Női NB I
Visszavágásra készül a bajnokcsapat, az ETO ellen
2021. november. 12., 21:39
Visszavágásra készül a bajnokcsapat, az ETO ellen
Egyetlen olyan mérkőzés volt az őszi szezonban, amelyen az FTC-Telekom nem tudott gólt lőni – Győrben, az ETO ellen
Fotók: ETO.hu
Televíziós mérkőzést, az „ősz rangadóját” kínálja a Simple Női Liga 11. – utolsó előtti 2011-es – fordulója. Szombaton, ebédidőben az ETO FC Győr lesz a listavezető FTC-Telekom vendége, de a hétvége további mérkőzései – a Haladás Viktória FC diósgyőri vendégszereplése, az MTK Budapest és az Astra HFC összecsapása, valamint az újoncok csatája, a vasárnapi Soroksár SC–Puskás Akadémia találkozó is bőven kínál izgalmat.

OTP Bank Liga NB I. 11. forduló

Sorsolás
2023. 10. 28. 12:30
Kecskeméti Széktói Stadion
2023. 10. 28. 14:45
Székesfehérvári Sóstói Stadion
2023. 10. 28. 17:00
Puskás Akadémia Pancho Aréna
2023. 10. 29. 13:15
Mezőkövesd Városi Stadion
2023. 10. 29. 15:30
Paksi FC Stadion
2023. 10. 29. 18:00
Groupama Aréna

Az FTC-Telekom története legsúlyosabb, ha a bajnoki döntőket figyelmen kívül hagyjuk, legfájóbb vereségét szenvedte el a 4. fordulóban, Győrben. A sorok azóta kiegyenesedtek, a Ferencváros a tabella élére állt – de azt se felejtsük el, hogy az ETO már sorozatban kilencedik mérkőzésén veretlen.

Hullámvölgyben volt az MTK Budapest is, de a legutóbbi két fordulóban szerzett hat pont már bizakodásra ad okot a kék-fehér szurkolók számára. Az Astra HFC egy héttel ezelőtt vereséget szenvedett Szombathelyen, de azt azért hiba volna elfelejteni, hogy az eddig csak két mérkőzését megnyerő üllői csapat olyan mérkőzéseken is szenvedett vereséget, amelyeket egyébként összeszedetten, szervezetten játszott, jól futballozott.


Diósgyőrben hatpontos mérkőzést játszik majd a DVTK és a vendég Haladás Viktória. Mind a két csapat mögött nehéz napok, hetek vannak, legutóbbi bajnokijaikon sok volt a hiányzó – kérdés, közülük ki térhet vissza, illetve kinek sikerül jobban pótolni azokat, akik nem játszhatnak. Az eddig lejátszott tíz forduló eredményei alapján, ez a két csapat a legesélyesebb a szezon végén bronzpárbajt érő 4. helyre – ehhez a legjobban éppen a vetélytárstól elvett pontok jönnek. A DVTK és a Haladás Viktória FC a 4. fordulóban, Szombathelyen, 2–2-es döntetlent játszott – nem lenne váratlan, ha hasonló eredmény születne.


Az újoncok csatájának első felvonása, a 4. fordulóban, döntetlenre végződött. Akkor, mindkét csapatnak ez volt az első, pályán szerzett pontja. A Puskás Akadémia azóta sokat erősödött, kiváló légiósokat igazolt és sérültjei épültek fel, de így sem számíthat könnyű mérkőzésre Soroksáron, az első „igazi” győzelmére készülő Sori ellen.

U17 női UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

Női NB II Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

Hírajánló

Simple Női Liga utolsó forduló

Az utolsó fordulót játsszák a hétvégén a Simple Női Liga csapatai. Korábban eldőlt már, melyik két csapat játszik a bajnoki döntőben, melyik kettő a 3. helyért, s az is, melyik kettő esik ki.

2024. május. 10., 12:35
UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS