. 17., 19:08
A visszavágók fordulója következik a Simple Női Ligában

Ha egyetlen szóval kellene jellemezni a Simple Női Liga előttünk álló, 8. fordulóját, ez a „visszavágók” fordulója lesz. Természetesen, – vághatja rá bárki – hiszen a péntektől vasárnapig tartó forduló már olyan lesz, amelynek párosításában, ha ellenkező pályaválasztással is, de játszottak már a csapatok ebben a bajnokságban. Ennél azonban, legalábbis a négy mérkőzés közül három esetében, jóval többről van szó!

2021. október. 15., 08:30
Valamenyi csapat szerzett gólt a 7. fordulóban
Frissült
Női NB I
Valamenyi csapat szerzett gólt a 7. fordulóban

A vasárnap esti, MTK Budapest – ETO FC Győr mérkőzéssel befejeződött a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonjának első etapja, és ez alkalmat ad arra is, hogy a négy találkozó mellett az eddig legjátszott hét fordulóra is visszatekintsünk.

2021. október. 04., 19:12
A trónkövetelők döntetlenjével, az FTC-Telekom állt az élre

Két döntetlen mellett, a harmadik találkozó a 92. percben dőlt el, a negyediken pedig az utolsó negyedórában fordított a végül győztes csapat – szoros mérkőzéseket játszottak a Simple Női Liga első etapját lezáró 7. fordulóban a csapatok.

2021. október. 04., 11:34
Szoros mérkőzéseket ígér a bajnokság 7. fordulója

A hétvégén játsszák a csapatok a Simple Női Liga 2021–2022-es szezonjának 7. fordulóját, zárul a bajnokság első etapja. A rajt előtt szinte minden megszólaló kiegyensúlyozott, szoros bajnokságot jósolt, és valóban így is lett: tömör mezőny várja a két szombati és a két vasárnapi mérkőzést, amelyek után a tabella első fele akár még zsúfoltabb lehet.

2021. október. 02., 10:19
Marlo Sweatman, az utolsó percek specialistája

A Simple Női Liga 6. fordulójában összetorlódott, illetve kicsit talán szét is szakadt a mezőny. A hétvégén rangadókkal, szorosnak ígérkező mérkőzésekkel, újabb televíziós közvetítéssel jön a bajnokság első etapjának zárófordulója: addig is az érdekességek között csemegézünk, és mutatjuk a mérkőzések összefoglalóit is.

2021. szeptember. 27., 21:08
Az első öt között, csak három pont a különbség

A Simple Női Liga 6. fordulójában pontot, illetve pontokat veszített a tabella első két helyén álló két csapat, ettől még tömörebb lett a mezőny. A bajnokság első etapjának rangadókat hozó zárófordulója előtt, az éllovas és az 5. helyezett között „egymeccses”, azaz mindössze hárompontos a különbség.

2021. szeptember. 27., 10:22
Vágó Fanni, az Astra ellen debütál az FTC edzőjeként

A Simple Női Liga 6. fordulójában három mérkőzést játszanak majd szombaton, egyet pedig vasárnap. Egyik sem ígérkezik érdektelennek, vagy „előre lefutottnak”, ezúttal is olyan találkozók vannak előttünk, amelyeken szoros eredmény várható.

2021. szeptember. 24., 10:35
Bali Mariann, aki a Barcelonánál tanulhat tovább

Szerencsések vagyunk. A női labdarúgással foglalkozó honlapon, az egyre szerte ágazóbb lehetőségeknek köszönhetően, akár önálló rovata is lehetne azoknak a korábbi élvonalbeli játékosoknak, akik a duális karrier lehetőségeit kihasználva, már aktív játékosként elkezdték a magas szintű tanulmányaikat, felépítették a jövőjüket. Bali Mariann példája is mutatja, hogy röviden úgy is lehetne fogalmazni: mintává, példaképpé váltak.

2021. szeptember. 23., 11:55
A sérülés, ami ugyanúgy próbára teszi a lelket, mint a testet

A labdarúgók számára a legnagyobb félelem, sőt talán átok, a sérülés. Bár a női labdarúgás egyre jobban hasonlít a férfi szakág futballjára, vannak olyan sérülések például, amelyek a lányokat gyakrabban, súlyosabban érintik. Egy francia felmérés szerint, a női futballisták több mint harminc százaléka, a pályafutása során legalább egyszer, keresztszalag-szakadást szenved. Olyan sérülést, amelyből a felépülés a legjobb esetben is legalább tíz hónapig tart, és amely legalább annyira próbára testi a lelket, mint a testet. A keresztszalag-sérülése után a rehabilitáció rögös útját járó Magyarics Zoét és Sárosi Csillát faggattunk arról, hogy vannak. Interjúnkból kiderül, a sérülésből épülők esetében csak kérdezni egyszerű – a válaszok lényegesen bonyolultabbak.

2021. szeptember. 19., 10:13
Éppen csapatnyi játékos utazott a Simple Női Ligából más ország válogatottjába

Csütörtökön rajtolnak kontinens szerte a 2023-as, ausztrál-új-zélandi közös rendezésű női labdarúgó-világbajnokság európai selejtezői. A magyar női válogatott pénteken Skócia, kedden Spanyolország ellen lép pályára az Új Hidegkuti Stadionban, de ez a két összecsapás mellett érdemes arra is figyelnünk, hogy a Simple Női Liga erősödésének újabb jeleként, a bajnokságunk csapatnyi játékosa kapott meghívót más országok válogatottjaiba.

2021. szeptember. 16., 10:24
Vágó Fanni az FTC-Telekom női labdarúgó-csapatának új vezetőedzője

Vágó Fanni váltja az FTC-Telekom női labdarúgó csapatának vezető edzői posztján a távozó Dörnyei Balázst.

2021. szeptember. 13., 11:08
Nincs már százszázalékos csapat a Simple Női Ligában
Frissült
Női NB I
Nincs már százszázalékos csapat a Simple Női Ligában

Két szenzációt tartogatott számunkra a Simple Női Liga 5. fordulója. A válogatott vb-selejtezői miatti szünet előtti hétvége első játéknapján elváltak az FTC-Telekom és Dörnyei Balázs útjai (információnk szerint a bajnokcsapat ma bejelenti az új vezetőedzőt), és nincs már százszázalékos csapat a ligában, miután a Puskás Akadémia FC pontot szerzett az MTK ellen. Folytatta látványos menetelését az ETO FC Győr.

2021. szeptember. 13., 08:56
Újabb fölényes győzelmet aratott az ETO FC Győr

A Simple Női Liga 5. fordulójának nyitómérkőzésén, a vendég ETO FC Győr tekintélyes különbséggel győzte le az újonc Soroksár SC-t.

2021. szeptember. 11., 09:12
Dörnyei Balázs távozik az FTC-Telekom kispadjáról

Az FTC-Telekom hivatalos média-felületén jelentette be, hogy távozik a női felnőtt csapat kispadjáról Dörnyei Balázs. Az új vezetőedzőt az FTC a jövő héten nevezi meg. A hétvégi fordulóban a csapatot idősebb Csernik Kornél irányítja, valamint az edzéseket is ő tartja az új vezetőedző kinevezéséig.

2021. szeptember. 10., 09:20
Háromnapos forduló kezdődik ma, Soroksáron

A válogatott vb-selejtezői előtt, háromnapos, hosszú hétvégét tart a Simple Női Liga. A kedden is bajnoki mérkőzést játszott Soroksár SC pénteken fogadja az ETO FC Győrt, szombaton egy-egy találkozót rendeznek Diósgyőrben és a listavezető ideiglenes otthonában, a BKV Előre pályán, majd vasárnap tv-s meccs zárja a fordulót: a Haladás-Viktória érkezik a Kocsis Sándor Sportközpontba.

2021. szeptember. 10., 09:10
A Soroksár meghúzkodta az oroszlán bajuszát

A Simple Női Liga újonca – a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen – a 80. percig győzelemre állt a bajnokcsapat ellen, de a korábban tizenegyest is hibázó FTC-Telekom az utolsó tíz percben három gólt szerezve, nyert.

2021. szeptember. 09., 12:33
Az újoncok csatájában született meg a szezon első döntetlenje

A Simple Női Liga 4. fordulója nem csak a szezon eddigi legnagyobb meglepetése, a Ferencváros súlyos veresége miatt marad emlékezetes. Ismét az érdekességek között csemegézünk, és mutatjuk a mérkőzések összefoglalóit is.

2021. szeptember. 07., 10:01
Négygólos különbséggel győzte le az ETO a bajnok Ferencvárost
Frissült
Női NB I
Négygólos különbséggel győzte le az ETO a bajnok Ferencvárost

A Simple Női Liga 4. fordulója számos „újdonságot” hozott. Láthattuk a szezon első élő televíziós közvetítését, az ETO FC Győr a két csapat közös történelmében először győzte le a Ferencvárost, a Fradi olyan különbséggel szenvedett vereséget, mint tíz éves történetében még soha, megvan a 2021-2022-es szezon első döntetlenje (sőt, rögtön kettő), megszerezte első pontját a Puskás Akadémia FC.

2021. szeptember. 05., 10:02
Televíziós rangadóval jön a Simple Női Liga 4. fordulója

Rohan az idő, a szeptemberbe belépve, már a Simple Női Liga 2021-2022-es idényének 4. fordulójánál járunk. Ezen a hétvégén is abban az ütemben játszanak az élvonal csapatai, hogy három találkozóra kerül sor szerdán, egyre pedig – Üllőn – vasárnap. Ebben a fordulóban látjuk majd a szezon első, élő televíziós mérkőzését, az ETO FC Győr–FTC-Telekom összecsapást az M4 Sport+ csatorna közvetíti.

2021. szeptember. 04., 09:52
Gődér Brigitta hatvan méterről lőtt gólt

A Simple Női Liga 3. fordulójában ismét valamennyi mérkőzésre ugyanazon a hétvégén került sor. A négy párharc érdekességeiből csemegéztünk, és mutatjuk a találkozók összefoglalóit is.

2021. augusztus. 30., 20:49
Az újoncok számára túl nagy falatot jelentett a két bajnoki döntős

A Simple Női Liga 3. fordulója azt a képet mutatta, hogy a két újonc nagyon tehetséges fiataljai számára, bár a korábbi mérkőzéseken megmutatták oroszlánkörmeiket, a legutóbbi bajnoki döntő csapatai túl kemény diót jelentenek. Az FTC-Telekom és az MTK Budapest nagy gólkülönbséggel győzött, és igaz ez a hétvége további két vendégcsapatára, a Diósgyőrből három ponttal hazautazó ETO-ra és az Üllőn nyerő Haladás-Viktóriára is.

2021. augusztus. 30., 08:35
A női élvonal első Fradi–Puskás mérkőzése következik

Az FTC-Telekom Női Bajnokok Ligája-szereplése után, újra teljes fordulóra kerül sor a Simple Női Ligában. Három mérkőzés szombaton kerül sorra, csak az Astra HFC-Üllő játssza – ezúttal a Haladás-Viktória FC ellen – a hazai találkozóját immár hagyományosan, vasárnap késő délután.

2021. augusztus. 28., 09:21
Eddig a DVTK szerezte a legtöbb gólt a Simple Női Ligában

A Simple Női Liga 2. fordulójából egyelőre csak három mérkőzés kapcsán csemegézhetünk, de azért így is akadtak érdekességek. Mutatjuk a lejátszott találkozók összefoglalóját is.

2021. augusztus. 25., 18:47
Megkezdődnek az utánpótlás-bajnokságok is

„Hivatalosan” a hét végén, a gyakorlatban már csütörtökön megkezdődnek a női szakág országos és regionális utánpótlás-bajnokságai.

2021. augusztus. 25., 10:48
Két forduló után, két százszázalékos van a Simple Női Ligában: a DVTK és az MTK

A Simple Női Liga 2. fordulójának eddig lejátszott három mérkőzésén – az FTC-Telekom–Soroksár összecsapást szeptember 7-re, szerdára kellett halasztani – tulajdonképpen papírforma-eredmények születtek és a győzelmek gólkülönbsége is nagyobb volt, mint a liga első hétvégéjén. A „trend” azonban nem változott, a győzteseknek meg kellett küzdenie a sikerért, izgalmas mérkőzéseket láttak a nézők.

2021. augusztus. 22., 12:53
Remek mérkőzésekkel érkezik a Simple Női Liga 2. fordulója

Az ünnepi hétvégén egyetlen napon – szombaton – játsszák a csapatok a Simple Női Liga 2. fordulójának valamennyi összecsapását. Van azért egy kivétel, az FTC-Telekom és a Soroksár SC mérkőzését a felek a bajnokcsapat Női Bajnokok Ligája szereplése miatt, szeptember 8-ra halasztották.

2021. augusztus. 21., 10:04
Huszonnyolc utánpótlás játékos lépett pályára az élvonal első fordulójában

Egy forduló természetesen semmilyen szempontból sem elégséges ahhoz, hogy tendenciákról beszéljünk. Pontosabb talán a „látlelet”, vagy az „impresszió” kifejezés. És még fontosabbak a számok, a tények. A Simple Női Liga 2021-2022-es szezonjának első fordulójában, 28 olyan játékos lépett pályára, aki klasszikusan az utánpótlás-korosztályba tartozik. (Azaz, figyelmen kívül hagytuk a 2002-eseket, függetlenül attól, hogy a legutóbbi versenykiírás-módosítás alapján, az „U20-asok” is játszhatnak az U19-es bajnokságban.)

2021. augusztus. 18., 13:44
Rangadókkal, meglepetésekkel rajtolt a Simple Női Liga

Szemernyit sem csalódtak azok, akik már nagyon várták a Simple Női Liga új idénye, a 2021-2022-es kiírás rajtját. Izgalmas mérkőzéseket hozott a bajnokság első fordulója, amely igazolta, hogy az új szezon „kulcsszava” a kiegyenlített lehet. Egyetlen mérkőzésen született csak egygólosnál nagyobb különbség, a Haladás-Viktória FC győzte le 2–0-ra az ETO-t – a szombathelyiek ezzel a tabella élére is álltak.

2021. augusztus. 15., 20:24
Női futballunk történetének legerősebb bajnoksága következhet (II.)

Pénteken, augusztus 13-án, két rangadóval rajtol a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonja. A „péntek 13-a” ezúttal aligha jelent balszerencsét, mert szinte valamennyi szakértő egyetért abban, hogy a magyar női futball történetének legerősebb, legkiegyensúlyozottabb bajnoksága kezdődik ezen a hétvégén. A bajnoki rajt napján pályára lépő négy csapatot – a Haladás-Viktóriát, az ETO FC Győrt, az FTC-Telekomot és az MTK Budapestet – már körbejártuk, következzen most a hétvége négy csapata: a DVTK, a Soroksár SC, az Astra HFC-Üllő és a Puskás Akadémia.

2021. augusztus. 13., 15:55
Női futballunk történetének legerősebb bajnoksága következhet (I.)

Pénteken, augusztus 13-án, két rangadóval rajtol a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonja. A „péntek 13-a” ezúttal aligha jelent balszerencsét, mert szinte valamennyi szakértő egyetért abban, hogy a magyar női futball történetének legerősebb, legkiegyensúlyozottabb bajnoksága kezdődik ezen a hétvégén.

2021. augusztus. 12., 20:27
Török Gábor: A több pénztől még nem lesz jobb foci, ha közben mindenki ugyanazt és ugyanúgy csinálja, mint korábban

Augusztus 13-án, azaz „péntek 13-án” rajtol a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonja, de a kezdőnapot ezúttal senki sem tekinti baljós előjelnek. A szakértők többsége egyetért abban, hogy erős bajnokság, talán minden idők legkiegyensúlyozottabb bajnoksága várható. Érdemes erre, mint egy folyamat eredményére tekinteni – erről is beszélgettünk Török Gáborral, az MLSZ elnökségi tagjával, a szövetség Női Bizottsága elnökével.

2021. augusztus. 11., 11:24
Főpróbát tartottak a Simple Női Liga csapatai

Szűk egy hetünk sincs már a Simple Női Liga 2021-2022-es szezonjának rajtjáig, augusztus 13-án, pénteken, a Haladás-Viktória FC és az ETO FC Győr szombathelyi mérkőzésével megkezdődik az új bajnokság. A csapatok ezen a hétvégén „főpróbákat” tartva léptek pályára, de volt olyan is, amely már korábban letudta a felkészülést záró mérkőzését.

2021. augusztus. 08., 19:06
Rangadóval indul a Simple Női Liga

Az újoncok idegenben debütálnak a női NB I-ben. A három hét múlva rajtoló bajnoki szezonban a címvédő Fradi rögtön legnagyobb riválisát, az MTK fogadja az első fordulóban.

2021. július. 26., 10:31
Továbbra is forró a Simple Női Liga átigazolási piaca
Frissült
Női NB I
Továbbra is forró a Simple Női Liga átigazolási piaca

A felkészülés második szakaszában járnak a Simple Női Liga augusztusi rajtjára készülő csapatok. A hazai élvonal klubjai továbbra is nagyon élénkek az átigazolási piacon, a hétközi edzőmeccseken több csapatban is új játékosok tűntek fel, léptek pályára, bár átigazolásukat egyelőre nem jelentette be klubjuk.

2021. július. 23., 09:43
Az akadémiákkal ismerkedik a szövetségi kapitány

Margret Kratz tavasszal kezdte meg magyarországi munkáját a női A-válogatott élén. A szövetségi kapitány igyekszik minél behatóbban megismerni a hazai viszonyokat, ezért a női akadémiákat és az NB I-es klubokat is sorra meglátogatja.

2021. július. 23., 09:19
Jahn Klaudia is visszatért Diósgyőrbe

Új, főként visszatérő játékosokat, valamint a szakmai stáb változásait jelentette be a Bém Gábor által irányított Diósgyőri VTK.

2021. július. 17., 17:51
Bemutatta új játékosait a Haladás-Viktória FC

Csütörtökön, a legillusztrisabb helyszínen, az új, Haladás Sportkomplexumban mutatta be a Simple Női Liga 6. helyén végzett csapathoz érkezett játékosait a Haladás-Viktória FC.

2021. július. 15., 17:52
Három új játékost mutatott be a Puskás Akadémia

Bemutatta első nyári igazolásait a Simple Női Liga egyik újonca, a Puskás Akadémia. Diószegi Fanni, Mayer Zsófia és Szemán-Tóth Barbara egyaránt az MTK Hungária FC-től igazolt Felcsútra.

2021. július. 15., 08:31
Vajda Orsolya és Vachter Fanni is az MTK Hungária játékosa

Két, válogatott játékos érkezését jelentette be az MTK Hungária. A vajdasági magyar Vajda Orsolya a szabadkai Szpartakból, Vachter Fanni a Diósgyőri VTK-ból igazolt a legutóbbi bajnokság ezüstérmeséhez.

2021. július. 13., 14:42
Mátraházán kezdte a felkészülést az Astra HFC-Üllő

Egy héttel ezelőtt kezdte meg a nyári felkészülést a Simple Női Liga legutóbbi szezonjának bronzérmese, az Astra HFC. Az új edzővel, Bene Ferenccel dolgozó üllőiek négy napot töltöttek Mátraházán, a Nemzeti Sportközpontok edzőtáborában, majd a klub bejelentette a keret változásait.

2021. július. 12., 17:45
Minőségi játékosok érkezését jelentette be a bajnok FTC-Telekom

Három új játékosa érkezését jelentette be a bajnok és kupagyőztes FTC-Telekom. Csányi Diána az MTK Hungáriától, Nagypál Fatima a Puskás Akadémiától érkezik, a német Isabelle Linden pedig legutóbb – a 2019-2020-as szezonban – az 1. FC Köln játékosa volt.

2021. július. 08., 18:27
Szorgalmasak a Simple Női Liga csapatai az átigazolási piacon

A Simple Női Liga csapatainak többsége hétfőn megkezdte a felkészülést az új bajnoki szezonra. Tekintetten erre, valamint arra, hogy már „térdig járunk” az átigazolási időszakban, a csapatok számos új igazolást jelentettek be, és persze sok olyan is van, akiről tudjuk, elhagyta korábbi sportszervezetét.

2021. július. 07., 18:49
Bene Ferenc az Astra HFC új vezetőedzője

Az új bajnoki év első napján, a Simple Női Liga 3. helyén végzett Astra HFC bejelentette új vezetőedzőjét: Bene Ferenc irányítja majd az üllői székhelyű csapatot.

2021. július. 01., 09:53
Farkas Attila az MTK Hungária új vezetőedzője

Az MTK Hungária FC bejelentette, hogy a nyáron, sikeres, féléves munka után távozó Tóth Mihály utóda Farkas Attila lesz a felnőtt női csapat kispadján.

2021. június. 29., 13:03
Két válogatott érkezését jelentette be az ETO FC Győr
Frissült
Női NB I
Két válogatott érkezését jelentette be az ETO FC Győr

Az ETO FC Győr tovább halad a télen kitaposott úton. Akkor hat válogatott – Szőcs Réka, Rácz Zsófia, Süle Dóra, Kovács Laura, Nagy Fanni, valamint a korábbi korosztályos válogatott Oláh Adrienn – igazolt Győrbe, most a klub két újabb válogatott érkezését jelentette be.

2021. június. 24., 13:21
Bém Gábor: Láthatóvá szeretnénk tenni a DVTK mentális DNS jegyeit is

A magyar női labdarúgás új tendenciája az elmúlt években, hogy cserélődnek a kispadokon a szakemberek, gyakoriak az edzőváltások, egyre magasabban képzett, veretesebb múlttal rendelkező edzők irányítják a Simple Női Liga csapatait. Akár még az is elképzelhető, hogy az új szezonban a mezőny felét új szakember irányítja majd – közülük az egyik Bém Gábor, aki Fórizs Sándort váltja a DVTK kispadján.

2021. június. 23., 10:02
Az idegenbeli döntetlennel, NB I-es a Puskás Akadémia
Frissült
Női NB I
Az idegenbeli döntetlennel, NB I-es a Puskás Akadémia

Az egy héttel ezelőtt, Felcsúton aratott 2–1-es győzelme után, a Puskás Akadémia csapata idegenben, Mórahalmon 1–1-es döntetlent játszott a St. Mihály FC-vel és az osztályozót megnyerve kiharcolta a feljutást.

2021. június. 06., 20:28
Vasárnap teljes lesz a Simple Női Liga következő szezonjának mezőnye

Vasárnap 17.30-kor, a mórahalmi sportcentrumban kerül sor a női NB I-NB II-es osztályozó második mérkőzésére, amelyen eldől, hogy a házigazda St. Mihály FC, vagy az első mérkőzésen előnyt szerzett Puskás Akadémia szerepel majd a 2021-2022-es szezonban a Simple Női Ligában.

2021. június. 05., 09:13
Három válogatott távozik, Sipos Lilla érkezik az MTK-nál

A bajnoki ezüstérmes MTK Hungária FC hivatalos médiafelületén jelentette be három válogatott játékosa, Szemán-Tóth Barbara, Csányi Diána és Németh Loretta távozását. Nem sokkal később a kék-fehérek azt is hírül adták, erősítésként Sipos Lilla érkezik.

2021. június. 03., 17:15
RangAdó Díjátadó Gála: Vágó Fanni a legjobb játékos, Mayer Zsófia a felfedezett

Kedden este sugározta az M4 sportcsatorna a Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó Díjátadó gáláját. Vágó Fanni (FTC-Telekom) két kategóriában is az élen végzett, míg a harmadikat Mayer Zsófia (MTK Hungária FC) nyerte meg.

2021. június. 01., 21:04
Edzőcsere az MTK-nál, távozik Tóth Mihály

Egy nappal a DVTK után, az MTK Hungária FC is edzőváltást jelentett be. Tóth Mihály, féléves közös munka után távozik a Simple Női Liga ezüstérmesének kispadjáról. Arról, hogy ki lesz a jövőben az alapszakaszt az élen záró gárda vezetőedzője, később születik döntés.

2021. június. 01., 17:53
Bém Gábor a DVTK női labdarúgó-csapatának új vezetőedzője

Nem sokkal a 2020-2021-es bajnokság bronzpárbajának befejezése után, máris megvan a nyár első edzőváltása. Ahogy azt a Simple Női Liga 4. helyén végzett DVTK korábban bejelentette, távozik Fórizs Sándor. A Diósgyőri VTK női labdarúgó-csapatának új edzője Bém Gábor lesz.

2021. május. 31., 18:06
Az NB I-NB II-es osztályozón, előny a Puskás Akadémiánál

A Simple Női Liga-tagságért folyó párharc első mérkőzését a vesztett állásból fordító NB II-es csapat nyerte meg.

2021. május. 30., 15:45
Vasárnap kezdődik a Puskás Akadémia–St. Mihály párbaj, az NB I-ért

Vasárnap, 13 órakor, a felcsúti Pancho Arénában csap össze a Simple Női Liga tagságáért vívott párharc első mérkőzésén a St. Mihály FC és a Puskás Akadémia.

2021. május. 30., 08:28
Elképesztő csatában, az Astra a Női NB I bronzérmese!
Frissült
Női NB I
Elképesztő csatában, az Astra a Női NB I bronzérmese!

A Simple Női Liga 3. helyéért folyó párbajban korábban mindkét csapat, az Astra HFC és a DVTK is az idegenbeli mérkőzését tudta megnyerni. Ez történt most is, a bronzéremről döntő csatában minimális különbséggel az Astra bizonyult jobbnak – elképesztő izgalmakat követően.

2021. május. 29., 20:15
Szombaton eldől, a DVTK, vagy az Astra szerzi-e meg a bronzérmet

Szombaton, 17 órakor, a DVTK Edzőközpontban kerül sor a Simple Női Liga bronzpárbajának harmadik mérkőzésére. Mindkét eddigi mérkőzést az idegenben játszó csapat nyerte meg, Miskolcon az Astra HFC, Üllőn a Diósgyőri VTK diadalmaskodott.

2021. május. 28., 14:17
A 2020-2021-es szezon bajnoka, az FTC-Telekom

A bajnoki döntő második mérkőzésén is legyőzte az alapszakaszban élen végzett MTK Hungáriát az FTC-Telekom, és a két győzelemig tartó párbajt megnyerve, megszerezte a Simple Női Liga aranyérmét.

2021. május. 26., 21:29
Harmadik mérkőzés dönt a Simple Női Liga bronzérméről

A párbaj első mérkőzését megnyerő Astra HFC már két góllal vezetett a DVTK ellen, de a diósgyőriek remek küzdőszellemről tanúbizonyságot téve, fordítottak. A bronzéremről harmadik mérkőzés dönt, május 29-én, szombaton, Miskolcon.

2021. május. 26., 20:53
Vágó Fanni elárulta sikeres pályafutása titkát

Az M4 sportcsatorna női labdarúgó magazinjának stábja Vágó Fannival forgatott anyagot. Az interjú apropóját az adta, hogy a 125-szörös válogatott támadó két fronton is érdekelt az ezekben a napokban folyó rájátszásokban: játékosként a Simple Női Liga aranyérmének megszerzése a célja, míg edzőként az általa irányított Soroksár feljutásáért, élvonalbeli tagságáért tesz meg mindent.

2021. május. 25., 19:11
Mindkét párosban a kihívó kezdte jobban az érempárbajt

A hétvégén megkezdődött a Simple Női Liga két helyosztója, az aranyéremért vívott MTK Hungária–FTC-Telekom, és a bronzéremért vívott DVTK–Astra HFC párbaj. Mindkét találkozón az alapszakaszban hátrébb végzett, a nyitányon vendégként szereplő csapat győzött.

2021. május. 24., 08:43
A bajnoki döntő első mérkőzésén az FTC-Telekom szerzett előnyt

Mély talajon, nehéz körülmények között, nagyszerű mérkőzést vívott a bajnoki döntő első felvonásában a Simple Női Liga alapszakaszának első két helyezettje. A találkozót a vendég FTC-Telekom nyerte meg, 3–0-ra.

2021. május. 23., 19:40
A bronzpárbaj első mérkőzésén az Astra szerzett előnyt

A Simple Női Liga bronzérméért folyó rájátszásában az alapszakasz 3. helyén végzett DVTK nem tudott élni a hazai pálya előnyével, a két győzelemig tartó párviadal első felvonását az Astra HFC nyerte meg.

2021. május. 22., 20:03
Hatodik alkalommal csap össze bajnoki döntőben az MTK Hungária és a Ferencváros

Az NB-s női labdarúgó-bajnokságok alapszakaszainak befejezése után, három mérkőzést játszanak a hétvégén a Simple Női Liga, valamint a Női NB II legjobb csapatai. Mindhárom párharc bőven kínál érdekességeket.

2021. május. 22., 10:12
Török Gábor beszélt a női labdarúgás élvonalában várható változásokról

Az M4 sportcsatorna női labdarúgó magazinja Török Gáborral, az MLSZ elnökségi tagjával, a Női Bizottság vezetőjével készített interjút.

2021. május. 21., 22:10
Álomcsapat és legek a Simple Női Ligából

A legutóbbi hétvégén befejeződött a Simple Női Liga 2020-2021-es szezonjának alapszakasza. A bajnokság, amelynek az MTK Hungária és az FTC-Telekom közül valamely csapat második győzelméig tartó párbaját követően – egy év kihagyás után – újra bajnokot avathatunk, az eddig lejátszott 21 fordulóban is számos érdekességet kínált. Ezek között szemezgettünk.

2021. május. 20., 16:52
Győzelemmel zárták az alapszakaszt a női bajnokság döntősei, távozik a DVTK edzője

A Simple Női Liga zárófordulója úgy alakult, hogy a mezőny erősebb és gyengébb négyesébe tartozó csapatai is egymás ellen játszottak.

2021. május. 18., 13:44
Idegenbeli győzelmével a Haladás-Viktóriáé a 6. hely

Nem mindennapi izgalmakat hozott a Simple Női Liga bajnoki szakaszának utolsó mérkőzése. A Haladás-Viktória idegenben, Makón csikarta ki az „előzést” biztosító három pontot.

2021. május. 16., 19:59
Az MTK Hungária hét góllal ütötte ki az Astrát

A Simple Női Liga 21. fordulójának három, szombati mérkőzése közül egyiken sem borult fel a papírforma, ennek ellenére egyáltalán nem maradtak izgalom nélkül azok, akik követték a mérkőzéseket.

2021. május. 15., 20:38
Szombaton eldől, kinek lesz pályaelőnye a bajnoki döntőben

Szombaton három, vasárnap pedig egy meccset rendeznek a Simple Női Liga utolsó fordulójában. A legnagyobb tétje annak a bizonyos vasárnapi egynek lesz, a St. Mihály FC a Haladás-Viktóriát fogadja a 6. helyért folyó párharcban.

2021. május. 14., 17:45
Jelena Koprena lőtte a 20. forduló gólját

A Simple Női Liga hétvégi góljait végignézve, számos szép találatot láthatunk. De, egyik sem volt annyira látványos, mint amellyel a boszniai szerb Jelena Koprena pontot mentett az ETO ellen.

2021. május. 11., 07:57
Győzelemmel búcsúztatta Szeitl Szilviát az FTC-Telekom

A Ferencváros legyőzte az MTK Hungáriát, ezzel továbbra sem dőlt még el, melyikük kezdheti hazai pályán, pályaelőnnyel a bajnoki döntőt. Az Astra HFC üllői sikere a Kelen SC élvonalbeli búcsúját jelentette.

2021. május. 09., 20:09
A döntetlennel az ETO és a St. Mihály is nyert Győrben

A győri döntetlennel, mindkét csapat előrébb lépett a Simple Női Liga 20. fordulójának első játéknapján. Annak is köszönhetően, hogy a DVTK nyerni tudott Szombathelyen, az ETO biztosan megőrizte élvonalbeli tagságát.

2021. május. 08., 20:17
A 20. forduló minden mérkőzése különleges izgalmat kínál

Érdekes összecsapásokat láthatunk majd a Simple Női Liga utolsó előtti fordulójában, amelynek mérkőzéseit a nézők, hosszú idő után, már a helyszínen is megtekinthetik.

2021. május. 07., 15:20
Kicsi pontkülönbségekkel várják a hajrát a kiesés elől menekülők

A Simple Női Liga utolsó két fordulója előtt még tömörebbé vált az "alsóház", az 5-7. helyezett között mindössze két pont a különbség.

2021. május. 06., 08:43
Pontot szerzett a St. Mihály a kupadöntős Astra ellen

A Simple Női Liga 19. fordulójának zárásaként, gól nélküli döntetlent játszott Makón a St. Mihály FC és az Astra HFC.

2021. május. 02., 19:42
Nyerni tudott az ETO Diósgyőrben

A Simple Női Liga 19. fordulójának mindkét szombati mérkőzése váratlan eredményt hozott. Az ETO FC Győr diósgyőri sikere a tabellán elfoglalt helyezések alapján meglepetés, a bajnoki döntős MTK Hungária pedig olyan különbséggel győzte le a Kelen SC-t, amelyre talán a kék-fehér szurkolók sem számítottak: 10–0-ra végződött a két fővárosi csapat találkozója.

2021. május. 01., 20:24
A Haladás elleni sikerével az FTC-Telekom bejutott a bajnoki döntőbe

Az FTC-Telekom nyerte meg a Simple Női Liga 19. fordulójának nyitómérkőzését. A címvédő, Vanessa Marques góljával, 1–0 -ra győzte le a Haladás-Viktória FC-t.

2021. április. 29., 22:46
Tévés mérkőzéssel kezdődik csütörtökön a 19. forduló

Ezen a héten is hosszúra nyúlik a Simple Női Liga hétvégi fordulója, a televíziós közvetítés miatt már csütörtökön pályára lép az FTC-Telekom és a Haladás-Viktória FC, de a hétvége is ígér izgalmas, elsősorban a kiesés ellen folytatott harc szempontjából döntő fontosságú mérkőzéseket.

2021. április. 29., 11:24
Vágó Fanni mesterhármasa eldöntötte a győri mérkőzést

Hosszúra nyúlt, hiszen a televíziós mérkőzéssel már szerdán megkezdődött a Simple Női Ligai 18. fordulója. A ligarendszerű bajnokságból még három-három találkozó vár a csapatokra – az ezzel kapcsolatos érdekességekből szemezgettünk és mozgóképen mutatjuk a 18. forduló valamennyi gólját, fontos pillanatát.

2021. április. 26., 14:36
A Kelen SC közelebb lépett a vetélytársakhoz

A Simple Női Liga 18. fordulójának két, vasárnapi mérkőzése közül a tabellán elfoglalt helyezések alapján az Astra HFC és a DVTK Üllői mérkőzése számított rangosabbnak, ám a kiesés elkerüléséért vívott harc talán több figyelmet irányított Csepelre, ahol a Kelen SC fogadta a St. Mihályt.

2021. április. 25., 18:49
Az FTC-Telekom nyerte meg a 18. forduló zöld párharcát

A Simple Női Liga 18. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén, a bajnoki döntő felé haladó FTC-Telekom magabiztos győzelmet aratott Győrben, az ETO ellen.

2021. április. 24., 15:17
Csepelen lesz a legnagyobb a tét

Simple Női Liga a hajrájához érkezett, már csak négy forduló van előttünk a hazai női élvonal 2020-2021-es szezonjából. Sőt, tulajdonképpen ennél is kevesebb, miután a Haladás-Viktória FC és az MTK Hungária FC már szerdán lejátszotta (0-3) soros mérkőzését.

2021. április. 23., 10:18
MTK győzelemmel kezdődött meg a 18. forduló

A hajrájához érkezett Simple Női Liga 18. fordulója már a hét közepén megkezdődött: Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban, a listavezető, már a bajnoki döntőbe jutott MTK Hungáriát fogadta a tabella 5. helyén álló, de tulajdonképpen az osztályozós hely elkerülését célzó Haladás-Viktória FC.

2021. április. 21., 19:13
Mindkét magyar kérelmező megkapta a licencet

A Ferencváros és az MTK Hungária FC is megkapta a Női BL-induláshoz nélkülözhetetlen nemzetközi licencet.

2021. április. 21., 14:39
Női NB I: Sokgólos győzelmet arattak a dobogósok

Továbbra is az élen az MTK, hiába lőtt öt gólt a Fradi. A DVTK négyszer is betalált a hétvégén. Egyedül Szombathelyen nem esett gól.

2021. április. 19., 14:38
A nyugati rangadó a Simple Női Liga 17. fordulójának slágere

Hosszú hétvégét tart a női labdarúgás elitje, a Haladás-Viktória FC és az ETO FC Győr már pénteken pályára lép. Két találkozót játszanak szombaton, míg a Női Magyar Kupa döntőjében is találkozó két csapat, az Astra HFC és az FTC-Telekom meccsére vasárnap kerül sor.

2021. április. 16., 12:33
Izgalmas fordulóban győzött az MTK és a Fradi is

A Simple Női Liga a 16. körénél tartott a hétvégén, amikor az Astra hatgólos találkozón tudott nyerni, az FTC-Telekom pedig négy találatig jutott.

2021. április. 06., 15:45
Miskolcon nyert az MTK, három pontot szerzett a Fradi

A Simple Női Liga 15. fordulója szoros találkozókat hozott. Az ETO és az Astra egy-egy pontot szerzett. A Haladás-Viktória talált be a legtöbbször, kétszer.

2021. március. 29., 10:01
Új bajnoki korosztályok a női utánpótlásban

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, legutóbb ülésén több, a női labdarúgást érintő határozatot fogadott el.

2021. március. 26., 12:29
Női NB I: Nyert és megerősítette helyét a tabella élén az MTK

Az ETO négy gólig jutott a hétvégén, ennek a Kelen látta kárát. Az MTK az Astra ellen szerezte meg a három pontot, miközben legnagyobb riválisa, az FTC-Telekom döntetlent ért el.

2021. március. 22., 15:47
Sárosi Csilla – túl a műtéten

Sikeresen túl van a műtéten Sárosi Csilla, a St. Mihály FC csapatkapitánya. A védőnek a téli felkészülés során szakadt el a keresztszalagja.

2021. március. 21., 11:44
Az ETO és az MTK győzelmét hozta a tavasz

A Simple Női Liga 13. fordulójában eddig négy mérkőzésből hármat játszottak le a csapatok. Már nem az ETO áll a tabella legalján. Az MTK nyerte az idei első női derbit.

2021. március. 15., 16:11
Rangadóval tér vissza a Simple Női Liga

Amerikai légiósok a magyar bajnokságban, régi és új válogatott játékosok az ETO-ban, nagy mozgás a DVTK-nál – hétvégén folytatódik a Simple Női Liga! Az NB I-es küzdelmek első tavaszi fordulójában rögtön egy rangadót is láthatunk, jövő kedden fogadja ugyanis az MTK a Fradit.

2021. március. 11., 09:57
Bejelentette új játékosait a Diósgyőri VTK

A Simple Női Liga tabellájának harmadik helyén álló Diósgyőri VTK a Kelen SC elleni Női Magyar Kupa-mérkőzés előtt jelentette be új játékosainak érkezését.

2021. március. 03., 11:23
Kanadai középpályást szerződtetett a Ferencváros

Újabb tengerentúli játékossal erősítette meg keretét a bajnoki listavezető Ferencváros. A Simple Női Liga tabellájának élén álló zöld-fehérek szerződtették a kanadai Caroline Kehrert, aki legutóbb a dán Aalborg játékosa volt.

2021. március. 01., 08:44
Jolly Jokert küldhet pályára a Haladás-Viktória

Újabb átigazolást jelentett be a tavaszi bajnoki rajtra készülő Haladás-Viktória FC. Urbán Anett személyében kiváló felépítésű támadó erősítheti tavasszal a Vas megyei csapatot. A korábban a hazai élvonalban még nem szerepelt csatár mostantól „hármas szerepkörben” segíti a szombathelyi női futballt.

2021. február. 24., 14:15
A Simple Női Ligából erősített a Csíkszereda

Két, a magyar élvonalból, a Simple Női Ligából érkezett játékossal erősítette meg keretét a román másodosztályban a feljutást célzó FK Csíkszereda.

2021. február. 23., 15:55
Menczeles Iván a győri lányok új edzője

A játéktér mellett, a kispadon is erősített a tavaszi szezonra az ETO FC Győr! Rutinos szakember, a 70 esztendős – a vonatkozó előírásoknak megfelelően „UEFA A” licences végzettséggel rendelkező – Menczeles Iván irányítja majd a Simple Női Ligában szereplő csapatot.

2021. február. 16., 12:40
Oláh Adrienn az ETO hatodik téli érkezője

A téli átigazolási időszak utolsó napján is érkezett játékos az ETO FC Győrbe. Oláh Adrienn, a DVTK, korábban a korosztályos válogatottakban is szerepelt támadója közösségi oldalán jelentette be, hogy Diósgyőrből Győrbe teszi át székhelyét.

2021. február. 15., 15:23
A védelmét erősítette meg az MTK Hungária

Két új játékos érkezését jelentette be a Simple Női Liga tabellájának második helyén álló MTK Hungária.

2021. február. 13., 14:04
Újabb válogatott játékost igazolt az ETO

Az ETO FC Győr hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a téli átigazolási időszakban – Rácz Zsófia, Süle Dóra, Nagy Fanni és Kovács Laura után – újabb válogatott játékost szerződtetett. Szőcs Réka, az MTK Hungária kapusa igazolt Győrbe.

2021. február. 11., 14:43
Válogatott kapust igazolt a Haladás-Viktória FC

Lavinia Boandával, a román válogatott – Andreea Paraluta mögött – második számú kapusával erősítette meg keretét a Haladás-Viktória FC.

2021. február. 10., 11:30
Az FTC-Telekom nyerte meg a felkészülési rangadót

A koronavírus-járvány nem csak a bajnokságok, a válogatott csapatok tornáinak lejátszását nehezíti meg, de rányomja bélyegét a Simple Női Liga klubjainak felkészülésére is. Alkalmasint ezzel magyarázható az a talán „sosemvolt” helyzet, hogy a két legerősebb csapat, a bajnoki tabella első és második helyezettje egymás ellen vívott felkészülési mérkőzést a BVSC stadionjában.

2021. február. 06., 18:49
Székely Tibor lett a Haladás-Viktória FC vezetőedzője

A téli felkészülés során nem csak új játékosokat, új edzőt is „igazolt” a Haladás-Viktória FC. A korábban az MTK Hungária kispadján bajnoki címet is nyert, a csapatot éppen egy éve irányító Szabados György és a vas megyei klub közös megegyezéssel szerződést bontott, az új vezetőedző pedig Székely Tibor lett.

2021. február. 03., 08:21
Válogatott játékosokkal erősített az ETO

Alaposan megerősítheti keretét a téli átigazolási időszakban a Simple Női Liga 7. helyén álló ETO FC Győr. A zöld fehérek eddig négy olyan játékos érkezését jelentették be, akik az őszi Európa-bajnoki selejtezőkön az A-válogatott keretének tagjai voltak.

2021. február. 02., 09:06
Megkezdik működésüket az Akadémiák női szakágai

Magyarország Kormánya a női labdarúgás finanszírozása számára kedvező döntést hozott: 2021-től a központi költségvetés (és nem az MLSZ) által finanszírozott tíz akadémia közül haton (azokon, amelyek ezt vállalták) a fiúkhoz hasonló lehetőségekkel, női csapatokat is foglalkoztatnak majd.

2021. február. 01., 09:11
Vendégcsapatok győzelmét hozta az év utolsó női bajnoki fordulója

Győzni tudott az Astra ellen vendégként a Szent Mihály, hetet lőtt az MTK, egyet a Fradi a Simple Női Liga 12. fordulójában.

2020. december. 07., 15:49
Nyolcgólos győzelemmel zárta a hétvégét az MTK és Fradi

A Simple Női Ligában az éllovasok hazai pályán arattak fölényes győzelmet a Haladás-Viktória és az ETO ellen. A Szent Mihály szintén otthon tudott győzni, a Kelentől szerezte meg a három pontot a 11. fordulóban.

2020. november. 23., 09:00
Pontot lopott az ETO és a St. Mihály is

Az MTK nem tudta legyőzni a Szent Mihály csapatát, az ETO a Haladástól szerezte meg a három pontot, míg a DVTK Budapesten, a Kelen vendégeként nyert a Simple Női Liga 10. fordulójában.

2020. november. 16., 11:47
Női bajnokság: Hatot lőtt a Fradi és az MTK is

Az Astra idegenből hozta el a három pontot, míg a DVTK hazai pályán tudott győzni a Simple Női Liga 9. fordulójában.

2020. november. 09., 11:50
Hazai győzelem az MTK–DVTK rangadón

Bár a miskolciak vezettek, a három pontot az MTK szerezte meg a Simple Női Liga 8. fordulójában. Az Astra 10 gólig jutott az ETO ellen.

2020. november. 02., 11:37
Ötgólós mérkőzésen, első idei győzelmét aratta a Kelen a női bajnokságban

Csak a harjában tudott győzni hazai pályán az MTK, három gólt és három pontot szerzett a Fradi, nyert a Haladás-Viktória is a Simple Női Liga hétvégi, 7. fordulójában.

2020. október. 19., 15:04
Fradi-sikert hozott a női örökrangadó

Az FTC-Telekom 4-2-re legyőzte az MTK-t a Simple Női Liga 6. fordulójában. Az Astra 5-0-s sikert aratott a Kelen ellen, míg a többi csapat csak egy-egy pontot gyűjtött a hétvégén.

2020. október. 05., 15:47
A DVTK és az MTK is ötgólos győzelmet aratott

A Simple Női Liga 5. fordulójában egyedül az Astra tudott idegeben győzni, 1–0-ra verte a St. Mihály csapatát. A Fradi gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Haladás-Viktóriával.

2020. október. 02., 14:36
Továbbra is élen az MTK, a Fradi nem tud háromnál kevesebb gólt lőni

Vendégek győzelmét hozta a Simple Női Liga 4. fordulója. A tabella első két helyét elfoglaló MTK és FTC-Telekom gólt sem kapva nyert, a Szent Mihály a Kelentől hozta el a három pontot, a DVTK az Astra vendégeként győzedelmeskedett.

2020. szeptember. 05., 11:35
Pontot lopott az Astra a Fraditól

Két párharc is döntetlennel ért véget a Simple Női Liga 3. fordulójában; a DVTK és az MTK viszont nagy gólkülönbséggel nyerte meg találkozóját.

2020. augusztus. 31., 11:14
Ismét Fradi-gólzápor a női NB I-ben

Vágó Fanni mesterhármast szerzett, Kocsán Petra meglőtte első góljait az MTK színeiben, a DVTK és az Astra is nyert a Simple Női Liga második fordulójában.

2020. augusztus. 24., 11:00
Erős kezdés a Fraditól, legyőzte az MTK a DVTK-t a női NB I-ben

A Simple Női Liga első fordulójában rögtön Miskolcra látogatott az MTK, ahonnan három ponttal tért haza. Az Astra és a Haladás-Viktória is négy gólt lőtt a hétvégén, a különbség az, hogy az Astra kapott is kettőt Győrben, a Kelen viszont nem tudott betalálni Szombathelyen. Az FTC-Telekom 7–1-re győzte le a KÉSZ-St. Mihályt.

2020. augusztus. 17., 11:56
Nagy változások a női mezőnyben

Portugál válogatott a Fradinál, FTC-játékos az MTK színeiben, fiatalok a keretekben – nagy volt a játékosmozgás a női csapatoknál a nyáron. Bár az átigazolási időszak csak szeptember 22-én zárul, összeszedtük az eddigi változásokat.

2020. augusztus. 14., 14:16
Kiélezetebb harcra számítanak a női bajnokság résztvevői

Az előző idény nyolc csapatát, azonban jelentősen átalakult kereteket láthatunk a női bajnokságban. A DVTk fényesebbre váltaná eddigi érmeit, az Astra is a dobogóról álmodik, a Fradinál légiósokkal erősítettek a BL-re, az MTK pedig a riválistól igazolt. A hétvégén rajtoló Simple Női Liga szereplői nyilatkoztak.

2020. augusztus. 13., 13:21
DVTK–MTK az első fordulóban – Sorsoltak a női mezőnyben

A Simple Női Liga, az NB II és a női Magyar Kupa párosításait is kihúzták az MLSZ székházában kedd délelőtt. A női NB I augusztus 15-én indul.

2020. július. 21., 12:31
Augusztus közepén indul a női NB I-es szezon

Sok játékos váltott már klubot a nyáron, az együttesek kezdik a felkészülést a bajnoki rajtra. Többen is külföldre szerződtek a Simple Női Ligából, a Bundesliga három magyar válogatott játékosnak is új csapatot adott.

2020. július. 17., 10:47
Utolsókból az elsők: Simple Női Liga a számok tükrében

Vágó Fanni uralta a női NB I 2019-2020-as szezonját a statisztikák szerint. A záró táblázat harmadik helyén végző DVTK pedig sokban megelőzte az MTK-t – kivéve a tabellán. A tabella legallján álló Szent Mihály pedig az első lett a párharcok tekintetében.

2020. június. 24., 14:57
A Fradi szerepelhet a női BL-ben

Hátrányból fordított és nyert a Ferencváros az MTK elleni párharc harmadik, mindent eldöntő felvonásában. A 2-1-es győzelem azt jelenti, hogy a zöld-fehérek képviselhetik hazánkat a női Bajnokok Ligája selejtezőjében.

2020. június. 18., 19:25
Győzött az MTK - harmadik mérkőzés dönt a BL-indulásról

Mindkét félidőben vezetést szerzett az MTK Hungária FC, amely hazai pályán 2-1-re legyőzte a Fradit, így még nem dőlt el, melyik együttes szerepelhet a női BL selejtezőjében.

2020. június. 11., 21:49
Turányi Lilla: Szívünket-lelkünket is ki kell tennünk a pályára

Két fiú mellett nőtt fel – szinte magától értetődő volt, hogy kipróbálja a labdarúgást. Hogy profi is lehet belőle, azt az MTK-nál érezte először a válogatott labdarúgó. Turányi Lilla – aki védő létére az elmúlt két mérkőzésen három gólt is szerzett – a Fradi elleni visszavágóra készül csapatával.

2020. június. 10., 10:58
Fradi–MTK: Hazai győzelem az első fordulóban

Kétszer kiegyenlített az MTK Hungária FC a Ferencváros ellen a női mezőny BL-indulásról szóló párharcában. A harmadik hazai gólra azonban már nem tudott reagálni a vendég MTK, ezzel a Fradi 3-2-re megnyerte az első fordulót.

2020. június. 04., 19:44

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS