Nemzetközi
Vad Anita a vb asszisztensi keretében
2023. január. 10., 11:02
Vad Anita a vb asszisztensi keretében
Vad Anita, az októberi U17-es vb után, ezúttal a felnőttek világbajnokságán működik majd
A FIFA hivatalosan közzétette a nyári női labdarúgó-világbajnokság játékvezetőinek listáját. Nagy örömünkre, a 33 játékvezető, 55 játékvezetői asszisztens és 19 videóbíró (VmO) között ott van a harmincegy esztendős Vad Anita is.

– Számunkra, mint minden alkalommal, ezúttal is a minőség, a kiválóság volt az elsődleges kritérium a világbajnokság játékvezetőinek kiválasztásakor. Mindannyian emlékszünk a nagyon sikeres 2019-es, franciaországi női labdarúgó-világbajnokságra. A játékvezetés magas színvonala jelentősen hozzájárult ehhez a sikerhez. A 2023-as ausztrál és új-zélandi rendezésű női világbajnokságon az a célunk, hogy megismételjük ezt a sikert a kiváló játékvezetői teljesítményekkel – mondta Pierluigi Collina, a FIFA játékvezetői testületének elnöke.

A kiválasztott játékvezetők januárban és februárban felkészítő szemináriumokon vesznek részt Dohában és Montevideóban.

 

Hírajánló

UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59
Kitett magáért a két kiesett csapat az utolsó előtti fordulóban

A Szekszárd majdnem meglepte a bajnoki döntős Ferencvárost, a már kiesett Budaörs idénybeli legfölényesebb bajnoki sikerét érte el az Astra legyőzésével a Simple Női Liga 21. utolsó előtti fordulójában.

2024. május. 06., 11:29

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS