Nemzetközi
Csiki Anna súlyos sérülést szenvedett
2022. december. 07., 20:03
Csiki Anna súlyos sérülést szenvedett
Bízunk benne, hogy Csiki Anna a Női Nemzetek Ligája őszi selejtezőire visszatérhet a magyar válogatottba
Csiki Anna súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett klubja – a svéd Damallsvenskan ezüstérmese – a BK Häcken utolsó 2022-es edzésén.

– Anna remek formában volt az idény végén, ezért is nagy kár, hogy megsérült. A klubnak ugyanakkor nagyon jó az orvosi csapata, úgyhogy a felépülése során a legjobb kezekben lesz. Nagyon remélem, hogy az őszi Bajnokok Ligája-selejtezőkön, októberben már teljes értékű játékosként számíthatunk rá – nyilatkozta válogatott játékosunk sérüléséről Christian Lundström, a BK Häcken menedzsere.

A 24 éves középpályás a saját közösségi média-oldalán osztotta meg gondolatait, érzéseit. „Sajnos a sérülés a futball velejárója. Kimondhatom szerintem, hogy eddigi karrierem során szerencsés voltam, mert a leghosszabb idő, amit egyhuzamban ki kellett hagynom, az 2 hónap volt tavaly ősszel. Most viszont egy jóval hosszabb rehabilitáció áll előttem. Egy olyan sérülés, amitől minden labdarúgó fél, hogy csak ez ne történjen meg vele. Én is így voltam vele, mégis megtörtént egy edzésen, egy olyan szituációban, ami mindennap többször előfordul a pályán és sose történik semmi… de most valamiért mégis megtörtént és elszakadt a keresztszalagom. Kellett egy pár nap, sőt talán még mindig tart a feldolgozás folyamata. Ilyenkor az ember több százszor végigpörgeti az agyában, hogy vajon miért történt, miért pont most, miért vele, de ezek azok a kérdések, amiket soha senki nem fog tudni megválaszolni… Az elmúlt két-három hónap úgy érzem, karrierem legjobb időszaka volt, nagyon jó formában éreztem magam, jöttek a gólok, gólpasszok minden meccsen és szomorú is voltam, hogy november elején befejeződött a bajnokságunk, mert, ha tehettem volna még játszottam volna 4-5 meccset, annyira élveztem a játékot, mint talán még soha. De mindig is hittem a sorsban, hogy a dolgok úgy történnek, ahogy azoknak történniük kell. Most is próbálom ehhez tartani magam és elfogadni az adott helyzetet és szembenézni a nehézségekkel, amik előttem állnak. Azt is tudom, hogy ezt egyedül kell végigcsináljam, de az a támogatás, amit az első perctől kezdve kapok a csapattársaimtól, a klubomtól, a válogatott stábjától, a barátaimtól és a családomtól, az rengeteg erőt ad és tudom, hogy ilyen emberekkel magam körül mindent végig tudok csinálni és még jobb formában, még erősebben fogok visszatérni a pályára!”

U17 női UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

Női NB II Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

Hírajánló

Simple Női Liga utolsó forduló

Az utolsó fordulót játsszák a hétvégén a Simple Női Liga csapatai. Korábban eldőlt már, melyik két csapat játszik a bajnoki döntőben, melyik kettő a 3. helyért, s az is, melyik kettő esik ki.

2024. május. 10., 12:35
UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS