Általános
Az MTK és a Puskás Akadémia játssza a 4. forduló rangadóját
2024. szeptember. 13., 11:11
Az MTK és a Puskás Akadémia játssza a 4. forduló rangadóját
Kivételesen több mint 72 órán keresztül a Simple Női Liga hétvégi programja. A 4. forduló pénteken, 13 órakor kezdődik Szegeden és vasárnap este fél hét körül fejeződik be, Üllőn.

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED–ETO FC GYŐR

(Péntek, Szent Gellért Fórum, 13.00)

A szegediek az első három fordulóban két vereséget szenvedtek, három szerzett ponttal állnak. Vitathatatlan, hogy eddig sokkal jobban szerepeltek vendégként, mint egyetlen hazai mérkőzésükön. Kispesten nyertek, Felcsúton csak 3-2-re kaptak ki, ellenben az SZVSE pályán háromgólos vereséget szenvedtek az újonc PMFC-től. Az ETO, bár a vártnál nehezebben is nyerte csak meg legutóbbi mérkőzését a Szekszárd ellen, még hibátlan mérleggel rendelkezik. Az első fordulóban három, a másodikban két, a harmadikban egy góllal nyert. A mérkőzést közvetíti az MLSZ youtube-csatornája.

 

FTC-TELEKOM–SOROKSÁR SC

(Szombat, Kocsis Sándor Sporttelep, 14.00)

Albert Flórián csapata megnyerte mind a két eddigi bajnoki mérkőzését az idényben, az összes tétmérkőzését tekintve csak az ukrán Vorszkla Poltavától kapott ki. Ez lesz a harmadik hazai bajnokija a 2024–2025-ös idényben, az MTK-t és az Astrát is otthon verte meg. Jól ismerik egymást a két csapat játékosai, a szombati ellenfelek közül is többen játszottak már klubtársként, egy csapatban is. A Soroksár egyike a két, még pont nélküli csapatnak, egyetlen szerzett gólja mellett hetet kapott. Vendégként eddig csak az ETO-val találkozott, Győrben 3-0-ra kikapott.

 

SZEKSZÁRDI WFC–DIÓSGYŐRI VTK

(Szombat, Szekszárdi Városi Sport- és Szabadidő Központ, 15.00)

A Tolna vármegyei csapat eddig mindössze egy pontot szerzett, még az első fordulóban, az újonc PMFC ellen, de a következő kettőben a vereség ellenére is helyt állt, egy góllal kapott ki a Puskás Akadémiától és az ETO-tól is. Kiemelésre érdemes, hogy a bajnok FTC-n kívül csak a Viktória kapott eddig kevesebb gólt nála. A Diósgyőr az első fordulóban kikapott a Pancho Arénában, majd otthon az ETO ellen is, egy hete ellenben legyőzte idegenben a Soroksárt.

 

VIKTORIA FC–BUDAPEST HONVÉD FC

(Szombat, Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, 17.00)

A Viktória csak két mérkőzésen van túl a Simple Női Liga mostani kiírásában, az FTC-Telekom elleni bajnokiját majd október elején játssza le. Eddig még gólt sem kapott, hat pontja van, de az is igaz, hogy még nem játszott a tavaszi első négyből senkivel. A Honvéd két vereséggel kezdett, de a legutóbbi fordulóban, az Astrát legyőzve, megszerezte első pontjait.

 

MTK BUDAPEST–PUSKÁS AKADÉMIA FC

(Szombat, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, 17.00)

A forduló rangadója, az előző szezon harmadik és negyedik helyezettjének találkozója. Az MTK csak az FTC-Telekomtól kapott ki eddig, a másik két mérkőzését, a Honvéd és a PMFC, a két újonc ellen fölényesen megnyerte. A Puskás Akadémia a Diósgyőr, a Szekszárd és a KÉSZ-St. Mihály-Szeged ellen nyert eddig, szoros mérkőzéseket játszva. Ez a mérkőzés is követhető lesz az MLSZ youtube-csatornáján.

 

ASTRA HFC–PÉCSI MFC

(Vasárnap, Üllő, Városi Sporttelep, 16.30)

Az Astra eddig még nem szerzett pontot, a Viktóriától és a Honvédtól szoros mérkőzésen, a címvédőtől simán kikapott. Most játszik majd a szezonban először pályaválasztóként. Az újonc pécsiek a három mérkőzésen négy pontot szereztek, a legjobban minden kétséget kizáróan az eddigi egyetlen idegenbeli bajnokijukon, Szegeden játszottak, simán nyertek.

Hírajánló

Simple Női Liga: Remekel idegenben a PMFC

Az FTC-Telekom és az ETO FC megőrizte hibátlan mérlegét a Simple Női Ligában. Először veszített pontokat a Viktória és a Puskás Akadémia. Továbbra is remekel a PMFC idegenben.

2024. szeptember. 16., 17:09
Disney-varázs az MLSZ székházában

Disney meséken keresztül tanultak az oktatók a foglalkozásvezető-képzésen, annak érdekében, hogy a jövőben még több gyermekkel tudják megszerettetni a sportágat.

2024. szeptember. 16., 10:10
Az MTK és a Puskás Akadémia játssza a 4. forduló rangadóját

Kivételesen több mint 72 órán keresztül a Simple Női Liga hétvégi programja. A 4. forduló pénteken, 13 órakor kezdődik Szegeden és vasárnap este fél hét körül fejeződik be, Üllőn.

2024. szeptember. 13., 11:11
Élen az ETO és a PAFC, a Honvéd és az MTK is három helyet javított

Az ETO és a Puskás Akadémia egyaránt egygólos győzelemmel őrizte meg százszázalékos mérlegét a Simple Női Ligában. Mind a két csapat kilencpontos.

2024. szeptember. 09., 15:43

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS