Nemzetközi
Kocsán Petra meggyógyult, talán játszhat az Arsenal ellen
2021. október. 13., 14:46
Kocsán Petra meggyógyult, talán játszhat az Arsenal ellen
Ennek a hétnek a közepén is fordulót rendeznek a Női Bajnokok Ligájában. Szerdán és csütörtökön is négy-négy mérkőzésre kerül sor, a „mieink”, azaz a BK Häcken és a TSG 1899 Hoffenfeim majd a holnapi műsorban szerepel. Azért a mai kínálat miatt sincs okunk panaszra – ha egy meccset ajánlhatunk, az talán a Juventus és a Chelsea torinói összecsapása.

A Női Bajnokok Ligája csoportkörében érintett két lány közül Csiki Anna sajnos sérült, ő biztosan nem játszhat Münchenben, a Bayern ellen, Kocsán Petra viszont meggyógyult, túljutott a betegségen. Válogatott középpályásunk a legutóbbi tíz napban keveset edzhetett, de ott van a keretben, elutazott társaival Londonba, az Arsenal elleni mérkőzésre. A női nemzetközi kupasorozatban újoncnak számító TSG 1899 Hoffenheim nagyon fontos mérkőzést játszik az angol fővárosban. Egy hete, a dán Koge ellen győzelemmel „hozta a kötelezőt”, ha csütörtökön pontot, vagy pontokat tudna szerezni, azzal óriási lépést tehetne a továbbjutás felé.

Íme, a csoportkör második fordulójának teljes kínálata, valamennyi mérkőzés élőképes közvetítése ITT ÉRHETŐ EL.

A ma estére ajánlott Juventus–Chelsea:

Kocsán Petráék csütörtöki mérkőzése:

Csiki Anna csapatának müncheni találkozója:

Hírajánló

UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59
Kitett magáért a két kiesett csapat az utolsó előtti fordulóban

A Szekszárd majdnem meglepte a bajnoki döntős Ferencvárost, a már kiesett Budaörs idénybeli legfölényesebb bajnoki sikerét érte el az Astra legyőzésével a Simple Női Liga 21. utolsó előtti fordulójában.

2024. május. 06., 11:29

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS