Nemzetközi
Két újabb Női BL-meccs Magyarországon
2021. március. 18., 17:08
Két újabb Női BL-meccs Magyarországon
A Szusza Ferenc Stadion, sajnos zárt kapuk mögött fogadja Európa két, női topcsapatát
A német bajnok VfL Wolfsburg, Jakabfi Zsanett csapata, hivatalos közösségi média oldalán jelentette be, hogy újabb két UEFA Női Bajnokok Ligája mérkőzést játszik majd Magyarországon.

Az angol Chelsea FC elleni párviadal helyszíne azonban nem a „Farkasok” és a norvég LSK Kvinner visszavágójának is otthont adó Alcufer Stadion lesz (a győri létesítmény a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokság miatt „foglalt”), hanem a budapesti Szusza Ferenc Stadion.

A koronavírus-járvány miatt zártkapus párharc első mérkőzését március 24-én, a másodikat egy héttel később, március 31-én játssza majd a két csapat.

Hírajánló

UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59
Kitett magáért a két kiesett csapat az utolsó előtti fordulóban

A Szekszárd majdnem meglepte a bajnoki döntős Ferencvárost, a már kiesett Budaörs idénybeli legfölényesebb bajnoki sikerét érte el az Astra legyőzésével a Simple Női Liga 21. utolsó előtti fordulójában.

2024. május. 06., 11:29

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS