Nemzetközi
Zágor Bernadettéké a Női BL meglepetése
2021. március. 03., 12:32
Zágor Bernadettéké a Női BL meglepetése
Az ünneplő osztrák bajnokcsapat. Az első sor jobb oldalán, melegítőben, a magyar válogatott középpályása
Fotó: facebook/Zágor Bernadett
Az UEFA Női Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, az első játéknap meglepetését Zágor Bernadett csapata szolgáltatta.

Az osztrák SKN Sankt Pölten – amely már azzal is váratlan eredményt ért el, hogy az előző fordulóban kiütötte az FC Zürichet – 2-2-es döntetlent játszott az FTC-Telekom korábbi sztárja, Jelena Csankovics előzetesen lényegesebben esélyesebbnek ítélt csapata, a malmöi Rosengard ellen. A magyar válogatott középpályása a kezdőcsapatban kapott helyet, és az 58. percig volt a pályán.

Jakabfi Zsanett a sérülése miatt nem léphetett pályára a VfL Wolfsburgban. A társak 2-0-s előnyt szereztek a visszavágóra a norvég Lilleström SK ellen. Marozsán Dzsenifer csapata, a címvédő Olympique Lyonnais a Bröndby IF-et győzte le, 2-0-ra.

Az UEFA Női Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az első mérkőzések hőse Ann-Katrin Berger, a Chelsea német kapusa, aki két tizenegyest védett az Atlético Madrid elleni találkozón, amelyet az angol csapat 2-0-ra megnyert, nagy lépést téve ezzel a továbbjutás felé.

A visszavágókat március 10-én játsszák, a VfL Wolfsburg–LSK Kvinner találkozónak Gyirmót, az Alcufer Stadion ad majd otthont.

Hírajánló

UEFA-torna: ezüstérmes a női U16-os válogatott

Női U16-os válogatottunk második helyezést ért el a horvátországi UEFA Development Tornán, ugyanis két győztes mérkőzés után 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdák elleni zárómérkőzésen.

2024. május. 07., 17:08
Mészáros Dorina győztes gólt szerzett

Mérkőzés nélkül szerzett három pontot a Bp. Honvéd a hétvégén. Nem csökkent a távolság a kispestiek és a tízgólos győzelmet arató újpestiek között.

2024. május. 06., 15:04
Újabb győzelemmel lépett a Simple Női Liga felé az NB II Nyugati csoportjában a PMFC

A listavezető pécsiek két háromgólos félidővel ütötték ki a Nagykanizsát.

2024. május. 06., 14:59
Kitett magáért a két kiesett csapat az utolsó előtti fordulóban

A Szekszárd majdnem meglepte a bajnoki döntős Ferencvárost, a már kiesett Budaörs idénybeli legfölényesebb bajnoki sikerét érte el az Astra legyőzésével a Simple Női Liga 21. utolsó előtti fordulójában.

2024. május. 06., 11:29

Csapatok

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS